nina26 -> RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu? (9.9.2013 9:36:18)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa Zato sam ja posebna, a mnogi od vas nisu. plus sledece dve recenice uf, uf, uf kako teske reci.... mene bi bilo sramota da napisem ovako nesto, ali iskreno. morala sam da prokomentarisem, toliko bode oci. Prvo, izgovorila si nesto, sto pola foruma misli o tebi, bile one majke ili ne. Drugo, problem cele diskusije je naziv teme, koji si lupila i jedva ostala ziva, a imala si ozbiljan problem, a on se zove PPD. Da si pisala o tome u toj temi, ili u negativi, ili bilo kojoj drugoj, ne bi ti niko rec rekao, pa cak ni 'ozloglasena' Verka[sm=smiley36.gif]Sad te kao nekolicina nesto pravda, a u stvari tema je totalno promasena. I jeste PPD, jako ozbiljan problem,i o tome treba da se prica sto vise. Trece, pored toga sto si isprovocirala pola foruma, sad posle par meseci, kad te je sve proslo (hvala Bogu, nisam ironicna, ozbiljno to mislim), pocela si da ismevas i da budes ironicna, da ne kazem i bezobrazna (ovo se ne smatra uvredom, secas se?). Cetvrto, ne nisam ni ja super majka, izmorena sam do neba, i ako imam samo jedno dete, pa me sramota nekada kad pogledam zene sa dvoje,troje dece sta sve stignu. I nisu mi nalakirani notki, ni ispeglana kosa, jer jednostavno ne stizem, ali mi ne smeta sto su druge zene sredjene (zenska ljubomora je cudo), pa opet ovo se nisam nikada pitala. I da ne bi krenuo rafal, ne, ne mislim da ti ili bilo ko drugi manje voli svoju decu, samo mislim da si imala ozbiljan PPD, i da se nisi obratila na adekvatnoj temi, a drveni advokati su mogli bar u tome da te upute, kad se vec javljaju samo kad se vodi neka diskusija na RR[sm=smiley1.gif] Nego, da nece uskoro gej prajd, pa se zagrevate za temu "homoseksulanost" [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|