|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
26.4.2013 15:21:53   
GagaT
Ne znam sta bih ti rekla. Ne nadam se nimalo. Pa mogu postaviti graf ali mislim da ovaj mesec nisam lupila X u pravo vreme.

user posted image

Pozz

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 701
26.4.2013 15:25:56   
GagaT
Jole, Verka znate li sta je jos interesantnije sto su mene isto zadnja dva dana bolela krsta. Te sam ja isto pomislila da je promaja.
Tako da se nesto u stvari desava syto utice na nas na ovaj nacin. :)
SAlim se naravno , ali eto bilo je i meni isto. :*

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 702
26.4.2013 16:17:26   
sanjalica978

IZVORNA PORUKA: Verolina

Sanjalice, Jole imate PP.

user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 703
26.4.2013 16:46:40   
Verolina
Sanjaliceuser posted image
Mene ledja sve vise bole. I gorim . T mi je 37.5user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 704
26.4.2013 16:48:08   
Jole84
Gago pa imaš 2 dana pre O udaren iksić,znači pokriveno je user posted image
Naša Maslačak je zatrudnela kad joj je O bila 5 dana nakon odnosa user posted image nadam se da ne štuca sad dok uživa sa maslačkićem,moram da je pomenem user posted image
Dakle,ima šanse itekako,a eto i ta leđa....Držim palčeve! user posted image
Sanjalice user posted image
Verkaaa user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 705
26.4.2013 17:03:07   
Jole84
Snežana se sunča user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 706
26.4.2013 17:07:11   
Verolina
Snezana ce izgleda da bude veoma poganauser posted image
Ha ha ha...Jole, cak i da nista od ovog ne ispadne, sto nece biti slucaj, bar se ludo zabavljamouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 707
26.4.2013 17:09:04   
Jole84
Mnogo nam je ludo user posted image a ljudi što misle da smo "fiju fiju" to nema veze user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 708
26.4.2013 17:10:47   
Verolina
Ha ha ha...I najveci umovi od pocetka vremena su bili fiju fiju. ja volim da se vadim na to?
Je l' si i ti odevena ognjem vatre?user posted image
P.S. Bole li tebe grudi? Mene nista.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 709
26.4.2013 17:19:23   
Jole84
user posted image
Ja sam na 37,ne gorim više. Juče je bilo haos.
Nego morala sam da popijem pola panadola,valjda neće da mi obori T? Nisam više mogla da izdržim,kičma,glava....(ma ko ono pile kad se nadrogira pa ne oseća ništa-ni krilca ni nogice user posted image )
Grudi ne osećam,skroz su mi fine user posted image
Jel tebe kičma i dalje boli?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 710
26.4.2013 17:31:04   
Verolina
Da, ali ne boli konstantno, mene to na prekide. user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 711
26.4.2013 17:54:05   
Laska
Cao devojke, kako da postavim graf? Imam dilemu oko mog grafa, treba mi hitno vas savet!! Molim vas user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 712
26.4.2013 17:59:36   
Verolina
Sacuvas sliku na kompjuteru-odes na slikomat.com-BROWSE(odaberes tu sliku)-opcija NALOZI-kopiras u poruku link KODA ZA FORUME

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 713
26.4.2013 18:08:05   
Laska
user posted image
Ne znam da li sam dobro ubacila sliku ili ne... Sutra treba da dobijem, pa me interesuje, da li moze sa ove temperature sutra da se naglo spusti dole ispod crte? Danas sam radila test, negativan je, mozda je rano jos. Sta vi mislite? Jako mi je bitan vas savet.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 714
26.4.2013 18:11:20   
Verolina
Draga, ja mislim da je tebi O bila 15-18dc, tako da ti je rano jos uvek za test. Da, T se naglo spusti dan pre vestice, ali i to ne mora daa bude pravilo. nekim zenama ostane povisena i par dana nakon dobijanja i tek se onda spusti.

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 715
26.4.2013 20:38:27   
Laska
Verolina ja sam danas isplakala svoju turu, jer vidim da cu dobiti... :(
Nista, moram da cekam ginekoloski pregled, nisam jos kontrolisala prohodnost jajovoda. Muku mucim vec 3 godine i polako mi ponestaje vec snage.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 716
26.4.2013 20:44:18   
Verolina
Cekaj, polako.
Jesi li isla na folikulometriju? Kakve su ti ovulacije?
Kakav je muzevljev spermogram?
Nemoj da mi ocajavas nego se prebaci u crte. Uskoro ce i tvoje vreme. HSG preporucujem svakome da uradi.

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 717
26.4.2013 22:28:17   
Jole84
Laska dobrodošla,pridruži nam se i na drugim temama user posted image
Nema očajavanja,samo hrabro draga. Sve mi prolazimo kroz sličnu problematiku user posted image Beba će da bude,pre ili kasnije,al sigurno stiže user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 718
26.4.2013 22:33:53   
Laska
Imala sam problema jedno duze vreme da se resim uraplazme, za to vreme je muz kontrolisao spermogram, sve je ok, rezultat 75% dobrih plivaca, sto je bila sjajna vest.
Ali, nakon sto sam se resila uraplazme pre dva meseca, jos uvek nista se nedesava iako smo se odmah bacili na posao muckanja.
U ponedeljak cu traziti uput za kontrolu jajovoda, pa cu videti na tom polju sta se desava.
Jedna moja drugarica se isto mucila sa zacecem i rekli joj da nema prohodne jajovode. Otisla na kotrolu i posle kontrole (gde je videla da ima zacepljenje) ostala je user posted image i sve je ok, normalno se bebac razvija.
Uh, uskoro i moje vreme kazes.... tako se svaki mesec nadam i nemogu ni da zamislim taj dan, kao nesto nestvarno sto meni nemoze da se desi.
Nema sta nisam probala vec.
Nakon kontrole jajovoda planiram da kontaktiram jednu zenu koja se bavi biljem i pravi biljnu mast za lecenje tog problema. Ona kaze da maximalno dva - tri meseca je potrebno da se uzima ta mast. Uglavnom je dovoljan jedan mesec. Pa sad.... videcu sta ce se desavati narednih dana.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 719
26.4.2013 22:36:53   
Laska
Jole hvala na utehi, ionako nema ko da me tesi, sve moje drugarice su sada trudne ili su se vec porodile i setaju bebca :( A ja ko trinaesto prase, uvek zadnja. A vreme ideeee... a malo ko razume stanje.
Inace sam dugo vec clan ovog sajta, ali sam rekla sebi da vise necu odlaziti na forume dok ne sacekam user posted image . Ali, davno to bese, i nemogu bez vas.

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 720
27.4.2013 7:06:13   
Verolina
Spavala sam bez pokrivaca citavu noc. Nisam mogla da se pokrijem koliko mi je bilo vruce.
user posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 27.4.2013 7:16:21 >

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 721
27.4.2013 7:49:44   
sanjalica978
Verka user posted image
I ja vec nocu ustajem i otvaram prozor, pa izlazim da se rashladim i ne mogu bas da spavam dobro.

user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 722
27.4.2013 7:56:33   
Verolina
Sanjalice, ja mislim da je tebi O bila ranije. Lepo se penje temperaturicauser posted image

Direktna veza do poruke: 723
27.4.2013 8:05:45   
sanjalica978
Ma bila je sigurno 15 dc, nema sanse da je ovako kako je obelezeno.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 724
27.4.2013 9:23:03   
milenatea
verkic, ne secam se da ti je ovolika temp ikad bila na tvojim grafovima bilauser posted image
Sneska je cudooooouser posted image

Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here