dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (1.5.2013 12:15:02)
|
Pa od prvog dana (verovatne implantacije) imam one bubuljice oko bradavica na grudima, grudi su tada bile prestale da bole, sada ponovo počinju. Blaga mučnina od tog istog prvog dana, kada pijem kafu, jedem nešto i tako. Sada me malo i bolucka stomak, ali ništa strašno. Ja dosta šetam, od prvog dana posle transfera, dr. Jelena i dr. Bilja su insistirale na šetnji, zbog mojih trombofilja, nikako nisam smela da se "uležim", a Bilja mi je govorila često da se mrdnem iz kreveta (iako nisam puno ležala). Poslušala sam ih eto, upalilo je. ne radim ništa teško, muž kuva svo ovo vreme. Nisam spremala kuću, danas uzela po malo. Znači uglavnom sam ležala i čitala, šetala ili radila (kući, za kompom). Prve dve nedelje se nizam vozila prevozom, a sada sam im to počela jer jurim po lekarima. Malo me nerviraju tramvaji jer puno cimaju, pa ih izbegavam, osim Španca, on je super [sm=smiley1.gif] I trole su dobre, samo što niko neće da ustane trudnici (stomak mi je od hormona kao da sam (4-5 mesec) [sm=smiley36.gif]. Taksisti su grozni, cimaju iako ih upozoravam, vreme mi je da kupim kola [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|