RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

serpica -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (11.8.2014 7:00:14)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

uvek mozes da radis svasta, da radis na sebi, kada imas viska vremena.

tacno, ali opet i za to ne treba mnogo vremena,

vikiveki -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (11.8.2014 7:32:44)

I meni dosta puta prođe kroz glavu misao, kakav bi mi život bio bez svih obaveza koje imam...i znam da bi mi bilo dosadno pa zato nastavim da guram dalje,jer sam tako naučila i čini mi se što više obaveza imam to bolje funkcionišem...izgleda su obaveze te koje me nateraju da se bolje organizujem, a kada se dobro organizuteje onda je to već pola posla odrađeno[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (11.8.2014 7:38:11)

i ja mislim da ne bih znala sta da radim,navika valjda

branki* -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (11.8.2014 7:39:26)

more,znala bih i te kako[sm=smiley36.gif]

17 joka -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (11.8.2014 7:41:04)

i ja bih volela da imam sve te obaveze koje imate vi[sm=smiley13.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (11.8.2014 7:42:57)

IZVORNA PORUKA: branki

more,znala bih i te kako[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]

ja mogu reci da mi ne prolazi nista kroz glavu hahah prosto moja obaveza je dete, nisam zaposlena. Ono sto uradim po kuci i dvoristu uradim danas ako ne sutra, niko me ne ganja. Tako da ne mogu reci da me obaveze stiskaju.[sm=smiley36.gif] privatne casove opet drzim u vreme kad meni odgovara, tako da mi ni to ne pada kao obaveza.Ma nista. Jedino eto bracne obaveze nekad stisnu[sm=jezicek.gif] a nekad sam premorena da ih ispunjavam ahahahah

serpica -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (11.8.2014 7:48:19)

IZVORNA PORUKA: 17 joka

i ja bih volela da imam sve te obaveze koje imate vi[sm=smiley13.gif]

imaces joko,imaces[sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (11.8.2014 7:51:26)

Šerpi, e iz tvojih usta u bozije usi[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Kata90 -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (29.10.2014 15:20:06)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

I meni dosta puta prođe kroz glavu misao, kakav bi mi život bio bez svih obaveza koje imam...i znam da bi mi bilo dosadno pa zato nastavim da guram dalje,jer sam tako naučila i čini mi se što više obaveza imam to bolje funkcionišem...izgleda su obaveze te koje me nateraju da se bolje organizujem, a kada se dobro organizuteje onda je to već pola posla odrađeno[sm=smiley1.gif]

isto[sm=smiley20.gif]

Mala Elena -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (29.10.2014 17:27:38)

Pomislim..." eh kad bi imao ko da pricuva bebu da odradim sta imam..", obaveze mi nisu problem, sto se mora nije tesko. Kad se vratim na posao za par meseci nece biti dosadno svakako [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (29.10.2014 20:08:35)

Kad me stisnu obaveze, ja se uhvatim interneta i pravim se looda [sm=jezicek.gif] Evo npr. trebalo bi da pakujem djecu naa 4-dnevni put, a ja sad tu čituckam sve i svašta, a poslije ću u ponoć da kukam i da se samosažaljevam. To je odgovor na drugu temu [sm=smiley4.gif]

A na prvu je...šta je meni ovo trebalo da čitam ovu temu od početka [sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (29.10.2014 20:11:10)

Cupaaaaa [sm=bravo.gif]
pa sta kad stisnu obaveze , nista bogati
drago mi je sto si tu i sto cekas trecu lepotu
stvarno su ti pupupu lepa deca grahota bi bilo da ne radjas jos [sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (29.10.2014 20:13:56)

Kad me stisnu obaveze, a stiskaju svakodnevno sa svih strana, ocekivanih i neocekivanih, ja pomislim:
Spavanje je precenjeno [sm=smiley36.gif] i bude mi lakse [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (29.10.2014 20:34:42)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Cupaaaaa [sm=bravo.gif]
pa sta kad stisnu obaveze , nista bogati
drago mi je sto si tu i sto cekas trecu lepotu
stvarno su ti pupupu lepa deca grahota bi bilo da ne radjas jos [sm=smiley1.gif]

Bogumi se nećemo oko obaveza uznemiravat! [sm=smiley36.gif] Da počinemo malo, dosta smo radili [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif]

Treću sreću poganeću [sm=smiley36.gif] Vidjećeš me u ovoj temi tamo na proljeće, uopšte neće biti ovih smješaka ovoliko [sm=jezicek.gif]

P.S. A ne moram da dodam čijim sam se komentarima najviše smijala na temi [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 16 17 [18]