|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
19.4.2013 7:52:06   
sanjalica978
Dobro jutro,
evo da se opet prijavim da merim T, vredno muckamo i cekamo da vidimo sta ce se desiti user posted image

user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 601
19.4.2013 7:59:16   
J@n@
Sanjalice,navijam da ti graf pozeleni!user posted image

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 602
19.4.2013 9:55:37   
Maraj
Pozdrav meracice, evo i mog. Nisam izdrzala, jutros sam radila test user posted image

user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 603
19.4.2013 10:01:40   
Verolina
Maraj, bre, pa mnogo je rano. Pa zar si ocekivala da ce bilo sta da ti pokaze?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 604
19.4.2013 11:21:11   
babby
user posted image verka da odgovorim ovde moja dr. mi je rekla da imam zavaljenu matericu i da nemoze najbolje da je vidi e sad ono sto je meni cudno je da je debljina bila 5mm ja joj kazem da je to jako malo sobzirom da sam u ovom ciklusu prvi put pila estrofem po preporuci dr.V. ona kaze ne ovo je tamam kako trebauser posted image i ako merim (rekla je ona kako ali ja nisam upamtila ) onda je vise[sm=smiley13.gif i AVF je57*36*46mm to neznam sta znaci

< Poruku je uredio babby -- 19.4.2013 11:22:35 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 605
19.4.2013 17:41:03   
Maraj
Verolina, ja sam se istripovala da je meni O u toku user posted image zato sam radila test danas... Ma vidi se da sam flipnula od zelje user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 606
19.4.2013 18:06:18   
Verolina
Ma dobro, mi smo svi prsli od prevelike zelje za detetom, nego sam stekla utisak da si se iznervirala sto je negativan. A mislim da znas da cak i da si trudna nema sanse da ti sad bude pozitivan.

< Poruku je uredio Verolina -- 19.4.2013 18:15:33 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 607
20.4.2013 13:50:25   
Jole84
Maraj ništa još nije izgubljeno user posted image
Ja sam i dalje prilično sigurna da je O bila 15dc,ali valjda je graf zbunjen ovom nižom T od 17dc. Računam dpo od 15,baš me briga user posted image

user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 608
20.4.2013 13:55:01   
Verolina
Pu pu puuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 609
20.4.2013 14:02:02   
Jole84
Jel se i ti koko slažeš da mi je 15dc bila ovulejšn user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 610
20.4.2013 14:06:42   
Verolina
Pa meni vise lici na 17.
A jesi li primala pregnil?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 611
20.4.2013 15:02:52   
Jole84
Nisam,trebalo je u petak,ali dr se predomislila,zato sam se i zabrinula da nisu popucali,ali srećom jesu.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 612
20.4.2013 15:13:28   
Verolina
pa ne znam. Po T vise pase 17dc. Ali ti mora da si osetila nesto, neki bol ili...?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 613
20.4.2013 15:18:08   
Jole84
15dc me preseklo,a 16dc prilično boleo stomak...Sve mi se čini da je tako. Nije mi drugo,nego ne znam kako da računam i brojim dane user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 614
20.4.2013 22:40:29   
Verolina
Ne znam. Ja bih opet rekla 17dc. A tako si bliza meni. Izgleda da cemo obe pred Bozicuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 615
20.4.2013 22:56:35   
Jole84
Izgleda user posted image

joj ja sam se toliko izdula od utrogestana,sve me boli,kao da ću da dobijem temperaturu,a stomak mi je bure user posted image Sva sam nikakva.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 616
20.4.2013 22:57:27   
Verolina
Kad si krenula sa utricem? P.S. je l te bole grudi?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 617
20.4.2013 23:15:57   
Jole84
Pre 3 dana,grudi ne,ali kičma i stomak me ubijaju,kao da me neko mlatio,i muka mi...Valjda što ga dugo nisam koristila.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 618
20.4.2013 23:20:00   
milenatea
Jolence, navijam da ovaj definitivno pozeleni i da bude zadnji user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 619
20.4.2013 23:30:39   
Jole84
Hvala draga user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 620
21.4.2013 11:02:20   
Verolina
A pazi mog debilnog grafa. T su mi ludilo. Nije mi ni obelezio O. Mada se ja u FF ne uzdam bas mnogo, ali ajde.
user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 621
21.4.2013 11:16:55   
Jole84
Mislim da je bila 13dc,baš je blesav (na gazdaricu user posted image )
Meni se fino diže user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 622
21.4.2013 11:19:11   
Verolina
Videcemo kako ce se nadalje stvari razvijatiuser posted image
Daj grafuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 623
21.4.2013 11:27:18   
Jole84
Razvijaće se lepo user posted image
Evo ga,baš je lep,moram da priznam user posted image

user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 624
21.4.2013 11:40:34   
Verolina
Necu nista da kazem. Samo puj pujuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here