cvećka -> RE: Klinika Ivanović (24.6.2013 13:53:19)
|
Kiki, nisam za nju cula.. Meni je VTO vodila Goca, na transferu i aspiraciji su bili Goca, Bilja i Dragan. Drage moje, mogu samo da zamislim koliko vam je tesko, ali ne predajte se [sm=smiley31.gif] za apsolutno svaku kliniku ima i pozitivnih i negativnih komentara, a svakako da je drugi pokusaj uspesniji jer su vas vec ispratili i znaju kako vas organizam reaguje, gde se desila greska, pa se na to obrati paznja... Sam IVF jeste jednostavan proces, ali toliko drugih stvari i toliko razlicitih problema parovi mogu da imaju... da smatram da ni jedan lekar ne moze da kaze iz prve "to ti je zbog toga i ovako cemo to da resimo" jer je svaki organizam toliko slozena stvar, kao nista na ovom svetu... i onda se fokusiraju na ono sto znaju da je problem, pokusavaju to da rese, ali ocigledno ne mogu da sagledaju sve. Oduzih ja, uglavnom, najbolje je kad kao Erato odradite sva moguca ispitivanja, ali na zalost, nekada ni to ne pomogne [sm=smiley13.gif] Ja sam postupkom VTO kod njih prezadovoljna, vodjenjem trudnoce nisam. Daleko od toga da je dr.Dragan nesto pogresio, sve je ok, ali nam je toliko malo informacija davao, kao da bas nista ne treba da znamo i stalno je zurio. Ako pregled u svakoj nedelji treba da traje 5 minuta, a kosta 6.000 i da ti ne da ni jednu slicicu ni parametar osim gramaze i obima glave, onda ok. Ovo su banalne stvari u odnosu na vase probleme, konstatujem samo, za necije buduce vodjenje trudnoce.
|
|
|
|