|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
15.4.2013 9:53:09   
Jole84
Nisam bila,dr bi me zgromila da me vidi user posted image ali s obzirom da mi je u četvrtak bio 18mm,a u subotu sam imala žiganja,T je pala,pretpostavljam da je bilo. U sredu idem na UZ čisto da vidim jel mi popucali folikulčići user posted image
Baby ja bih išla svaki dan da može user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 576
15.4.2013 10:27:38   
milenatea
Zenske navijaaamuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 577
15.4.2013 14:48:49   
dijana1*
Zenske gde su vam iksici user posted image meni kako prodje M ja odmah krenem i svaki drugi dan pa kada se zakaci.
Babby svaka castuser posted image bas ste vredni i mene si zeznula user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 578
15.4.2013 19:09:37   
babby
ah.dijanauser posted image ma neka moja teorija racunam posto mm ima pozitivnu aglutinaciju i asa a broj dobar da do ovulacije ode sto vise tih slepljenih user posted image .....mada cisto sumljam ali ajd da probamo em lepo em jos mozda i upali....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 579
15.4.2013 21:21:19   
Jole84
Diksi kod mene nema iksića jer smo se čuvali za IUI,tako da tek sad počinjemo...user posted image
Baby user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 580
16.4.2013 8:28:08   
Maraj
user posted image
Evo i mog... Ipak je bila O mada meni nesto sumnjiva... Konstantno mi je naduven stomak da ne mogu pantalone da obucem...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 581
16.4.2013 13:02:29   
Jole84
Maraj bitno da je pokriveno user posted image mada ipak nastavi za svaki slučaj user posted image
Ja sutra idem do dr da vidim jel puko folikul user posted image

user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 582
16.4.2013 14:14:26   
Meisje
Puko puko!! I vec je sad u ljubavi sa plivacimauser posted image user posted image user posted image

Maraj a da nije na 12dc? Mada vidim da su ti bile negativne lh..Lepo ste pokrili,skolski!

< Poruku je uredio Meisje -- 16.4.2013 14:16:32 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 583
16.4.2013 19:07:34   
Maraj
Ja vise ni sama ne znam kada mi je O. Po grafu obicno bude od 12. do 16. dc ali vec 2 god. nista, tako da smo resili da probamo i u toku user posted image . Maybe baby mi vec 4 ciklusa pokaze gustu paprat 3 dc tako da smo zbog toga resili i to da probamo...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 584
17.4.2013 18:27:57   
Alex91
user posted image user posted image
Sta mislite???
user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 585
17.4.2013 19:36:54   
Štetica
Aleks zeno idi kod nekog normalnog dr da vidi sta se desava,ako nije trudnoca onda nesto opasno zeza. Pa ovo vise lici na ekg nego na graf bazalne.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Alex91)
Direktna veza do poruke: 586
17.4.2013 21:57:03   
Verolina
Idi sutra i izvadi progesteron pa cemo videti sta je u pitanju.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 587
18.4.2013 9:48:45   
Jole84
Strašno Alex user posted image mada bih ja do sad 10 puta uradila test i izvadila betu,bar da znaš na čemu si user posted image A onda puška,pa kod dr user posted image

Mene baš nervira ovo merenje više. Obeležio mi je O 17dc,a prilično sam sigurna da je bila 15dc. Mislim da ću da ga batalim toplomer idućeg meseca user posted image
(al teško mi,vezana sam user posted image ,zabavljamo se dugo user posted image )

user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 588
18.4.2013 9:59:27   
Štetica
Jole bitno je da su × tu. Jesi li bila na uz da vidis da li su svi folikuli popucali.
P.S. Ja sam raskinula sa toplomerom jer meni T pocinje da pada tek 2dc.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 589
18.4.2013 10:10:19   
Jole84
Štetice idem danas da vidim,nadam se da jesu.
Pa jesu tu,ali sigurno nisu spermići istog kvaliteta. Za 15dc se čuvali zbog IUI,znaš,pa računam da su bili najbolji.
Kako si ti? user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 590
18.4.2013 10:24:07   
daca77
Jole, vidim da je sve lepo pokrivenouser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 591
18.4.2013 10:41:26   
Miffy84
user posted image Uspjela i ovdje! Hvala Jole!user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 592
18.4.2013 10:46:20   
Jole84
Nema na čemu draga user posted image T ti je super,koliko ti obično traje lutealna faza? Ovo je dobitni grafić user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 593
18.4.2013 10:51:53   
Miffy84
Pa, trebalo bi da dobijem 20-21 aprila, ne znam ni sama, zna to kod mene da varira, 2-3 puta godišnje, baš da oduži. Ali inače je na 31-32 dana. Plaše me malo simptomi (inače me boli donji dio leđa kad treba da dobijem i u toku user posted image ), a sad me kao malo bole, pdmuklo, a od ostalih simptoma nemam ništa! Mjeriću još dan-dva, pa ću vidjeti. Peporučeni dan za test je 24. april. Da li da čekam do tad? user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 594
18.4.2013 11:05:05   
Jole84
Za simptome je i rano,nego mi tako mučimo sebe..user posted image
Ako možeš da izdržiš,čekaj,ali ja bih ga uradila već sutra user posted image
Neću da ti dajem lažnu nadu,ali na 14dpo već postoji šansa da se vidi bleda linijica user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 595
18.4.2013 11:10:59   
Miffy84
Znam da je rano što se tiče trudničkih, ali mene plaše simptomi za user posted image . Čini mi se da ih malo osjećam. Mada opet, kažu, oni mogu da budu isti user posted image Uh, upravu si, mučimo se i umišljamo, a sve od prevelike želje za uspjehom user posted image Vidjeću da pustim još dva dana, pa ako bude nešto lijepo, javljam user posted image A i ako ne bude, svakako se čujemo! Tebi želim sve naj kod dr (čini mi se da sam pročitala da ideš kod dr)user posted image i dan što prije bude što više user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 596
18.4.2013 11:11:54   
Miffy84
htjela sam reći, da nas što prije bude što više user posted image ...

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 597
18.4.2013 11:16:15   
Jole84
Pa baš tako,simptomi su praktično isti user posted image
Navijam,javi nam lepe vesti user posted image
Hvala user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 598
18.4.2013 13:49:50   
Verolina
Mify, graf ti je super. Sutra ujutro bi vec mogla da radis test.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 599
18.4.2013 13:57:35   
Miffy84
Nešto ne smijem sutra ujutro user posted image , al još dan-dva, pa ćemo vidjeti! Tnx!user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here