Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 19:10:55
|
|
|
|
milenatea
|
Kokice, navijam za vas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 19:19:49
|
|
|
|
Verolina
|
U krosnjama lila jorgovana sreli su se Godo i Snjezana. Moralo je biti tog aprila mamama im tad porasla krila. A tatama sablje naostrene spremili se navalit na zene. Udri Verka u tepsiju al' ces imat dobru priju
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 19:22:54
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: milenatea Kokice, navijam za vas
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 23.4.2013 23:00:46
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Verolina U krosnjama lila jorgovana sreli su se Godo i Snjezana. Moralo je biti tog aprila mamama im tad porasla krila. A tatama sablje naostrene spremili se navalit na zene. Udri Verka u tepsiju al' ces imat dobru priju Umreću
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 6:55:28
|
|
|
|
sanjalica978
|
Dobro jutro devojke, evo ga i moj od jutros pa da navijamo svi zajedno da ih ovaj mesec sto vise pozeleni
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 7:05:29
|
|
|
|
Verolina
|
Sanjalice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 7:21:07
|
|
|
|
daca77
|
Bazalke, navijam jako i da vam ovi grafici pozelene narednih dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 9:15:55
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage, evo i mene...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 9:56:03
|
|
|
|
babby
|
jao kolko lepih grafica kod mene paaada tako da ocekujem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 10:00:03
|
|
|
|
iva80
|
Babby i dalje ti je velika BT
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 10:12:31
|
|
|
|
Miffy84
|
prolazi, tako da počinjem od sutra da mjerim temp, i nadam se grafu koji će da liči na tvoj! :) I Joletov! :) IZVORNA PORUKA: Verolina Miffi, je l' kacis graf ovog meseca?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 10:42:59
|
|
|
|
babby
|
jeste iva ali se nenadam previse mm ima pozitivan asa test sanse za prirodno su skoro 0
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 14:42:33
|
|
|
|
GagaT
|
Dobar dan drage moje bazalke. Nakon sto sam odlucila da se ne vracam na forum bez pozitivnih vesti ili testova, dobih jednu dilemu te trebam vasu pomoc iz vasih iskustava ili saznanja. Evo ovako mislim da mi je FF ovaj mesec obelezio ovulaciju tri dana kasnije nego je ona po mom misljenju bila. Postavicu graf tekuceg ciklusa i graf prethodnog ciklusa kako bi mogle uporediti ili reci vase misljenje koje je meni uvek dragoceno. Ovo je tekuci ciklus. Ja mislim da je ovulacija bila 15dc jer sam bila izrazito nervozna i naelektrisana i imala sam egg fluid! Ima li neko slicno iskustvo? Isto tako mislim da ce ovaj ciklus krace trajati. Sta vi mislite? Ovo je graf od proslog ciklusa Drage moje puno vas pozdravljam I zelim puno uspeha i borbi za bebe,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 20:22:11
|
|
|
|
Maraj
|
jao gago, pa meni izgleda da ti ff nije pogresio. Posle 15dc su ti T padale tako da ne vidim da je pogresio bez obzira sto si bila "naelektrisana" a egg ja mislim moze biti par dana pred O ne mora na samu O.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 20:40:30
|
|
|
|
Jole84
|
Gagice u pravu je Maraj,egg može da se javi 3,4 dana pre O,tako je kod mene. Možda je dobro da kreneš na folikulimetriju,tada ćeš znati sigurno i taman da uporediš s grafom. I da,nemoj da napuštaš forum jer nema lepih vesti,mi smo tu jedna za drugu i kad je loše,a kad budemo srećne,radovaćemo se zajedno Maraj tvoj grafić je baš lep,konstantna T,odavno to nisam videla,daj Bože da je dobitni Kad radiš testić?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 20:50:20
|
|
|
|
Verolina
|
Aaaaaaaa, koko, kakav potpis A kude je graf?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 20:54:38
|
|
|
|
Jole84
|
Ćuti poklonila mi prija mada sam ono o sabljama preskočila,da ne čitaju mala deca Evo grafića,diza nam se,vidim ja...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 24.4.2013 21:06:15
|
|
|
|
Verolina
|
Puj puj puj...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.4.2013 9:33:32
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.4.2013 10:05:41
|
|
|
|
Jole84
|
Odlično koko Meni odavno nisu bile ovako visoke T,verovatno je od utrogestana.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.4.2013 10:07:48
|
|
|
|
Verolina
|
Dj*ka utrogetsan. Toj te Godo podgreva
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.4.2013 10:12:50
|
|
|
|
Jole84
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.4.2013 11:12:09
|
|
|
|
milenatea
|
joooooooj kako navijam za vas dve nemate pojma
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.4.2013 11:20:26
|
|
|
|
sanjalica978
|
Super grafovi drage moje evo i moj se zagreva ali ima jos dosta da cekam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 25.4.2013 11:32:43
|
|
|
|
Verolina
|
Milenice moja mila Sanjalice, samo se ti zagrevaj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?