Anoniman -> RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu? (9.9.2013 14:19:07)
|
Jaoooojjjj zene smoriste vise, lepo rece jedna clanica, mislim da je Azra da je ovo mesto gde upoznajes divne ljude, dodjes da se pozalis, mesto kada jednostavno zelis da pobegnes i da se izjadas, a izgleda da ni to vise ne smemo .... Nisam ni za jednu, ni za drugu stranu, nokti mi nisu nalakirani, jer jednostavno to ne volim, sredjena sam uvek i kod kuce, i u setnji , i na fakultetu, dete mi je hiperaktivno, sama sam sa njom svakih drugih 7 dana u nedelji , 24 h dnevno, ucim sa njom, kuvam joj , setam je, perem, uvek je sredjena.... ali ponekada jedva docekam 9 da je stavim u krevet, i da ja malo odmorim, pogledam neki film, procitam knjigu, uradim nesto za sebe... Sada cu nesto reci, i biti prozvana . Jednom mi je samo proletelo kroz glavu misao " sta mi je ovo trebalo" i to kada sam ostala trudna, 2 dana sam plakala kao kisa, sve dok nisam otisla do mog ginekologa i kada mi je rekla da cu do 7 nedelje sigurno imati pobacaja, zbog odredjenih problema sa posteljicom, povukla sam sve sto sam rekla, i dan danas se kajem zbog toga sto sam to tada pomislila, a to sam pomislila zbog venacanice koju necu obuci, jer je svadba bila zakazana za avgust a ja bih vec tada bila 7 mesec (i bila sam) , a model vencanice koji se meni dopadao nije bio prikladan za to ... Jednostavno neke stvari se dogode kada treba da se dodgode, a ne kada mi to zelimo! Nije sve u nasim rukama...
|
|
|
|