Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2014 19:06:29
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Mama.Veki Catch me if you can - (Leonardo Di Kaprio i Tom Henks). Nisam ljubitelj Leonardovih filmova, ali ovaj mi je super film Good Will Hunting ( Met Dejmon) znaci i dvata se stariji filmovi, ali odlicni. We bought a Zoo - sa Met Dejmonom naravno, moj omiljeni glumac i poslednji sto sam gledala od relativno novijih filmova sto je stvarno WOW Now you see me. Catch me if you can - gledala sam i super je...kao i The Great Gatsby ...takodje Django Unchained...svi su za preporuku... Sinoc sam gledala KLIK - The Wolf of Wall Street i super je...Dug otraje i malo je eksplicitan, ali zabavan (cak pomalo i komican). Ali sto neko rece Lepnardo je s'' godinama sve bolji i bolji glumac. Malo je ovde cudan jer su ga ofarbali u crno...ali super glumi.
< Poruku je uredio Jeltje -- 25.2.2014 19:07:41 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2014 19:09:30
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: Mama.Veki poslednji sto sam gledala od relativno novijih filmova sto je stvarno WOW Now you see me. Meni se - Now you see me - uopste nije svideo...:(
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2014 19:22:16
|
|
|
|
Jeltje
|
Zamalo da zaboravim, a gledala sam ga pre neki dan RUSH - odlican film ;)
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2014 21:26:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao gledala sam Frozen, to je crtac i superiska je. Jako mi je drago sto je ipak sestrinska ljubav ta koja je prava a ne neki momci ovo ono
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2014 22:01:40
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Breaking the waves Uh, sjajan film! Inače obožavam filmove Lars fon Trira, a ovaj sam gledala jednom u nekom kafiću u Novom Sadu, zamračivali su deo sprat kafića i puštali neke manje komercijalne filmove i devojka jedna baš pred kraj ovog filma doživi nervni slom i počne da viče, bukvalno je nervni slom doživela, došla hitna po nju. Užas! Mislim da tu scenu nikad u životu neću zaboraviti. Samo sam čekala da izvadi pištolj i da počne da puca po nama. Inače, kad želim da se oraspoložim i opustim, pustim sebi ili Čudesnu sudbinu Amelije Pulen ili Ukradenu lepotu.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2014 22:08:19
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha jao gledala sam Frozen, to je crtac i superiska je. Jako mi je drago sto je ipak sestrinska ljubav ta koja je prava a ne neki momci ovo ono E, gledala sam ga pre 2-3 nedelje u Areni sa Stefanom. Velika sala i nas šestoro u njoj. Dobra je priča i super je urađen. I super mi je onaj Diznijev kratki crtać što je išao pre njega kad se gleda u 3D. Baš sam se oduševila!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.5.2014 11:19:20
|
|
|
|
Azra_
|
Ja sa zakašnjenjem odgledah film U zemlji krvi i meda. Mislim, bolje da sam gledala Tarzana, ili da je Anđa , umesto što je snimala ovaj film otišla na neko dobro letovanje da odmori mozak. Ne preporučujem. Ko voli pravi, realan horor, neaka pogleda ˝Karantin˝. Neka preporuka za dobru dramu? Može i ljubavnička drama.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.5.2014 14:14:01
|
|
|
|
branki*
|
gledala sam karantin,odlican film,ko voli horor.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.6.2014 22:16:46
|
|
|
|
Verolina
|
Heaven is for real Upravo sam ga odgledala
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.6.2014 7:06:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
sinoc sam odgledala komediju sa Adam Sendlerom i Dru Barimor, Blended. Superiska je film , njih dvoje su mi odlican tandem plus je puno glumacke ekipe iz filma 50 first dates. A odgledala sam crtani Mr Peabody koji je sjajan. Obozavam crtace tako da toplo preporucujem ovaj
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.7.2014 15:21:29
|
|
|
|
Verolina
|
Children of the Dust Divan, divan, predivan
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.8.2014 9:19:44
|
|
|
|
branki*
|
sinoc gledali.ko voli horor,odlican. THE CONJURING,kod nas preveli kao PRIZIVANJE ZLA.bas je dobar.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.8.2014 9:28:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Sinoc sam u bioskopu gledala Lusy. Odlican film Odavno nisam gledala bolji film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.8.2014 9:52:37
|
|
|
|
branki*
|
koji zanr,dijana?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.8.2014 16:55:25
|
|
|
|
Наташица
|
а баш ових дана тражим неку препоруку за луси. хвала дијана :) делује ми трејлер добар. сад сам нестрпљива да дочекам неки добар торент. бранки, жанр је акција - сајенс фикшн. такође, једва чекам добар торент милион начина да се умре на западу. комедија је, ваљда ме неће разочарати.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.8.2014 22:40:17
|
|
|
|
superm
|
Upravo sam odgledala 'Shall we dance' sa Ricardom Girom i Dzenifer Lopez. Opustajuci film ima zanimljivu poruku. Mm je odmah rekao- hajdemo na casove plesa- zajedno!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 21:31:44
|
|
|
|
nata11
|
Lusy je predobar film. Dajte neku komediju za laku noc ?
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 21:58:43
|
|
|
|
jess021
|
The intouchables, za mene jedan od najboljih filmova!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 21:59:46
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Lusy je predobar film. Dajte neku komediju za laku noc ? Nato, pogledaj Un plan parfait-Savrsen plan, ja sam se nasmejala do suza!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 22:01:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Meni se mnogo dopao Avatar gledala sam ga kada su ga pustali za Novu g.A najomiljeniji mi je Beleznica(Notebook)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 22:02:16
|
|
|
|
nata11
|
Jess odgledala trailer krecem da gledam izgleda super
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 22:02:40
|
|
|
|
Modessty
|
Toplo preporučujem film Gravitacija. Naročito da ga gledate u 3D ako imate prilike! Fenomenalan. Nisam skoro gledala film pun akcije i uzbuđenja a nigde nijedne scene seksa, tuče i drugih gluposti bez kojih obično američki filmovi ne mogu! proglašen je za najbolji film u 2013. godini.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 22:03:24
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: veselica Meni se mnogo dopao Avatar gledala sam ga kada su ga pustali za Novu g.A najomiljeniji mi je Beleznica(Notebook) Ako ti se dopala Beleznica moras da odgledas Safe Haven.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 22:06:59
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: veselica Meni se mnogo dopao Avatar gledala sam ga kada su ga pustali za Novu g.A najomiljeniji mi je Beleznica(Notebook) Ako ti se dopala Beleznica moras da odgledas Safe Haven. Hvala na preporuci da znas da hocu
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2014 23:04:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Black swon (crni labud), drama.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?