Leptiric123 -> RE: Šta mi sve prođe kroz glavu kad me stisnu obaveze (10.9.2013 15:02:53)
|
Jeste Dijana [sm=smiley36.gif] (nema veze sa tobom) Čitam i umirem od smeha. Imam jedno pitanje i za onoga ko je postavio temu i za moderatore. Zašto postavljate teme i očekujete da svi imaju isto mišljenje i da se slažu? Zar forumi ne postoje da se na njima polemiše (polemiše a ne svadja), znači iznosi se različito mišljenje, znate ono "za" i "protiv"? Ne, vi kada se neko ne slaže sa vama brišete teme i menjate nazive. A ti draga Jovice posto vidim da i dalje prozivaš "neke" osobe moram ti se obratiti lično. Ovde, koliko vidim, samo se ti svadjaš ostali svi polemišu, ne znam dal očekuješ da ovde imaš svoje slepe sledbenike ili šta, ali ovo nije sekta nego forum, gde žene iznose svoje mišljenje, postavila si temu i sada dobijaš odgovore, sledeći put kad je postaviš stavi u zagradi da očekuješ odgovore isključivo istomišljenika i onda nećeš imati problema. Mada, mislim da ti to ne odgovara jer nemaš sa kim onda da se svadjaš, a samim tim i nemaš šta da radiš, bilo bi ti dosadno. E pa draga moja Jovice dok si se ovde svadjala (uglavnom sama sa sobom) mogla si stići da nalakiraš nokte (koji su juče bili najbolnija tačka ovde) ili da uradiš nešto drugo od mnogih stvari za koje kukaš da ne možeš da stigneš da uradiš. Možeš ti sve da stigneš ali ne želiš, jer da želiš ne bi sedela ceo dan na kompu i svadjala se sa virtuelnim ljudima, koji ti neće oprati veš, skuvati ručak, spremiti ispit,nalakirati nokte,oprati kosu ili šta već "jadna" ne možeš da stigneš. Ne znam Jovice šta ti je ovo trebalo. Toliko od mene. P.S. Izvinjavam se ostalima ali pošto se osećam prozvanom jer nemam isto mišljenje o prethodnom naslovu teme morala sam biti direktna jer drugačije autor teme ne bi shvatio šta je pisac hteo da kaže.
|
|
|
|