mtajcica83 -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (10.9.2013 22:25:19)
|
Kad me stisnu obaveze svasta mi prolazi kroz glavu..Proslo mi je dosta puta kroz glavu prethodni naziv teme, ali za neke druge stvari nikada nesto tako vezano za dijete..Smatram da svako ima pravo da kaze ono sto misli kad vec postoje teme, pitanja itd..Zar nismo tu da cujemo i tudja misljenja, druga iskustva, da se izjadamo ovdje , da se radujemo i smijemo na ovaj nacin skupa..? Da se vratim na temu, znaci kad mene stisnu obaveze nekad bi sama iz svoje koze najradje iskocila da mogu, ali jok, ne moze brale..Pogotovo kao sto pisah u druge teme, kad sam po 6 mjeseci i musko i zensko itd(niti sam prva ni poslednja), sve je na meni, sve obaveze itd...Ali nekako sve to dovedem u red ,malo po malo,pa se sve sredi..Nekad mi je stan u haosu, pa se sredi za dva dana, nekad sam ja u haosi, znaci nenalakirani nokti, neoprana kosa itd..i to se sredi...Bitno mi je uvijek da je Andrija cist, opran, suv, sit, da mu nista ne fali itd... Sebe uopste ne smatram super zenom jer imam dosta mana..uvijek moze bolje..
|
|
|
|