RE: Klinika Ivanović (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (11.5.2013 16:15:46)

E da, kada je Goca sišla, pogledala je pravo naše ćoše rekla je - evo ovde nekih trudnica (to je mislila na mene) a i nekih koje tek trebaju da zatrudne, mislim da je to mislila na tva para. Ne znam jel se toga sećaš?

cvećka -> RE: Klinika Ivanović (11.5.2013 16:23:19)

Secam se toga, kako ne, steta sto nisam znala da si tamo! (: Mi smo malo posle toga usli na pregled, tako da nisam videla Bilju, ali ovoga pre se secam svakako. Sledeci put ne smes da mi se ne javis [sm=jezicek.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (11.5.2013 16:26:31)

Dogovoreno, mislim da ću te prepoznati sledeći put [sm=smiley1.gif]

cvećka -> RE: Klinika Ivanović (11.5.2013 16:42:35)

Dogovoreno! Samo sto mi je danas bila ravna kosa, nemoj to da te zavara, na slikama sam obicno kao cudoviste [sm=smiley36.gif]

jela 76 -> RE: Klinika Ivanović (12.5.2013 13:01:43)

Dunja, ne znam gde da te nadjem, a na ovoj stranici sigurno! [sm=smiley36.gif]

2 nedelje si ispred mene. Imaš li kakav simptom? Mislim da si nedavno pisala kako se i dalje super osećaš, odn. nije ti muka, itd.

Ja super. Neke blage vrtoglavice, i uvećane grudi. Mada moj dr. mi preporučuje još jednom, sutra da izvadim betu.

Pa sledeće nedelje već uz, ne možemo da čekamo! [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (12.5.2013 13:15:22)

Jelo [sm=smiley1.gif], nemam neke simptome, blaga mučnina, ništa strašno. Grudi blago uvećane, čas bole, čas ne bole, na bradavicama bubuljice (to mi je tako od nekoliko dana pre bete).

Ja jnisam treći put ponavljala betu, jer su mi prve dve bile veliki stres, dr. mi nije predlagala ponono vađenje, i meni je to odgovaralo.

Pa tebi je baš brzo UZ, meni tek 3 nedelje nakon bete (za 5 dana).

Družimo se u prvom tromesečju [sm=smiley1.gif]

jela 76 -> RE: Klinika Ivanović (12.5.2013 13:23:32)

Ja drugi put da ponovim. Slično se osećamo. [sm=bravo.gif]

Idem na uz tako brzo da vidimo koliko ih ima, valjda već tada može. Radoznali smo! [sm=smiley1.gif]

Kukamo se u prvom! Al' nikako da se odviknem ovih tema. [sm=zmeden.gif]

branaV -> RE: Klinika Ivanović (14.5.2013 11:55:13)

Zvala sam bolnicu Ivanovic da pitam za dr Jelenu, rekli su mi sto vec znam da ne radi kod njih, ali sam pitala sta sada da radim jer sam na terapiji Fragmina a sada sam 31 nedelja trudnoce [sm=zmeden.gif] , receno mi je da kontaktiram dr Jelenu na mobilni tel. ako imam ili putem mail-a. Pustila sam joj mail, nadam se da ce mi odgovoriti sta cu oko porodjaja i terapije i do kada primam injekcije [sm=smiley13.gif] ? Ja sam vise bila za konsultacije uzivo ali sta cu sada kad je takva situacija. Videcu kakav ce njen odgovor biti [sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (14.5.2013 11:58:38)

Brano, ja sam isto pisala dr. Jeleni, i nekoliko puta mi je odgovarala na mail, baš je savesna i vrlo ljubazna.

Takođe, zakazala sam kod dr. Miljića u Klinici Ivanović, bila sam kod njega sada u subotu, i imam kontrolu za 4 nedelje.

branaV -> RE: Klinika Ivanović (14.5.2013 12:59:36)

Javila se i meni dr Jelena, dala mi je podatke ordinacije u kojoj radi kad budem isla za Bg da zakazem pregled, jupi, bas mi je drago [sm=smiley1.gif],
Dunja jer je dr Miljic ginekolog, nisam do sada bila kod njega? Sta ti je rekao?

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (14.5.2013 13:17:15)

Super, ma Jelena je divna. A Miljić je jedan od najboljih hematologa kod nas, sa njim je dr. Jelena radila (on inače radi na Kliničkom centru, ali privatno dolazi u Ivanoviće i Jevremovu). On prepisuje frgmin, i u principu rekao je da nastavljam sa dr. Jeleninom terapijom, jedino mi je Folnu kiselinu smanjo na jednu dnevno (dr. Jelena je insistirala na 3 dnevno).

Da, da, radi sada dr. Jelena preko puta moje zgrade na Bulevaru, nameravam da posetim tu endokr. ordinaciju kada dođe vreme za OGTT.

jelena 77 -> RE: Klinika Ivanović (14.5.2013 15:17:39)

Cao devojke! Da li postoji sansa da i ja dobijem kontakt dr Jelene ili ime ordinacije gde sad radi ?
Meni je ona vodila racuna o stitnoj zlezdi
Pozdrav [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (14.5.2013 15:22:03)

Poslala sam ti sve na pp [sm=smiley1.gif]

baby_blue -> RE: Klinika Ivanović (14.5.2013 19:01:40)

Evo i mene. Nas sledeci ultrazvuk je za dve nedelje i jedva cekam. Tad cu odneti i rezultate analiza, koje su mi preporucili da uradim...ono, krvna slika, urin, gvozdje itd. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Inace se i dalje super osecam...bukvalno nemam nijedan jedini simptom trudnoce, osim sto mi se stomacic malo zaoblio.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nekako, znam da je rano, ali kod mene se to bas vidi ako obucem nesto uze, jer sam uvek imala struk i ni malo salca na stomaku, pa se nekako vidi ta lepa promena i bas me raduje. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Sutra ulazim u 10. nedelju.
I dalje primam progesteron svaki treci dan i 3 puta po dva Utrogestana dnevno...rekose da ce to biti prvih 12 nedelja...videcemo.

plačljiva -> RE: Klinika Ivanović (14.5.2013 19:03:57)

DUNJA MOLIM te POŠALJI MI GDE SADA RADI DR jELENA?

jela 76 -> RE: Klinika Ivanović (14.5.2013 21:16:06)

IZVORNA PORUKA: baby_blue

Evo i mene. Nas sledeci ultrazvuk je za dve nedelje i jedva cekam. Tad cu odneti i rezultate analiza, koje su mi preporucili da uradim...ono, krvna slika, urin, gvozdje itd. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Inace se i dalje super osecam...bukvalno nemam nijedan jedini simptom trudnoce, osim sto mi se stomacic malo zaoblio.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nekako, znam da je rano, ali kod mene se to bas vidi ako obucem nesto uze, jer sam uvek imala struk i ni malo salca na stomaku, pa se nekako vidi ta lepa promena i bas me raduje. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Sutra ulazim u 10. nedelju.
I dalje primam progesteron svaki treci dan i 3 puta po dva Utrogestana dnevno...rekose da ce to biti prvih 12 nedelja...videcemo.

[sm=bravo.gif]

cvećka -> RE: Klinika Ivanović (15.5.2013 8:20:13)

Super Baby, samo neka se vidi, uzivaj [sm=bravo.gif]

ivalina -> RE: Klinika Ivanović (22.5.2013 10:32:29)

Pozdrav devojke,

Dunja čestitam, i svima koje imaju lepe novosti, ja ne stižem baš često da budem ovde....[sm=zmeden.gif]

Da li znate, redi li se kod Ivanovica VTO u Julu i Avgustu?

Da li se u državnim klinikama ne radi tada iz medicinskih ili tehničkih razloga (god. odmori i sl)?

Ja čekam poziv za Front, mada ne verujem da će išta biti pre jeseni, zime, pa sam mislila da krenem sada i ako uspem kod Ivanovića uradim jednu do tada...

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (22.5.2013 10:57:54)

Ivalina, ne znam, i me to zanima, jer izgleda da mi nije dobra trudnoća, sutra mi je konačni UZ. Najverovatnije moram na kiretažu, pa onda planiram FET. Moram sačekati dva ciklusa da prođu, tako da je to avgust, ali ako oni ne rade avgust, onda septembar. Javljam ako saznam info.

ivalina -> RE: Klinika Ivanović (22.5.2013 11:48:10)

Dunja, držim jako palčeve da ipak sve bude u redu.

A ja ću ići do nih za 10-ak dana pa ću videti.

Ako u međuvremenu ti nešto saznaš, javi...

Držim jako, jako pesnice....

jela 76 -> RE: Klinika Ivanović (23.5.2013 13:20:30)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ivalina, ne znam, i me to zanima, jer izgleda da mi nije dobra trudnoća, sutra mi je konačni UZ. Najverovatnije moram na kiretažu, pa onda planiram FET. Moram sačekati dva ciklusa da prođu, tako da je to avgust, ali ako oni ne rade avgust, onda septembar. Javljam ako saznam info.

[sm=bravo.gif]

*Maki* -> RE: Klinika Ivanović (23.5.2013 17:09:43)

Dunjice,jako mi je zao sto ti se to desava,nadam se da ce biti sve u redu,od srca ti to zelim.

Kada sam ja prosle godine u maju-junu radila vto kod njih rekli su mi da ne rade jula i avgusta vantelesne oplodnje.

mine -> RE: Klinika Ivanović (24.5.2013 9:51:59)

kako sad ovo u q...[sm=smiley13.gif]
IZVORNA PORUKA: dunja RR

J@n@ -> RE: Klinika Ivanović (24.5.2013 9:53:48)

Dunjice,drzim palceve![sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (26.5.2013 20:48:08)

Drage, ne znam kako misle da sprovedu u delo, ali juce mm svratio do klinike da se raspita sta dalje i potvrdili su mu da se nakon laparo javim 2dc i oni planiraju da sve bude gotovo do 15~20.juna.[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>