|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
10.4.2013 13:52:16   
Alex91
sad sam bila u wc-u i imam neki gust,svetlo zelenkasti sekretuser posted image ,a sto se tice cerviksa tu sam duduk,totalni..

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 551
10.4.2013 15:20:08   
dijana1*
Alex uradi test i resi se nedoumice, navijam da budu dve crticeuser posted image

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 552
10.4.2013 15:37:50   
Alex91
isutan Alex uradi test i resi se nedoumice, navijam da budu dve crtice

(odgovor članu Alex91)

necu raditi dok ne zavrsim sa dabrostonom ako nedobijem posle njega radim naravno..

< Poruku je uredio Alex91 -- 10.4.2013 15:38:11 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 553
10.4.2013 15:37:56   
iva80
Alex91, nekada se desi da ženama jednostavno preskoči jedan ciklus tj da ne dobiju u jednom ciklusu. Mnogi su tu faktori, dovoljno je reći da i ove klimatske promene utiču na ženski organizam jako.
Ali, ti prekrati sve brige tj uradi test- čak možeš i u toku dana, jer ako je trudnoća mislim da je već 'jaka' dovoljno da ti i u toku dana pokaže (kao kod Dijane), ili još sigurnije uradi BETA HCG (vadiš krv) i to ne mora ujutru na gladno.
Ako ispadne da nije trudnoća, onda bih ti preporučila da kada sledeći put dobiješ pa 2 dana ciklusa ideš da uradiš tj proveriš hormone! Prijateljski savet.
Sve najbolje!

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 554
10.4.2013 15:40:52   
Alex91
bila sam kod doktora na UZ...endometrijum u petak bio 14mm...
nije ni dr siguran sta je...

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 555
10.4.2013 15:50:45   
iva80
WOW! Enndometrijum extra za trudnoću!!! Što deblji to bolji user posted image
A ako DR nije siguran šta je- URADI NEKI TEST!! Čekaš više od 60 dana?!?!?! Svaka ti čast user posted image

< Poruku je uredio iva80 -- 10.4.2013 15:51:46 >

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 556
10.4.2013 15:59:30   
Alex91
radila sam tri testa,jedan cak u cetvrat,ali je negativan pa sad neznma ni ja...
rekao mi je ako nedobije do petka da radim test,onda se predomislio iu dao mi dabroston 2x2 7 dana..
jos sam mu rekla da sam povracala,samo mi se nasmijao..

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 557
10.4.2013 16:01:03   
iva80
Ništa gore nego to čekanje... odna se 'isključi' što se tiče misli i radi kako ti on kaže... Lu-di-lo!

you try-you fail,
you try-you fail,
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 558
10.4.2013 16:11:39   
Jole84
Alex ženoooo idi radi betu i mirna glava user posted image user posted image Nije mi jasan taj dr,al ajd...user posted image Kako ne zna šta je,majku mu...il si trudna il nisi,nema sredine,da ti lepo uput za betu hcg i reši svaku nedoumicu pošto je već nepismen da gleda na UZ.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 559
11.4.2013 15:05:42   
Alex91
user posted image
evo danas,ako i sutra bude visoka obelezit ce mi O 53 dc..sto znaci da je danas 15 dpo..
Da li neko zna..jel moguce dobiti menstruaciju usled terapije dabrostonom...ja mislim da nije...neki mi crv sumnje neda mira...

< Poruku je uredio Alex91 -- 11.4.2013 15:07:40 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 560
12.4.2013 8:29:31   
Maraj
Pozdrav meracice, evo i mog grafa. Vec 3. ciklus je ovako "cudan" od kad sam pila ocajnicu, ovakav je bez O...

user posted image

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 561
12.4.2013 9:13:46   
Alex91
user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 562
12.4.2013 9:14:47   
Alex91

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pozdrav meracice, evo i mog grafa. Vec 3. ciklus je ovako "cudan" od kad sam pila ocajnicu, ovakav je bez O...

user posted image

Nemora da znaci....mozda ti je dosta kasnije..vidis kod mene...53 dc oznacio O....i posle klomifena..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 563
12.4.2013 17:30:03   
Jole84
Pošto mi se bliži O,graf postaje zanimljiv user posted image Od sutra se bacam u akciju user posted image

user posted image

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 564
12.4.2013 18:31:42   
Alex91

IZVORNA PORUKA: Jole84

Pošto mi se bliži O,graf postaje zanimljiv user posted image Od sutra se bacam u akciju user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 565
13.4.2013 9:00:28   
Alex91
user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 566
13.4.2013 17:00:17   
Verolina
Alex, ovulacije nije bilo. ono sto je dobro jeste cinjenica da se po grafu vidi da ti se T povisila od progesterona i sigurno ces dobiti ciklus kad prestanes sa prog. Obavezno,ali obavezno proveri prolaktin i ostatak hormonskog statusa.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 567
15.4.2013 8:56:32   
babby
d.jutro bazalkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 568
15.4.2013 9:09:58   
Verolina
Ih babby koliko iksicauser posted image user posted image

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 569
15.4.2013 9:11:42   
Verolina
Zaboravila sam da stavim jucerasnji iksic. Popravicu u sutrasnjem grafuuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 570
15.4.2013 9:33:13   
babby
verka to se ne zaboravljauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 571
15.4.2013 9:36:35   
Verolina
Hi hi...Previdela sam. Jedva cekam sredu i UZ. imam neki dobar filing ovog meseca.user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 572
15.4.2013 9:44:25   
Jole84
Baby super je T,navijam user posted image
Verkić naravno da imaš dobar filing kad mi praviš snajku,nemoj da si omanula slučajno user posted image user posted image

Ja sam lepo iskoristila vikend user posted image O je bila 15dc,nikad mi ovoliko nije pala T tog dana

user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 573
15.4.2013 9:45:27   
babby
ja bi trebala sutra na ultrazvuk nesto mi se neide.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 574
15.4.2013 9:49:25   
Verolina
Jole si bila na UZ da potvrdis O? Ha ha ha....Taman ce zet biti nedelju dana stariji od moje cere. Dovoljnouser posted image
babby, mars na UZ. To je najbolja opcija. Inace ti je T super.

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here