Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 6:39:02
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro, evo ff mi je pomerio O, ali nema pojma da je tacno, verovatno ce se korigovati opet ili mi je ciklus podivljao, videcemo sta ce se desiti.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 7:42:28
|
|
|
|
daca77
|
Sanjalice, samo ti udaraj x-ice.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 8:49:41
|
|
|
|
Verolina
|
Sanjalice, muckaj, muckaj. Ja mislim da je meni i prirodni progesteron poludeo. Jutros sam se probudila mokra. Uzas.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 8:52:10
|
|
|
|
daca77
|
Verka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 8:58:55
|
|
|
|
J@n@
|
Verolina, !Sjajno izgleda kao da ce za nekoliko dana da pozeleni!Navijam!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 10:49:04
|
|
|
|
Jole84
|
Verka al skačeeee A to znojenje je od progesterona? Ja noćas mokra bila,dva put sam ustajala da se presvučem,bukvalno su mi i gaće bile mokre. Mislila sam da imam T jer me počela i groznic da drma.. Ne znam da l da uzmem jedan fervex,baš sam osećam skrckano? Evo i mog Godo-grafa
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 10:56:02
|
|
|
|
MamaJaca
|
Vas dve vrele zenske , a ostale udarajte xxx
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 11:02:55
|
|
|
|
Verolina
|
I ja sam se probudila u pet ujutro sva mokra. Zeno, ako je tebi O bila 15dc, ti bi mogla i danas da radis test, ali neka. Sacekaj nedelju. Jooooooooooooooooj, jedva cekam da se veselim
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 11:04:48
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 A to znojenje je od progesterona? jeste, ali je od skoka prirodnog progesterona. ja znam da sam probila gornju granicu sa progesteronom opet, jer mi se samo tad deavaju ta preznojavanja. A i ja uzimam dve po sto jedinice. Zoki mi rekao da ne uzimam vise od toga. Nego zeno, mene bole ledja k'o robijasa. Uzas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 11:05:16
|
|
|
|
Jole84
|
MamaJaco dušice naša Verkić to je i meni palo na pamet,ali ajde da budem strpljiva ovog puta A da l da drmnem fervex? Sve me boli. To znači da imamo progesterona,jeeee I tebe kičma hahaha,crne mi,zatrudnesmo. Mene ko oklagijom da neko udarao.
< Poruku je uredio Jole84 -- 26.4.2013 11:06:44 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 11:06:02
|
|
|
|
sanjalica978
|
Jole, Verka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 11:10:05
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 I tebe kičma hahaha,crne mi,zatrudnesmo. Mene ko oklagijom da neko udarao. Stvarno te bole ledja? Mene bole onako nisko u najnizem delu kicme, ali isto imam osecaj kao da su mi svi misici na ledjima zategnuti, te ne mogu normalno da hodam. Bas me boli.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 11:14:03
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 A da l da drmnem fervex? Sve me boli. Ne obaraj temperaturu. Treba ti za inkubaciju kokosi jedna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 11:16:52
|
|
|
|
Jole84
|
Da,i donji deo kičme a na vratu su mi tolko zategnute žile da sve mislim da me uhvatila promaja. Ma baš kao pred grip. Hodam kao baba. Lele lele
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 11:46:35
|
|
|
|
daca77
|
Bice ovde veselo za koji dan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 11:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ohoho,ala ce da se zelene grafici
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 12:58:25
|
|
|
|
ivekpivek
|
verka,jole navijam zenske
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 13:12:53
|
|
|
|
Verolina
|
Ivek, trudnjaco, vuci nas jako . Mada, mislim da su ove dve corave koke ipak uspele da ubodu Bozicna zrna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 13:19:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Vas dve ste se opasno napale april Jole nemoj nista piti, tako je i mene uhvatila prehlada i bila sam ubedjena da sam trudna i nisam nista pila. Samo caj, limun , med i sveze vockice. Vucemmmm vas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 13:34:21
|
|
|
|
ivekpivek
|
vucem ,ajde cekam vas u prvom
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 14:13:15
|
|
|
|
Jole84
|
Diksi,Ivek,Bebi,Dacka hvala drage,izgleda smo obe ubole al mi frka da se nadam
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 14:18:28
|
|
|
|
Verolina
|
Sanjalice, Jole imate PP.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 14:35:02
|
|
|
|
GagaT
|
IZVORNA PORUKA: Maraj jao gago, pa meni izgleda da ti ff nije pogresio. Posle 15dc su ti T padale tako da ne vidim da je pogresio bez obzira sto si bila "naelektrisana" a egg ja mislim moze biti par dana pred O ne mora na samu O. Hvala draga Maraj.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 14:35:45
|
|
|
|
GagaT
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Gagice u pravu je Maraj,egg može da se javi 3,4 dana pre O,tako je kod mene. Možda je dobro da kreneš na folikulimetriju,tada ćeš znati sigurno i taman da uporediš s grafom. I da,nemoj da napuštaš forum jer nema lepih vesti,mi smo tu jedna za drugu i kad je loše,a kad budemo srećne,radovaćemo se zajedno Maraj tvoj grafić je baš lep,konstantna T,odavno to nisam videla,daj Bože da je dobitni Kad radiš testić? Hvala Jole. Puno mi znace vasi odgovori. Budem sigurnija. Ljubac
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 26.4.2013 14:46:52
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Sanjalice, Jole imate PP. Primila Gagsi Kakvo je stanje sada?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?