Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 23:29:26
|
|
|
|
Dada81
|
Jeste da je on u pitanju,ali nije zbog njega toliko,koliko mi se svidela tema i cinjenice oko nanotehnologije . Lakse mi ovako ,nego da napisem
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.9.2014 8:35:46
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: jess021 The intouchables, za mene jedan od najboljih filmova! Odgledala juce do pola posle mi se ukocio net, super je danas sledi i druga polovina
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.9.2014 10:38:15
|
|
|
|
branki*
|
sad sam i ja pogledala delic... kad imam vremena,odgledacu,cini mi se dobar
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.9.2014 10:45:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: jess021 The intouchables, za mene jedan od najboljih filmova! Odgledala juce do pola posle mi se ukocio net, super je danas sledi i druga polovina fenomenalan film
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 7:37:29
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam nocas nabasala na jedan spanski film na tv Pink, zove se Tri metra iznad neba. Ljubavni tinejdzerski film bez hepi enda plakakla sam ko kisa dok sam gledala,jer sam verovala da je ljubav dovoljna da se sve prepreke prevazidju..veceras posle Trenutka istine ima nastavak zove se Zelim te. Valjda ce imati srecniji kraj A glumaaaaac boli glava,uhhh
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 8:12:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sinoc smo odgledali "Rimu sa ljubavlju", sa Vudi Alenom i Robert Beninom. Interesantna prica.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 9:28:35
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SERPI moja sestra je bila odusevljena tim filmom Ja gledah Lucy ,pa meni se ne svidja
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 9:40:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Joj serpice , ne staj mi na muku ...Mario Casas a zellim posebno da naglasim da sam mu fan i na fejsu Drugim delom neces biti odusevljena kao prvim.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 12:51:56
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja sam nocas nabasala na jedan spanski film na tv Pink, zove se Tri metra iznad neba. Ljubavni tinejdzerski film bez hepi enda plakakla sam ko kisa dok sam gledala,jer sam verovala da je ljubav dovoljna da se sve prepreke prevazidju..veceras posle Trenutka istine ima nastavak zove se Zelim te. Valjda ce imati srecniji kraj A glumaaaaac boli glava,uhhh Jao serpice, taj film je divan, a glavni glumac Mario Casas savrsen. I drugi deo nije los, ali ni blizu kao prvi. Cak sam i knjige procitala. Uf gledala sam ga pre neke 2 godine, ali i sad se vrlo dobro secam nekih scena
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 13:17:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Branki , i kako se tebi cini ? posle cu preci tamo. ..covek iz snova! Da preporucim film Deset godina ropstva, malo je tezak , crnacki film , odnos roba i gazde koji muci i izivljava se. Odusevio me.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 13:27:53
|
|
|
|
branki*
|
haha,bogami,dobar je gledala sam taj film-10 godina ropstva.ali,ne mogu bas da se setim.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 15:40:30
|
|
|
|
emicaa
|
Volim pogledati neki dobar triler i komediju,prije par dana sam gledala frends with benefits,Justin tatica,grrrrrrr
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 16:29:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sinoc sam gledala The Wolf of Wall Street dobar je film, a ja ga izbegavala cinio mi se dosadnim
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.9.2014 20:33:07
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: serpica Ja sam nocas nabasala na jedan spanski film na tv Pink, zove se Tri metra iznad neba. Ljubavni tinejdzerski film bez hepi enda plakakla sam ko kisa dok sam gledala,jer sam verovala da je ljubav dovoljna da se sve prepreke prevazidju..veceras posle Trenutka istine ima nastavak zove se Zelim te. Valjda ce imati srecniji kraj A glumaaaaac boli glava,uhhh Jao serpice, taj film je divan, a glavni glumac Mario Casas savrsen. I drugi deo nije los, ali ni blizu kao prvi. Cak sam i knjige procitala. Uf gledala sam ga pre neke 2 godine, ali i sad se vrlo dobro secam nekih scena Jedva cekam nastavak veceras,ako nije kao prvi deo super,manje cu da placem.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2014 7:34:23
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: serpica Ja sam nocas nabasala na jedan spanski film na tv Pink, zove se Tri metra iznad neba. Ljubavni tinejdzerski film bez hepi enda plakakla sam ko kisa dok sam gledala,jer sam verovala da je ljubav dovoljna da se sve prepreke prevazidju..veceras posle Trenutka istine ima nastavak zove se Zelim te. Valjda ce imati srecniji kraj A glumaaaaac boli glava,uhhh Jao serpice, taj film je divan, a glavni glumac Mario Casas savrsen. I drugi deo nije los, ali ni blizu kao prvi. Cak sam i knjige procitala. Uf gledala sam ga pre neke 2 godine, ali i sad se vrlo dobro secam nekih scena Jedva cekam nastavak veceras,ako nije kao prvi deo super,manje cu da placem. Drugi deo je manje dobar,ali je opet pokazao ko je zaista voleo a ko ne i to samo jednom recenicom. Od sada gledam samo komedije.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.9.2014 19:19:57
|
|
|
|
wivern
|
Ja gledala skoro Deliver us from evil sa Erik Banom i bas mi se dopao. A i on mi se tu dopao, u Troji mi je nekako suvise lepuskast ovde mi je bas baja. E da, ovo je za one sto vole horore
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.9.2014 7:50:24
|
|
|
|
serpica
|
Upravo sam videla reklamu za film "Pre nego sto zaspis",uvodna spica je dobra,nesto kao triler/akcija/horor,ne znam ima li ga na netu,mislim da je nov.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.9.2014 8:19:17
|
|
|
|
doktorkakristal
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja gledala skoro Deliver us from evil sa Erik Banom i bas mi se dopao. A i on mi se tu dopao, u Troji mi je nekako suvise lepuskast ovde mi je bas baja. E da, ovo je za one sto vole horore jao ja nikako da se usudim da ga pogledam,jel bas strasan ?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.9.2014 8:21:31
|
|
|
|
branki*
|
ako je strasan,ja cu da teram muza da ga skine cim dodje,pa gledamo voli horor,samo ne volim one kao SF horore.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.9.2014 9:52:51
|
|
|
|
wivern
|
Pa meni nije jako strasan ali ja nisam merodavna uopste DR sto kaze Branki gledaj sa muzem ili preko dana. Nije sf horor, malo su zbrzali kraj ali je to zanemarljivo.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.9.2014 10:52:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
videla sam trejler i bas mi je bilo jezivo ,sve to sa demonima me plasi ali volim da gledam
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.9.2014 10:57:51
|
|
|
|
branki*
|
sad i ja odgledah trejler..cim dodje muz,gledamo
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.9.2014 10:58:39
|
|
|
|
wivern
|
DR ti malo vise obrati paznju na Erika, fantasticno izgleda u filmu, i eto resenja
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.9.2014 11:02:23
|
|
|
|
doktorkakristal
|
xixiixi moze i tako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?