|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
30.4.2013 21:13:14   
Verolina
Milenice, test test testuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 801
30.4.2013 21:31:13   
milenatea
ako ne dobijem do petka tada cu raditi. ma nema sanse, gde da se zakaci, nece to june mene da muneuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 802
30.4.2013 21:34:11   
Verolina
Auuuuu, svaka cast na strpljenju. Meni je danas 25dc i vec sam jako nestrpljiva.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 803
30.4.2013 23:30:55   
milenatea
ma Verkic ne znam sta mi je vise, nekako sam cudna samoj sebi. nemam snage da opet vidim jednu crticu, a ne verujem jer ne znam nisam ni isla na uz, bila sam bolesna, nismo mnogo muckali i tako.. necu da se nadam. digla sam ruke od svega. tako mi je doslo sada
a ti sutra radis betu?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 804
1.5.2013 7:03:48   
sanjalica978
Dobro jutro, evo i meni krece lagano da opada T

user posted image

Direktna veza do poruke: 805
1.5.2013 8:47:14   
Verolina
Milenice, sad sam rekla muzu da necu sutra raditi betu. Ako se nekad nisam osecala trudno to je od jutros. Grudi ko dve palacinke ispuvane, stomak naduvan kao pred user posted image , ja smorena.
Ne znam mozda cu raditi test sutra pa ako bude pozitivan otici su da vadim betu, ali mislim da je to prakticno nemoguce.user posted image
user posted image

(odgovor članu sanjalica978)
Direktna veza do poruke: 806
1.5.2013 9:47:26   
Štetica
Verka posto si dalje hot macka, velika verovatnoca je da jesi trudna iako se neosecas trudno. Ja bih na tvom mestu ipak sacekala13-14dpo za test,da nebi bilo laznih rezultata.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 807
1.5.2013 10:34:55   
Verolina
Ma jok. Evo krece ciklus. Imam braon spoting. Za sad jos nije jurnulo jer sam bila na utrogestanu.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 808
1.5.2013 14:38:35   
GagaT
Dobar dan bazalke drage.. evo i mog grafa

user posted image

Spoting je krenuo juce sve po kap( bukvalno) i to onako crvekasto-braon. Ona je stigla. user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 809
1.5.2013 20:34:58   
milenatea
e jbg Verka. i ja mislim da cu da dobijem. imam neki sekret, nije spoting ali je kao pred user posted image . uzas

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 810
1.5.2013 20:46:24   
Verolina
Svaki sekret koji nije obojen je bezazlen. A kad ces da cuknes test ako gospoja ne stigne sutra?

Direktna veza do poruke: 811
1.5.2013 20:58:45   
sanjalica978
Meni se pojavljuje povremeno neki bledo zuckasti sekret, bez mirisa je, nikad to do sada nisam imala. Nje mi se mucilo danas, osim kad sam spremala pomfrit, malo mi se dizao zeludac. Ja ove sve simptome sto imam pripisujem prolecu, naglim vrucinama i pms-u.
Jos samo da user posted image krene za koji dan. Bas se ne nadam uopste vise.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 812
1.5.2013 21:16:33   
Verolina
Sanjalice, imas ti jos vremena.
GagaT, sad vidim, bas mi je zaouser posted image
Ma sta je ovo vise? Nigde trudnicauser posted image

Direktna veza do poruke: 813
2.5.2013 7:15:51   
sanjalica978
Dobro jutro,
evo i meni pade t i znaci meni je samo ovo vreme poremetilo malo ciklus i simptome pms.
Ako ne danas, onda sutra stize, a sto je najgore to je 12 dpo.

user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 814
2.5.2013 9:22:31   
milenatea
jbg stigla, ajde ovaj mesec ni jedna stvarno :(
jel jolence dobila?

Direktna veza do poruke: 815
6.5.2013 12:17:40   
Miffy84
Drage cure user posted image Samo da vas pozdavim! Ja i ovog mjseca mjerm temp, po mojoj procjeni ovulacja je danas, ili sutra, mada je ff još nije označio, al' smo mi bili vredni juce i danas user posted image pa ćemo da vidimo! Jole, Verka, ispratila sam vaše grafove, stvarno su bili sjajni, i nadala sam se da će da pozelene! ništa idemo dalje, ovdje nema odustajanja! Ako se sjećate i kod mene je prošlg mjeseca bio super graf, pa ništa user posted image Zato ćemo da vidimo šta će da bude ovog mjeseca! Navijam za sve trudilice i čekaliceuser posted image user posted image Ljubim vas!

Direktna veza do poruke: 816
7.5.2013 10:33:00   
Miffy84
I još nešto.. Meni ff pokazuje da su mi kao tek krenuli plodni dani, tačnije još nije detektovao ovulaciju, a ja sam apsolutno sigurna da je bila juče, ili možda i prekjuče. Baš ću vidjeti kad ću dobiti, uvjerena sam da griješi! Dakle, nije ni ovo neko najsrećnije rješenje, drage moje user posted image

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 817
7.5.2013 12:03:32   
Bebana17
Evo mog grafa (ciklus posle vantelesne) čisto da vidite koliko su glupavi ciklusi posle:

user posted image

Kažu da posle vantelesne žena bude kao super plodna (zbog tih svih hormona), a ja kažem: džaba sva ta priča, kad nema ovulacije! Većina žena što im nije uspela vantelesna su imale vrlo kratke cikluse (naravno bez ovulacije) posle.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 818
7.5.2013 12:10:17   
Meisje
Bebana sredice se to sve,samo ti prati,pa ako skoci odmah Xuser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 819
9.5.2013 12:26:39   
Meli78
Help devojke
kako da ubacim ovde svoju tabelicu?? trebala bi mi mala pomoc oko tumacenja, prvi mesec je da merim temp i nisam sigurna kad je bila ili ce biti ovulacija

Hvala unapred

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 820
9.5.2013 12:27:35   
Meli78
http://www.fertilityfriend.com/home/442a4f/?i=5218747&

(odgovor članu Meli78)
Direktna veza do poruke: 821
9.5.2013 13:15:12   
jelenazvezda
pozz za sve bazalke... nije me bilo jedno vreme pa reko da se javim... ima li novih user posted image od februara,nisam stigla da vas pratim,ja uspesno ulazim u 5 mesec,tiba raste a bebac se rita... od srca vam zelim da sto pre dozivite ovo... ljubim vas sve i zelim stp pre da vidim user posted image user posted image

(odgovor članu Meli78)
Direktna veza do poruke: 822
12.5.2013 0:56:47   
Miffy84
Drage moje, trebam pomoć! Da li je neka od vas imala iskustvo da ff ne dedtektuje ovulaciju, a da se ona ipak dogodila? Ja sam apsolutno sigurna da mi je O bila 6-7 maja (po iscjetku koji liči na bjelance), a toplomjer mi je ispao jutro prije i ne znam da li se nešto "zeznulo" ali sam nastavila mjeriti temp. svako jutro, ali ne baš u isto vrijeme (bili praznici, pa sam se uspavala).user posted image Temperatura mi nije prešla 36,5, baš niska (ako je tačan toplomjer), a stomak me boli i osjećam neko pečenje po dnu, nedugo posle O i to još traje, po mojoj procjeni i dužini L faze, trebalo bi da dobijem 23-24 najdalje. Uh, mrzim ovo praćenje i opterećivanje, mislim da ovo, jednostavno, zamara psihu čovjeka i da to nije način. Ne trudimo se previše dugo, tek drugi mjesec pratim, ali sva je prilika da ću da odustanem i prepustim se, pa kad bude biće. Ionako plodne dane prepoznajem po bolu u jajnicima. Eto, drage moje, podijelila sam sa vama to što me muči, javite, se, pišite.. i naravno što prije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 823
12.5.2013 8:31:12   
Maslacak15
Miffy,

Pored utvrdjivanja luealnog progesterona koji je najbolji pokazatelj ovulacije, merenje bazalne je najpouzdanija metoda. Kao sto si sama rekla, rezultati malo variraju u zavisnosti od okolnosti kad se meri itd. ali u principu ako je bilo ovulacije grafik mora biti dvofazan. Bazalna moze da bude neprecizna samo u odredjivanju bas tacnog dana kad je doslo do ovulacije jel kod nekih zena temperatura skoci istog dana a kod drugih traje dva dana dok se bas popne ali sift ne moze potpuno da izostane. To sto si osetila simptome moze da zavara: ne kazem da je nije bilo ali ne mozes biti sigurna samo na osnovu sekreta i subjektivnog osecaja probadanja itd...
Ako mislis da je u tome problem promeni toplomer ali ja bih ti preporucila da nastavis da meris narocito zato sto kazes da ste tek poceli da se trudite. Vidi bar dva tri ciklusa kako ti izgledaju grafici ( ako ne zatrudnis u medjuvremenu) to ti moze dosta pomoci. Slazem
se da je 36,5 niska ali to nije presudno ako je pre ovulacije bila jos niza. Ali definitivno nema ovulacije bez dvofaznog grafika. Ja taj slucaj jos nisam srela. Ako postoji molim da ga neko okaci ovde kao primeruser posted image . Pozdravljam te.

(odgovor članu Miffy84)
Direktna veza do poruke: 824
12.5.2013 10:43:01   
GagaT
cao zenskaci dragi.. :)
Evo kod mene nema nista jos "pametno" ali trudimo se i dalje. Graf mi je jos uvek nezanimljiv pa ga i ne kacim tek mi je 12DC. Narucila sma ponovo LH tracice i merim temp. i nadam se da cu ovog meseca uspeti jer mije rodjendan u ovom mesecu i ja to zelim za rodjendan user posted image
Eto jel da da je skromno ? user posted image
Ljubac za sve i ovo sto je Maslacak rekla meni samo pomaze da ono u sta verujem bude jos cvrsce prihvaceno.
Ponekad imam lomljavu u sebi u smislu da nisam 100% sigurna u ono sto verujem ali pored nje moje kockice se slazu.
Veliki pozdrav za sve i za Maslacka jedana ruza user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here