Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 7:52:06
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro, evo da se opet prijavim da merim T, vredno muckamo i cekamo da vidimo sta ce se desiti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 7:59:16
|
|
|
|
J@n@
|
Sanjalice,navijam da ti graf pozeleni!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 9:55:37
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav meracice, evo i mog. Nisam izdrzala, jutros sam radila test
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 10:01:40
|
|
|
|
Verolina
|
Maraj, bre, pa mnogo je rano. Pa zar si ocekivala da ce bilo sta da ti pokaze?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 11:21:11
|
|
|
|
babby
|
verka da odgovorim ovde moja dr. mi je rekla da imam zavaljenu matericu i da nemoze najbolje da je vidi e sad ono sto je meni cudno je da je debljina bila 5mm ja joj kazem da je to jako malo sobzirom da sam u ovom ciklusu prvi put pila estrofem po preporuci dr.V. ona kaze ne ovo je tamam kako treba i ako merim (rekla je ona kako ali ja nisam upamtila ) onda je vise[sm=smiley13.gif i AVF je57*36*46mm to neznam sta znaci
< Poruku je uredio babby -- 19.4.2013 11:22:35 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 17:41:03
|
|
|
|
Maraj
|
Verolina, ja sam se istripovala da je meni O u toku zato sam radila test danas... Ma vidi se da sam flipnula od zelje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 18:06:18
|
|
|
|
Verolina
|
Ma dobro, mi smo svi prsli od prevelike zelje za detetom, nego sam stekla utisak da si se iznervirala sto je negativan. A mislim da znas da cak i da si trudna nema sanse da ti sad bude pozitivan.
< Poruku je uredio Verolina -- 19.4.2013 18:15:33 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 13:50:25
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj ništa još nije izgubljeno Ja sam i dalje prilično sigurna da je O bila 15dc,ali valjda je graf zbunjen ovom nižom T od 17dc. Računam dpo od 15,baš me briga
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 13:55:01
|
|
|
|
Verolina
|
Pu pu pu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 14:02:02
|
|
|
|
Jole84
|
Jel se i ti koko slažeš da mi je 15dc bila ovulejšn
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 14:06:42
|
|
|
|
Verolina
|
Pa meni vise lici na 17. A jesi li primala pregnil?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 15:02:52
|
|
|
|
Jole84
|
Nisam,trebalo je u petak,ali dr se predomislila,zato sam se i zabrinula da nisu popucali,ali srećom jesu.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 15:13:28
|
|
|
|
Verolina
|
pa ne znam. Po T vise pase 17dc. Ali ti mora da si osetila nesto, neki bol ili...?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 15:18:08
|
|
|
|
Jole84
|
15dc me preseklo,a 16dc prilično boleo stomak...Sve mi se čini da je tako. Nije mi drugo,nego ne znam kako da računam i brojim dane
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 22:40:29
|
|
|
|
Verolina
|
Ne znam. Ja bih opet rekla 17dc. A tako si bliza meni. Izgleda da cemo obe pred Bozic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 22:56:35
|
|
|
|
Jole84
|
Izgleda joj ja sam se toliko izdula od utrogestana,sve me boli,kao da ću da dobijem temperaturu,a stomak mi je bure Sva sam nikakva.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 22:57:27
|
|
|
|
Verolina
|
Kad si krenula sa utricem? P.S. je l te bole grudi?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 23:15:57
|
|
|
|
Jole84
|
Pre 3 dana,grudi ne,ali kičma i stomak me ubijaju,kao da me neko mlatio,i muka mi...Valjda što ga dugo nisam koristila.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 23:20:00
|
|
|
|
milenatea
|
Jolence, navijam da ovaj definitivno pozeleni i da bude zadnji
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 23:30:39
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala draga
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:02:20
|
|
|
|
Verolina
|
A pazi mog debilnog grafa. T su mi ludilo. Nije mi ni obelezio O. Mada se ja u FF ne uzdam bas mnogo, ali ajde.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:16:55
|
|
|
|
Jole84
|
Mislim da je bila 13dc,baš je blesav (na gazdaricu ) Meni se fino diže
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:19:11
|
|
|
|
Verolina
|
Videcemo kako ce se nadalje stvari razvijati Daj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:27:18
|
|
|
|
Jole84
|
Razvijaće se lepo Evo ga,baš je lep,moram da priznam
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:40:34
|
|
|
|
Verolina
|
Necu nista da kazem. Samo puj puj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?