Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.4.2013 13:52:16
|
|
|
|
Alex91
|
sad sam bila u wc-u i imam neki gust,svetlo zelenkasti sekret ,a sto se tice cerviksa tu sam duduk,totalni..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.4.2013 15:20:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Alex uradi test i resi se nedoumice, navijam da budu dve crtice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.4.2013 15:37:50
|
|
|
|
Alex91
|
isutan Alex uradi test i resi se nedoumice, navijam da budu dve crtice (odgovor članu Alex91) necu raditi dok ne zavrsim sa dabrostonom ako nedobijem posle njega radim naravno..
< Poruku je uredio Alex91 -- 10.4.2013 15:38:11 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.4.2013 15:37:56
|
|
|
|
iva80
|
Alex91, nekada se desi da ženama jednostavno preskoči jedan ciklus tj da ne dobiju u jednom ciklusu. Mnogi su tu faktori, dovoljno je reći da i ove klimatske promene utiču na ženski organizam jako. Ali, ti prekrati sve brige tj uradi test- čak možeš i u toku dana, jer ako je trudnoća mislim da je već 'jaka' dovoljno da ti i u toku dana pokaže (kao kod Dijane), ili još sigurnije uradi BETA HCG (vadiš krv) i to ne mora ujutru na gladno. Ako ispadne da nije trudnoća, onda bih ti preporučila da kada sledeći put dobiješ pa 2 dana ciklusa ideš da uradiš tj proveriš hormone! Prijateljski savet. Sve najbolje!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.4.2013 15:40:52
|
|
|
|
Alex91
|
bila sam kod doktora na UZ...endometrijum u petak bio 14mm... nije ni dr siguran sta je...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.4.2013 15:50:45
|
|
|
|
iva80
|
WOW! Enndometrijum extra za trudnoću!!! Što deblji to bolji A ako DR nije siguran šta je- URADI NEKI TEST!! Čekaš više od 60 dana?!?!?! Svaka ti čast
< Poruku je uredio iva80 -- 10.4.2013 15:51:46 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.4.2013 15:59:30
|
|
|
|
Alex91
|
radila sam tri testa,jedan cak u cetvrat,ali je negativan pa sad neznma ni ja... rekao mi je ako nedobije do petka da radim test,onda se predomislio iu dao mi dabroston 2x2 7 dana.. jos sam mu rekla da sam povracala,samo mi se nasmijao..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.4.2013 16:01:03
|
|
|
|
iva80
|
Ništa gore nego to čekanje... odna se 'isključi' što se tiče misli i radi kako ti on kaže... Lu-di-lo!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.4.2013 16:11:39
|
|
|
|
Jole84
|
Alex ženoooo idi radi betu i mirna glava Nije mi jasan taj dr,al ajd... Kako ne zna šta je,majku mu...il si trudna il nisi,nema sredine,da ti lepo uput za betu hcg i reši svaku nedoumicu pošto je već nepismen da gleda na UZ.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.4.2013 15:05:42
|
|
|
|
Alex91
|
evo danas,ako i sutra bude visoka obelezit ce mi O 53 dc..sto znaci da je danas 15 dpo.. Da li neko zna..jel moguce dobiti menstruaciju usled terapije dabrostonom...ja mislim da nije...neki mi crv sumnje neda mira...
< Poruku je uredio Alex91 -- 11.4.2013 15:07:40 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.4.2013 8:29:31
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav meracice, evo i mog grafa. Vec 3. ciklus je ovako "cudan" od kad sam pila ocajnicu, ovakav je bez O...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.4.2013 9:13:46
|
|
|
|
Alex91
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.4.2013 9:14:47
|
|
|
|
Alex91
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pozdrav meracice, evo i mog grafa. Vec 3. ciklus je ovako "cudan" od kad sam pila ocajnicu, ovakav je bez O... Nemora da znaci....mozda ti je dosta kasnije..vidis kod mene...53 dc oznacio O....i posle klomifena..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.4.2013 17:30:03
|
|
|
|
Jole84
|
Pošto mi se bliži O,graf postaje zanimljiv Od sutra se bacam u akciju
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 12.4.2013 18:31:42
|
|
|
|
Alex91
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Pošto mi se bliži O,graf postaje zanimljiv Od sutra se bacam u akciju
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.4.2013 9:00:28
|
|
|
|
Alex91
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.4.2013 17:00:17
|
|
|
|
Verolina
|
Alex, ovulacije nije bilo. ono sto je dobro jeste cinjenica da se po grafu vidi da ti se T povisila od progesterona i sigurno ces dobiti ciklus kad prestanes sa prog. Obavezno,ali obavezno proveri prolaktin i ostatak hormonskog statusa.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 8:56:32
|
|
|
|
babby
|
d.jutro bazalke
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 9:09:58
|
|
|
|
Verolina
|
Ih babby koliko iksica
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 9:11:42
|
|
|
|
Verolina
|
Zaboravila sam da stavim jucerasnji iksic. Popravicu u sutrasnjem grafu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 9:33:13
|
|
|
|
babby
|
verka to se ne zaboravlja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 9:36:35
|
|
|
|
Verolina
|
Hi hi...Previdela sam. Jedva cekam sredu i UZ. imam neki dobar filing ovog meseca.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 9:44:25
|
|
|
|
Jole84
|
Baby super je T,navijam Verkić naravno da imaš dobar filing kad mi praviš snajku,nemoj da si omanula slučajno Ja sam lepo iskoristila vikend O je bila 15dc,nikad mi ovoliko nije pala T tog dana
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 9:45:27
|
|
|
|
babby
|
ja bi trebala sutra na ultrazvuk nesto mi se neide.....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 9:49:25
|
|
|
|
Verolina
|
Jole si bila na UZ da potvrdis O? Ha ha ha....Taman ce zet biti nedelju dana stariji od moje cere. Dovoljno babby, mars na UZ. To je najbolja opcija. Inace ti je T super.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?