cvećka -> RE: Klinika Ivanović (11.5.2013 13:17:29)
|
Jelena cestitam ti, ti ces biti prava velika mama [sm=smiley36.gif] i dobro nam dosla [sm=smiley31.gif] ne mogu ti pomoci jer nisam to primala, Klarica jeste, mozda ce ona znati da ti kaze... Ljudi, ja sam bila danas na pregledu i moram malo da vam se pozalim, nemojte se ljutiti ): sto se tice bebica sve je ok i isla sam posle da vadim krv za kvadripl test, cekamo rezultate... Nego, rezime: onda kad sam bila na kontroli u 10 nedelji doslo je do nesporazuma, ja ne pomenem dabl test, dr ga ne pomene, samo kaze dodji za 5-6 nedelja i ja se u medjuvremenu uzvrtim jer vidim da se samo do 13 nedelje meri nuhalni nabor, pozovem ih da pitam i oni mi zakazu u 12+6 UZ, ali kod drugog dr, sve je bilo ok. Danas dodjem na pregled kod svog regularnog dr, a on nervozaaaaan.. ne daj mi boze. Kao da sam mu ne znam sta uradila sto sam pitala za to merenje jer sam se uspanicila.. kaze to nije trebalo da se radi, ja sam vam lepo rekao (a nije, nisam blesava!), sta i da nije bilo nesto uredu, morali bi opet da cekate do 15 nedelje za AC, nisam ja tek onako rekao da dodjete u 15-16 nedelji na sledeci pregled... Pa da mi je samo u dve recenice to lepo receno tad ne bi bilo nikakvog problema, ne razumem o cemu se radi ): preseo mi je pregled iskreno da vam kazem, a jedva sam ga cekala. Ovo me ne bi cudilo ni od jednog dr iz doma zdravlja, ali sam ocekivala bar normalnu komunikaciju kod privatnika... MM mi ne da da se nerviram, pa sam ja sad kao cool, ali moram negde da se ispraznim inace cu explodirati. Hvala na paznji i izvinjavam se jos jednom (:
|
|
|
|