erato -> RE: Klinika Ivanović (18.6.2013 12:34:22)
|
IZVORNA PORUKA: jelena 77 U mom okruzenju ima dosta parova koji su bili, prolaze ili jesu u postupku , pre nego sam krenula u svoju pricu napravila sam dooobro istrazivanje vezano za VTO klinike . Dosla sam do Ivanovica i oni su mi bili jedina opcija , moj tadasnji ginekolog koja radi u porodilistu Dragisa Misovic mi je rekla da najvise beba iz VTO programa se radja upravo zahvaljujuci Ivanovicima, trenutno, oni nemaju dodirnih tacaka , verujem joj to je bila njena dobra namera . Bilo mi je stavljeno do znanja da ne ocekujem mnogo empatije nego samo red i disciplinu i tako sam se i postavila i uspela . Ovo mi je prva VTO i samo da napomenem da nisam bila bas zadovoljna osobljem ali nisu bila vazna sredstva , vazan je bio cilj Ja moram da kazem u ime zena kojima VTO nije uspela, ne samo na ovoj, vec i na svim drugim klinikama, da nama nije uspelo ne zato sto smo imale pogresan stav! Vecina nas je u postupak usla sa nadom, ocekivanjem, ali pre svega smirenoscu i pozitivnom energijom. Neke su uspele, neke ne, idemo dalje. Samo moram da kazem, jer se cesto na forumima provlaci nesto slicno: Verovala sam i uspela, bila pozitivna i uspela. Zena koja zatrudni, i prirodnim putem, a posebno putem VTO, dobije nalet snage, energije, srece i u svemu tome trazi delic svoje zasluge, sto je ok. Ali ipak, mi na to ne uticemo i VTO ne propada zbog naseg stava. Nazalost, tako je. Recept ne postoji. Da postoji svima bi uspevalo. Posto sam ja na drugom forumu pisala o embriolozima kod Ivanovica i mojim nekim razmisljanjima, moram uzeti i tvoj primer. 3 losa embriona, a ustvari su bila 3 odlicna embriona. Kako to ne mogu da procene, to mi nije jasno!
|
|
|
|