baby_blue -> RE: Klinika Ivanović (31.5.2013 14:55:17)
|
Dunja, bas mi je drago da je sve u redu.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Za sad necemo raditi nista. Bar ne do decembra. Do tad cu malo posetiti i druge lekare, da vidim sta je kod mene problem, i da li ga zapravo ima. Jer ta lutanja od endometrioze do policisticnih jajnika mi se uopste ne svidjaju, kao ni to sto prethodno nije bila pokusana nijedna solucija. Niti su predlozili ispitivanje hormona, ni folikulometriju (vec Goca na osnovu jednog uz zakljucuje kako je moja ovulacija poremecena), niti predlozena mozda neka laparaskopija i tome slicno. Odmah su rekli...to je duso endometrioza i ja se sa tim ne bih salila jer to unistava reproduktivne organe...i naravno, sta drugo nego smo se iz tog straha odmah odlucili za vto. Pritom, opet ponavljam, end. se moze dijagnostifikovati samo laparaskopijom, a inace to je bolest ciji ja nijedan jedini simptom nemam. (malo sam cula o tome). Tako da, kazem, nisu losi, ali embrioni stoje, pa stoje...mi cemo do tad raditi na bebi prirodnim putem, i cuti i jos neko misljenje.
|
|
|
|