Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 7:52:06
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro, evo da se opet prijavim da merim T, vredno muckamo i cekamo da vidimo sta ce se desiti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 7:59:16
|
|
|
|
J@n@
|
Sanjalice,navijam da ti graf pozeleni!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 9:55:37
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav meracice, evo i mog. Nisam izdrzala, jutros sam radila test
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 10:01:40
|
|
|
|
Verolina
|
Maraj, bre, pa mnogo je rano. Pa zar si ocekivala da ce bilo sta da ti pokaze?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 11:21:11
|
|
|
|
babby
|
verka da odgovorim ovde moja dr. mi je rekla da imam zavaljenu matericu i da nemoze najbolje da je vidi e sad ono sto je meni cudno je da je debljina bila 5mm ja joj kazem da je to jako malo sobzirom da sam u ovom ciklusu prvi put pila estrofem po preporuci dr.V. ona kaze ne ovo je tamam kako treba i ako merim (rekla je ona kako ali ja nisam upamtila ) onda je vise[sm=smiley13.gif i AVF je57*36*46mm to neznam sta znaci
< Poruku je uredio babby -- 19.4.2013 11:22:35 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 17:41:03
|
|
|
|
Maraj
|
Verolina, ja sam se istripovala da je meni O u toku zato sam radila test danas... Ma vidi se da sam flipnula od zelje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.4.2013 18:06:18
|
|
|
|
Verolina
|
Ma dobro, mi smo svi prsli od prevelike zelje za detetom, nego sam stekla utisak da si se iznervirala sto je negativan. A mislim da znas da cak i da si trudna nema sanse da ti sad bude pozitivan.
< Poruku je uredio Verolina -- 19.4.2013 18:15:33 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 13:50:25
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj ništa još nije izgubljeno Ja sam i dalje prilično sigurna da je O bila 15dc,ali valjda je graf zbunjen ovom nižom T od 17dc. Računam dpo od 15,baš me briga
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 13:55:01
|
|
|
|
Verolina
|
Pu pu pu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 14:02:02
|
|
|
|
Jole84
|
Jel se i ti koko slažeš da mi je 15dc bila ovulejšn
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 14:06:42
|
|
|
|
Verolina
|
Pa meni vise lici na 17. A jesi li primala pregnil?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 15:02:52
|
|
|
|
Jole84
|
Nisam,trebalo je u petak,ali dr se predomislila,zato sam se i zabrinula da nisu popucali,ali srećom jesu.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 15:13:28
|
|
|
|
Verolina
|
pa ne znam. Po T vise pase 17dc. Ali ti mora da si osetila nesto, neki bol ili...?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 15:18:08
|
|
|
|
Jole84
|
15dc me preseklo,a 16dc prilično boleo stomak...Sve mi se čini da je tako. Nije mi drugo,nego ne znam kako da računam i brojim dane
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 22:40:29
|
|
|
|
Verolina
|
Ne znam. Ja bih opet rekla 17dc. A tako si bliza meni. Izgleda da cemo obe pred Bozic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 22:56:35
|
|
|
|
Jole84
|
Izgleda joj ja sam se toliko izdula od utrogestana,sve me boli,kao da ću da dobijem temperaturu,a stomak mi je bure Sva sam nikakva.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 22:57:27
|
|
|
|
Verolina
|
Kad si krenula sa utricem? P.S. je l te bole grudi?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 23:15:57
|
|
|
|
Jole84
|
Pre 3 dana,grudi ne,ali kičma i stomak me ubijaju,kao da me neko mlatio,i muka mi...Valjda što ga dugo nisam koristila.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 23:20:00
|
|
|
|
milenatea
|
Jolence, navijam da ovaj definitivno pozeleni i da bude zadnji
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 20.4.2013 23:30:39
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala draga
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:02:20
|
|
|
|
Verolina
|
A pazi mog debilnog grafa. T su mi ludilo. Nije mi ni obelezio O. Mada se ja u FF ne uzdam bas mnogo, ali ajde.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:16:55
|
|
|
|
Jole84
|
Mislim da je bila 13dc,baš je blesav (na gazdaricu ) Meni se fino diže
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:19:11
|
|
|
|
Verolina
|
Videcemo kako ce se nadalje stvari razvijati Daj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:27:18
|
|
|
|
Jole84
|
Razvijaće se lepo Evo ga,baš je lep,moram da priznam
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 21.4.2013 11:40:34
|
|
|
|
Verolina
|
Necu nista da kazem. Samo puj puj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?