Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 9:53:09
|
|
|
|
Jole84
|
Nisam bila,dr bi me zgromila da me vidi ali s obzirom da mi je u četvrtak bio 18mm,a u subotu sam imala žiganja,T je pala,pretpostavljam da je bilo. U sredu idem na UZ čisto da vidim jel mi popucali folikulčići Baby ja bih išla svaki dan da može
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 10:27:38
|
|
|
|
milenatea
|
Zenske navijaaam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 14:48:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Zenske gde su vam iksici meni kako prodje M ja odmah krenem i svaki drugi dan pa kada se zakaci. Babby svaka cast bas ste vredni i mene si zeznula
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 19:09:37
|
|
|
|
babby
|
ah.dijana ma neka moja teorija racunam posto mm ima pozitivnu aglutinaciju i asa a broj dobar da do ovulacije ode sto vise tih slepljenih .....mada cisto sumljam ali ajd da probamo em lepo em jos mozda i upali....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.4.2013 21:21:19
|
|
|
|
Jole84
|
Diksi kod mene nema iksića jer smo se čuvali za IUI,tako da tek sad počinjemo... Baby
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.4.2013 8:28:08
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mog... Ipak je bila O mada meni nesto sumnjiva... Konstantno mi je naduven stomak da ne mogu pantalone da obucem...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.4.2013 13:02:29
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj bitno da je pokriveno mada ipak nastavi za svaki slučaj Ja sutra idem do dr da vidim jel puko folikul
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.4.2013 14:14:26
|
|
|
|
Meisje
|
Puko puko!! I vec je sad u ljubavi sa plivacima Maraj a da nije na 12dc? Mada vidim da su ti bile negativne lh..Lepo ste pokrili,skolski!
< Poruku je uredio Meisje -- 16.4.2013 14:16:32 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.4.2013 19:07:34
|
|
|
|
Maraj
|
Ja vise ni sama ne znam kada mi je O. Po grafu obicno bude od 12. do 16. dc ali vec 2 god. nista, tako da smo resili da probamo i u toku . Maybe baby mi vec 4 ciklusa pokaze gustu paprat 3 dc tako da smo zbog toga resili i to da probamo...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.4.2013 18:27:57
|
|
|
|
Alex91
|
Sta mislite???
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.4.2013 19:36:54
|
|
|
|
Štetica
|
Aleks zeno idi kod nekog normalnog dr da vidi sta se desava,ako nije trudnoca onda nesto opasno zeza. Pa ovo vise lici na ekg nego na graf bazalne.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.4.2013 21:57:03
|
|
|
|
Verolina
|
Idi sutra i izvadi progesteron pa cemo videti sta je u pitanju.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 9:48:45
|
|
|
|
Jole84
|
Strašno Alex mada bih ja do sad 10 puta uradila test i izvadila betu,bar da znaš na čemu si A onda puška,pa kod dr Mene baš nervira ovo merenje više. Obeležio mi je O 17dc,a prilično sam sigurna da je bila 15dc. Mislim da ću da ga batalim toplomer idućeg meseca (al teško mi,vezana sam ,zabavljamo se dugo )
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 9:59:27
|
|
|
|
Štetica
|
Jole bitno je da su × tu. Jesi li bila na uz da vidis da li su svi folikuli popucali. P.S. Ja sam raskinula sa toplomerom jer meni T pocinje da pada tek 2dc.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 10:10:19
|
|
|
|
Jole84
|
Štetice idem danas da vidim,nadam se da jesu. Pa jesu tu,ali sigurno nisu spermići istog kvaliteta. Za 15dc se čuvali zbog IUI,znaš,pa računam da su bili najbolji. Kako si ti?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 10:24:07
|
|
|
|
daca77
|
Jole, vidim da je sve lepo pokriveno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 10:41:26
|
|
|
|
Miffy84
|
Uspjela i ovdje! Hvala Jole!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 10:46:20
|
|
|
|
Jole84
|
Nema na čemu draga T ti je super,koliko ti obično traje lutealna faza? Ovo je dobitni grafić
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 10:51:53
|
|
|
|
Miffy84
|
Pa, trebalo bi da dobijem 20-21 aprila, ne znam ni sama, zna to kod mene da varira, 2-3 puta godišnje, baš da oduži. Ali inače je na 31-32 dana. Plaše me malo simptomi (inače me boli donji dio leđa kad treba da dobijem i u toku ), a sad me kao malo bole, pdmuklo, a od ostalih simptoma nemam ništa! Mjeriću još dan-dva, pa ću vidjeti. Peporučeni dan za test je 24. april. Da li da čekam do tad?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 11:05:05
|
|
|
|
Jole84
|
Za simptome je i rano,nego mi tako mučimo sebe.. Ako možeš da izdržiš,čekaj,ali ja bih ga uradila već sutra Neću da ti dajem lažnu nadu,ali na 14dpo već postoji šansa da se vidi bleda linijica
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 11:10:59
|
|
|
|
Miffy84
|
Znam da je rano što se tiče trudničkih, ali mene plaše simptomi za . Čini mi se da ih malo osjećam. Mada opet, kažu, oni mogu da budu isti Uh, upravu si, mučimo se i umišljamo, a sve od prevelike želje za uspjehom Vidjeću da pustim još dva dana, pa ako bude nešto lijepo, javljam A i ako ne bude, svakako se čujemo! Tebi želim sve naj kod dr (čini mi se da sam pročitala da ideš kod dr) i dan što prije bude što više
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 11:11:54
|
|
|
|
Miffy84
|
htjela sam reći, da nas što prije bude što više ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 11:16:15
|
|
|
|
Jole84
|
Pa baš tako,simptomi su praktično isti Navijam,javi nam lepe vesti Hvala
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 13:49:50
|
|
|
|
Verolina
|
Mify, graf ti je super. Sutra ujutro bi vec mogla da radis test.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.4.2013 13:57:35
|
|
|
|
Miffy84
|
Nešto ne smijem sutra ujutro , al još dan-dva, pa ćemo vidjeti! Tnx!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?