Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.11.2014 22:27:09
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ja sam Tolkien fan, strasno sam razocarana Hobitom al ga jedva cekam da vidim kako ce da izgleda Jao ja nisam razocarana, samo ne znam kako da izvedem da pogledam poslednji deo u bioskopu ..
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.11.2014 9:55:25
|
|
|
|
jess021
|
Sinoc gledala Interstellar, odlican je. Jest da traje 160 min, ali drzi paznju svo vreme. Matthew McConaughey, savrsen.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.11.2014 17:21:08
|
|
|
|
mama krava
|
Keve i trudnjace Ne znam da li ste gledale, ali ja ovaj filmic UVEK gledam kad sam u down-u... http://www.imdb.com/title/tt1020938/
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2014 17:47:51
|
|
|
|
lanajelena
|
Ovih dana pogledani Pisma Juliji i zeljna slobode
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2014 22:34:08
|
|
|
|
soni
|
Jel gledate filmove preko filmovita.com...Ima svasta
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2014 22:40:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
crtani thunder and the house of magic. toplo preporucujem
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2014 23:08:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
"Ljubavni guru"
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2014 23:09:03
|
|
|
|
doktorkakristal
|
pisma juliji sam gledala lep je ,interesuje me kakav je taj zeljna slobode
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2014 23:16:54
|
|
|
|
mati
|
Ima li nekog da je gledao Lusi? Ja jos uvek nisam, ona najava mi se bas svidja, al nikako da odvojim vreme...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.11.2014 9:05:45
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR pisma juliji sam gledala lep je ,interesuje me kakav je taj zeljna slobode Onako nekako tinejdzerski,predsednikova cerka zeli da iskusi cari zivota,ja sam jos u tim godinama
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.11.2014 11:24:11
|
|
|
|
soni
|
Koji je zanr Pisma Juliji?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.11.2014 11:46:07
|
|
|
|
lanajelena
|
Romantika.ba
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.11.2014 11:50:09
|
|
|
|
soni
|
Aha..za takve moram biti raspolozena
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.11.2014 12:09:22
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam gledala lucy, nije los, ok mi je i divirgent, zaljubih se u glavnog glumca
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.11.2014 12:13:21
|
|
|
|
soni
|
Nisam ni taj...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.11.2014 12:55:29
|
|
|
|
isidora88
|
ovi moji nisu ljubavni mm voli samo te SF filmove, akcije i slicno, pa uglavnom gledam samo to ako neko ima preporuku za ove zanrove nek pise ja sam poslednje d tih ljubavnih gledala the fault in our stars
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.11.2014 15:52:12
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ako je taj sa predsednikovom cerkom onaj u kome glumi bivsa zena Toma Kruza onda sam gledala Lusi je meni onako sta znam nije los
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.11.2014 17:04:40
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR ako je taj sa predsednikovom cerkom onaj u kome glumi bivsa zena Toma Kruza onda sam gledala Lusi je meni onako sta znam nije los Mislim da mu ova nije bila zena
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.11.2014 17:09:31
|
|
|
|
soni
|
Veceras cu Lucy moj muz isto naucnu fantastiku voli...meni dosadni
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.11.2014 22:16:53
|
|
|
|
doktorkakristal
|
znaci nije taj zaboravih kako se zove ta glumica mrzi me da trazim
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.11.2014 23:28:14
|
|
|
|
soni
|
Odgledala sam Lusy sad..nije moj zanr..neobican..nisam odusevljena
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.11.2014 23:30:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Da li je neko gledao film Noje ,videla sam reklamu pa mi se čini da je dobar,ali nisam sigurna
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.11.2014 13:22:42
|
|
|
|
isidora88
|
gledali smo sinoc the november man, radnja se odvija u srbiji i crnoj gori (a ustvari je kao svajcarska i rusija ) nije los, glume i nasi glumci, pa mi deluje jeftino u nekim situacijama
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.12.2014 18:44:24
|
|
|
|
jess021
|
Gledala sam Noje i meni nije nista posebno, izmenili su pricu iz Biblije na neki cudan nacin i razvukli ga brate mili, nikad da zavrsi. Sinoc sam gledala Fury sa Brad Pittom, tuzan je, ali divan. Nisam skoro gledala neki ratni film, pa mi je bas prijao.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.12.2014 21:41:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mm gledao Fury juce (ja nisam sa njim bile smo Duca i ja u skitnji) kaze da je ok film bas se i saziveo jer je on 99te upravo vozio oklopno vozilo i kaze isto mu je tako bilo, nije se kupao 30 dana, ratni drugari i td. Uglavnom film ga je dirnuo. Ja gledala pre neko vece box trolles opet crtani. sjajan je. A veceras smo mm ija odgledali left behind. Nije los sa Nikolas Kejdzom ali nije ni nista posebbno
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 1.12.2014 21:42:01 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?