RE: Klinika Ivanović (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (1.5.2013 15:10:49)

Dunjice, cestitam i ovde zvanicno...iako sam ti pozelela sve najj jos skoro
[sm=bravo.gif]
Sada se opusti i uzivaj[sm=smiley31.gif]

cvećka -> RE: Klinika Ivanović (1.5.2013 15:48:33)

Sreća, sreća, radost [sm=bravo.gif] mogu misliti kako sporo prolaze dani do UZ, ali preziveces vec nekako i posle si skroz mirna (: Mogu ti reci, kako ti skace beta, izgleda da si posla "našim" stopama, a tu mislim na Biki, Maki, mene... [sm=smiley36.gif] Ogroman zagrljaj za tebe i vidimo se u tromesečju, iako sam ja vec u drugom *:

*Maki* -> RE: Klinika Ivanović (1.5.2013 21:54:41)

Ja sam nju prizivala odavno tamo u temi za trudnjače,mnogo mnogo ali mnogo mi je drago Dunjice [sm=smiley1.gif] Prizivam te da podješ našim stopama,treba nam još trudnica sa tri srca [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (1.5.2013 21:59:09)

Jao jesi Maki, sećam se [sm=smiley31.gif][sm=smiley36.gif]

bonita -> RE: Klinika Ivanović (1.5.2013 21:59:36)

Dunja,draga sta reci osim da mi je srce puno zbog tebe [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Svako dobro i sve najlepse ti zelim,i da uzivas u svojoj trudnoci [sm=9nebesa.gif]

Maya21 -> RE: Klinika Ivanović (1.5.2013 22:00:19)

Dunja draga dodje konacno vreme da ti cestitam!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Nasa najdraza [sm=nosecka.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (1.5.2013 22:01:37)

Hvala mila, ma sjajne ste, puno mi srce kada vidim koliko se divnih žena raduje [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (1.5.2013 22:03:40)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
IZVORNA PORUKA: Maya21

Dunja draga dodje konacno vreme da ti cestitam!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Nasa najdraza [sm=nosecka.gif]

neni7 -> RE: Klinika Ivanović (4.5.2013 12:51:35)

dunja čestitam od srca[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (4.5.2013 13:22:38)

Neni hvala mila [sm=smiley31.gif]

Dokle si ti stigla, nisam našla?

neni7 -> RE: Klinika Ivanović (4.5.2013 14:32:53)

draga dunja
htela sam da probam jos jednom kod Zadorija  u junu ali kada  sam krenula sa analizama videla sam da mi je TSH jos uvek visok a imam i ogromna antitela štitne tako da to moram da odložim, međutim kasnije će moj muž imati neko stručno usavršavanje tako da nećemo moći da putujemo, trenutno tražim neku kliniku kod nas. Razmišljam i o klinici Ivanović. deluje mi da su detaljni u vezi nekih dodatnih analiza, Zadori je po tom pitanju malo nemaran da nisam otišla sama kod endokrinologa ne bi ni znala za ova antitela, on je tvrdio da je TSH između 2 i 4 ok a posle mi je rekao da sam dobro uradila što sam otišla kod endokrinologa. Iskreno, lakše mi je da uradim sve testove nego da prolazim kroz vto više puta.
mnogo sam srečna zbog tebe stvarno si mi bila inspiracija
veliki pozdrav

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (4.5.2013 17:55:32)

Neni mila, i ja sam planirala ako se sećaš da radim ponovo kod Zadorija, ali sam upala preko države kod Ivanovića, i naravno, iskoristila sam priliku. Klinikom sam prezadovoljna, temeljni su, pristupačni. Ja imam i dva zamrznuta embriona, i ako Bog da, nakon nekog vremena ići ću po njih.

Ja sam uradila pre druge VTO trombofilije (to ti preporučujem ako nisi radila). Mi smo tu našli veliki problem (imam urođene mutacije, stečene nemam) i rešili ga (dajem sebi injekcije heparina dva puta dnevno). Ne mora da znači da je i kod tebe tu problem, ali poučena mojim iskustvom predlažem to.

Ukoliko se odlučiš za kliniku Ivanović, pitaj šta god da te zanima, tu sam. Svu sreću ti želim mila !

neni7 -> RE: Klinika Ivanović (4.5.2013 21:05:15)

Dunja
ja skoro da sam se odlučila za Ivanoviće, jednoj mojoj poznanici je nedavno uspelo kod njih iz prirodnog ciklusa.
A trombofilije ću sigurno raditi mislim da se to i preporučuje kod antitela štitne samo ću to pokušati da dobijem na uput da ne plaćam baš sve.
Ako mi nešto bude nejasno javljam se

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (4.5.2013 22:45:53)

Neni, koliko sam ispratila, kada se radi sa uputom ide se na nekoliko mesta, a nešto ipak mora da se plati. Nisam sigurna, ali iz onog što su devojke pisale taj deo koji ne ide na uput je oko 27.000 -28.000.

Ja nisam imala vremena da idem na uput, jer sam trombofilije radila u toku postupka, ali nije mi žao. Dobila sam uput od Ivanovića za Biomedicu, i sa tim uputom sam dobila veliki popust, tako da me sve izašlo 27.000 a radila sam sve na jednom mestu (jedno vađenje krvi).

Raspitaj se, vidi koliko zaista izađe sa uputom, i ako je ta cifra predlažem ti da uradiš sve u Biomedici da se ne cimaš. Ali kažem proveri.

Tu sam za sve što treba [sm=smiley31.gif]

baby_blue -> RE: Klinika Ivanović (5.5.2013 10:12:54)

Dunja, cestitam od srca, i ovde javno. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Zelim ti lepu i laku trudnocu.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ja sad u utorak idem na komisiju da otvorim trudnicko bolovanje, ipak su mi tako savetovali, iako je sve ok. Ja se i dalje osecam odlicno, puno i setam, sve je super.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (5.5.2013 10:18:13)

Hvala mila [sm=smiley31.gif]

Reci mi, jel tebe ništa ne boli, žiga, tj. jel te bolelo nešto, posle bete.

Mene jednom u pet dana malo žigne, a inače ništa, sve normalno. Samo su grudi malo otežale, i počele opet malko da bole, ali ne strašno.

zmajče -> RE: Klinika Ivanović (5.5.2013 11:54:12)

Dunjice draga moja sve čestitke bas sam se obaradovala najlepšim vestima na ovaj najradosniji praznik svu sreću ti zelim i bezbriznu trudnoću

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (5.5.2013 11:56:00)

Zmajče mila moja, hvala ti punoooooooo [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

blau -> RE: Klinika Ivanović (5.5.2013 13:34:48)

Dunja, ti si primala Suprefact od 21.dana ako se ne varam. Da li imala neku reakciju na mestu bockanja? Crvenilo, ili blago oteklo kao kada te ujede komarac, svrab?

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (5.5.2013 14:12:21)

Nisam imala mila [sm=smiley1.gif]

baby_blue -> RE: Klinika Ivanović (5.5.2013 15:05:54)

Nije me nista ni bolelo ni zigalo posle bete. Jedino me je posle embriotransfera par puta malo zignulo dok sam mokrila. To je meni bio jedini simptom, ako se uopste moze tako nazvati...pretpostavljam da je to bila ta implantacija, to se desavalo mozda 2,3 dana...ali bas malo ziganje u predelu materice i to samo dok sam mokrila, nista vise. Od tada...nista.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (5.5.2013 15:08:00)

Super, tako je i kod mene, znači dobar znak. Hvala ti! [sm=smiley1.gif]

neni7 -> RE: Klinika Ivanović (5.5.2013 19:05:50)

blau
ja sam imala takvu reakciju od Suprefacta, primala sam ga 10 dana kao što si napisala kao ubod komarca i svrbelo me nakon bockanja jedno 15 minuta, inače sam svetle puti i imam osetljivu kožu pa sam to posmatrala samo kao lokalnu reakciju i nisam se time opterećivala

blau -> RE: Klinika Ivanović (6.5.2013 11:06:39)

I JA IMAM OSETLJIVU KOZU, VEROVATNO JE SAMO TO U PITANJU.

J@n@ -> RE: Klinika Ivanović (8.5.2013 11:18:11)

Dunjice,draga,evo i ovde da ti cestitam![sm=bravo.gif]!Uzivaj i samo uzivaj!Ljubim vas!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>