Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:46:15
|
|
|
|
Jole84
|
Ako sad ne zatrudnim,neću nikad
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:49:17
|
|
|
|
Verolina
|
Pst. Tisina!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 14:12:16
|
|
|
|
Maraj
|
Jole, lep ti je graf evo i mog...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 8:13:32
|
|
|
|
Verolina
|
I meni je obelezio, s tim sto je meni o (ako je bilo) bila 14dc, u to sam sigurna.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 8:25:05
|
|
|
|
babby
|
za lepe grafice evo mog nenadam se nesto previse dr.kad sam bila nije sigurna da je bila o. tako da cekam do srede tad treba da stigne
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 8:38:34
|
|
|
|
Verolina
|
Kako je moguce da nekom bude tako savrsen graf a da se ne vidi ocigledna ovulacija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 9:07:28
|
|
|
|
babby
|
neznam verka moja dr. je fina veoma ali ima tako malo cudne komentare kao za debljinu end.ja kazem da je 5mm malo ona kaze nije ako merim (zaboravila sam naziv ) je taman
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 9:57:24
|
|
|
|
Miffy84
|
Drage moje, samo da vam javim, došla vještica Hm, a taman temperatura počela fino da raste Ali, nema veze, ako ništa ovaj FF je baš koristan u smislu što mi je pomogao da prepoznam neke faze ciklusa (u koje sam, iskreno rečeno, ranije bila malo neupućena), tako da, čim ode krećemo u nove pobjede! Svim čekalicama želim uskoro
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 10:20:49
|
|
|
|
Jole84
|
Miffy žao mi je Idemo dalje! Maraj,Baby baš su vam lepi grafići Verka jel si sigurna? ubiće nas potera za ovulejšn
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 12:03:22
|
|
|
|
Verolina
|
Jesam , darling. Ako je bilo o ona je morala biti 14dc. Ja sam primala pregnil, ne zaboravi. Inace, mene jako boli materica, pa se plasim da mozda nije pukao folikul, nego da mi neka cista pravi haos.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 12:09:06
|
|
|
|
Jole84
|
A da,primala si pregnil. Baš me nerviraju grafovi što greše,sunce iiim Kad ideš kod Zokija? I mene žiga materica a popucali su mi svi folikuli,ne brigaj.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 12:42:17
|
|
|
|
Verolina
|
Idem u cetvrtak ujutro na UZ.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 22.4.2013 12:59:44
|
|
|
|
daca77
|
Bazalke, samo vas posmatram i navijam Zao mi je sto ne mogu da vam se pridruzim, ali znajte da i dalje merim BT
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 6:37:20
|
|
|
|
Verolina
|
Evo me
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 8:50:36
|
|
|
|
Maraj
|
Verolina Evo i mene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 11:21:26
|
|
|
|
Jole84
|
Verka bogami vrelooo Daco što meriš,odmori malo od toplomera Maraj baš ti je lep grafić draga Evo i mog
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 11:56:25
|
|
|
|
Verolina
|
Jole, kakav prelep graf. Hocemo zajedno da radimo test? Maraj
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 12:10:13
|
|
|
|
Jole84
|
Može Verkić,oćeš 28og?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 15:53:22
|
|
|
|
Miffy84
|
Jole, pa grafić ti je "da kucnem u drvo"! Bravo! Držim fige! IZVORNA PORUKA: Jole84 Verka bogami vrelooo Daco što meriš,odmori malo od toplomera Maraj baš ti je lep grafić draga Evo i mog
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 15:54:54
|
|
|
|
Miffy84
|
Verolina, temperatura ide baš kako treba! Super ti je graf! Još malo da izdrži! Navijam!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 16:01:52
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Može Verkić,oćeš 28og? Ne, ljubavi, na 1. maj. I da nam budu lenja deca da ne moramo da trcimo za njima.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 16:02:52
|
|
|
|
Verolina
|
Miffi, je l' kacis graf ovog meseca?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 18:07:56
|
|
|
|
Jole84
|
Miffy Verkić ja ću morati ranije,jer imam kontrolu kod dr 30og,rekla mi je da sve obavim dotle
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 18:26:41
|
|
|
|
Verolina
|
Nista, onda cemo zajedno, pa cu ja utvrditi gradivo prvog maja. Prosto zelim lenju ceru
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 18:31:09
|
|
|
|
Jole84
|
Nema problema,možemo zajedno da utvrdimo Videćemo kako stoje stvari dotle
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?