TNID -> RE: Klinika Ivanović (31.5.2013 14:04:49)
|
Postovane, zao mi je sto se tek sada ukljucujem ali moram Vam samo par reci reći o pomenutoj klinici, Goci i Draganu kao i Ani Mitrovic iz narodnog fronta koja kod njih privatno radi.Verovale ili ne bila sam ostavljena da umrem. Naime, nakon VTO i uzasne hiperstimulacije uradili su ET,iako nije trebalo u tom stanju.Nisu me ni pregledali tada ponovo.Nisu mi ni objasnili sta je to hipestimulacija koju su mi njihovom greskom napravili. prokrvarila sam ali me nisu, iako sam iz BG, primali na pregled, kada samo pocela obilno da krvarim i imam tahikardije i nakon dolaska hitne pomoci primili su me na pregled i odmah hospitalizovali u Narodni Front. Hiperstimulaciom se tecnost izlila u trbuh i pluca i dosla do srca. Borila sam se sa zivot u frontu. 4 puta operisana, 2 meseca sam lezala u bolnici. Nikada, ni pre ,ni posle, ni tokom , bas NIKADA me niko od njih nije pozvao, niti proverio da li sam prezivela. Nije poenta njihovog loseg odnosa ni novca, vec etike i znanja, tj.ne znanja. Ukolko se spremate za Vto, ja sam ih imala nekoliko.Toplo Vam preporucujem kliniku Intermedikus BIS na Novom Beogradu. Zelim Vam svu sreću. Pozdrav
|
|
|
|