Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.12.2014 13:45:05
|
|
|
|
wivern
|
Jao MiLJ i mi sinoc gledali Left behind ali se meni nikako nije dopao Pre neko vece odgledali Stonehearst Asylum po romanu Edgar Alan Poa i taj mi se bas dopao.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.12.2014 13:59:12
|
|
|
|
Peace*
|
Pre neko veče sam gledala na TV film, mislim da se zove Sivi vukovi, ili Turski sivi vukovi. Baš mi je legao.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.12.2014 14:07:37
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Da li je neko gledao film Noje ,videla sam reklamu pa mi se čini da je dobar,ali nisam sigurna Meni je on zivo . Naravno o ukusima ne vredi raspravljati ali bar sam ja vise ocekivala. Ceo film je nekako siv, taman, ubacili su brdo nekih gluposti u odnosu na pravu pricu... I meni je najava bila super, ali sam se bas razocarala.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.12.2014 23:53:37
|
|
|
|
mati
|
Sad sam gledala Veverica i panj... Film je super, starijeg datuma, ja sam ga obozavala kao mladja.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 11:55:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sad cete mi se smejati i reci da nisam normalna. Elem ja obozavam knjigu Gordost i predrasuda od Dzejn Ostin, gledala sam naravno i crno belu verziju filma, mini seriju sa Colin Firth-om koji je izvanredn i najbolji Mr Darcy i sinoc sam gledala remake iz 2005 sa sugavom Kirom Najtli u ulozi Elizabet Benet koja joj nikako ne pristaje al ajd pricu vadi Mr Darcy kojeg igra po meni neki no name glumac. I da imam knjigu na srpskom, engleskom pa cak i francuskom. I procitala sam ih stotinu puta . Jedna noc je dovoljna za tako dobru knjigu. I sad cu jos da gledam i reprizu od sinoc hihihih evo pocinje u 12 i 30. O da nisam normalna. Ljubim i ja vas
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 13:12:55
|
|
|
|
nata11
|
Ja za praznike obavezno pustim La vita e bella dok pravim kolacice ili nesto ceprkam po kuhinji. Mislim da napamet znam recenice ali to mi dodje kao neka tradicija.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 13:26:57
|
|
|
|
mati
|
Ljiso ja sam se pre neki dan zagledala u taj film, pa sam saltala kanale jer sam ga pustila u reklami drugog filma. Mislim damislimo na isti film, nisam gledala od pocetka pa ne znam kako se zove. A bas bi ga odgledala lepo, bez menjanja ako je to taj. ... To je to KLIK
< Poruku je uredio mati -- 11.12.2014 13:29:50 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 13:28:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mati ukljuci fox movies pa vidi da li je to taj film. Evo traje trenutno poceo u je u 12 i 30
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 13:33:29
|
|
|
|
Klarita
|
Mi nemamo Fox kanale trenutno, nisu izmirili racune kablovski operater(i) cu d' umrem za fox life, narocito cetvrtkom uvece
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 13:33:36
|
|
|
|
mati
|
Jao izbaci me, jao.. Pisale smo u isto vreme... Nemam vise nijedan Fox kanal, izbacili nam dusmani. Al mitno da imam SVE PINK programe. Grrrrr... Da, da pink... Jao Klari da nam nije ista kablovska ona na K.. ?
< Poruku je uredio mati -- 11.12.2014 13:34:18 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 13:35:06
|
|
|
|
madre
|
mi juce gledali grdanu, ja se odusevila
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 13:37:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da da Grdana je super e izes ga da vam se brzo vrati fox life. Jao ja totalno zanemarujem dete trenutno al sta cu kad volem ovaj film pa makar i sa ovom sugavom Kirom Najtli
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 13:51:28
|
|
|
|
isidora88
|
juce sam gledala law abiding citizen, odlican mi je film, moram iskopati jos neki na taj fazon, a da ga nisam gledala.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 13:53:37
|
|
|
|
mareboy91
|
Predestination (2014)
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 14:05:08
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: mati Jao izbaci me, jao.. Pisale smo u isto vreme... Nemam vise nijedan Fox kanal, izbacili nam dusmani. Al mitno da imam SVE PINK programe. Grrrrr... Da, da pink... Jao Klari da nam nije ista kablovska ona na K.. ? Jeste, crkli da Bog da Da li bih mogla da gledam Grdanu sa K? Da nije previse za nju koja se ionako plasi vestica i tako tih zivuljaka
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.12.2014 14:08:21
|
|
|
|
madre
|
mi smo gledali sa bogijem. ljutila sam se na mm sto ga je pustio da zejedno gledamo, ali bas smo uzivali. posmatrajuci ga nisam primetila da se plasi...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.12.2014 9:20:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja odgledala evo Dracula untold (nem pojma kako je prevedeno na srpski) i mogu vam reci uopste nije los film i nije klasican film o Drakuli. Svideo mi se.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.12.2014 10:57:55
|
|
|
|
emicaa
|
Jao sad ćete mi se smijat ali ja svaki put kad puštaju odgledam seks i grad film
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.12.2014 11:01:07
|
|
|
|
jess021
|
Gledala sam i ja Drakulu, uopste nije los. Ja sad gledam Mistresses, počela na Fox life, ali to je druga sezona, pa sam skinula prvu, baš su mi dobre. Emicee, i ja gledam evo po ne znam ni ja koji put, šta ću kad volem
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.12.2014 9:08:59
|
|
|
|
jess021
|
Gledala juče Hobita, razočarenje. Uz to smo se i smrzli u bioskopu, tako da do sledećeg leta sigurno neću ići.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.12.2014 9:21:10
|
|
|
|
jess021
|
Izgleda da sam sama u ovoj temi, a pošto ovih dana nemam nešto volje da izlazim i da se družim, bacila sam se na gledanje filmova. Gone girl-dobar, malo čudan triler. Indijski začin na francuski način-doobar, za opuštanje!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.12.2014 10:56:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Gledala juče Hobita, razočarenje. Darling što? Ja jedva čekam da gledam, sada si me zabrinula ...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.12.2014 11:22:09
|
|
|
|
Peace*
|
jess, nabavi trilogiju Milenium, ali švedsku verziju. Ooooodličan!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.12.2014 11:28:37
|
|
|
|
jess021
|
Dunja, ne znam sta bih ti rekla. Prvih 15 min je odlicno, dinamicno, super efekti, a kasnije nista. Ta bitka 5 armija mi je prošla u iščekivanju bitke, tako da kad je prošlo bila sam u čudu. Za mene, u odnosu na prva dva dela, ništa posebno. Primetila sam i da je bioskop u NS bio poprilično prazan, a išli smo 3. dan od kako su počeli prikazivati. Peace, hvala, pogledaću obavezno.
< Poruku je uredio jess021 -- 19.12.2014 11:30:30 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.12.2014 11:40:26
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: jess021 a pošto ovih dana nemam nešto volje da izlazim i da se družim, bacila sam se na gledanje filmova. Postala si mi mnogo draga kroz temu Walking dead. Mislim da se krećemo u različitim temama na forumu, ako se ne varam, videla sam da si pisala u temi o VTO. Zašto si bzvz? Šta se desilo?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?