Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 22:50:05
|
|
|
|
marija32
|
Brano breeee, pa gde si zeno draga
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 22:51:52
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: GRGA joj i mm zapeo da idemo da gledamo 3d-Ja sam pre za hari potera Grgo, obavezno 3D, ja ne znam kada ce stici u Bgd bioskope, ali jedva cekam I Strumfovi su superiska
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 22:52:23
|
|
|
|
Brana
|
Imas pp,da ne bude PEC
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 22:58:24
|
|
|
|
GRGA
|
Zensak u Kolosej u Uscu stize od septembra!!!!I nista bez 3D
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 23:03:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR IZVORNA PORUKA: BubaMira Gledala sam sinoć ovaj film sa mužem, hororčinu, i ljudi moji, još uvek mi nije dobro. Ceeeeelu noć sam imala loše tripove, ali je jaaako dobar horor. Ima par scena koje bih ja izbacila jer kvare dobar film, alio sve u svemu odličan 5 za OVO. Gledala sam ovaj film pre desetak dana,super je poceo,i ja sam se oduzela,ali su ga zeznuli kad je dosla ona ekipa i kad je trebalo da spasi sina,ali je kraj isto dobar. Isti deo nam se nije dopao.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 31.8.2011 12:28:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo jedne preporuke
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 31.8.2011 12:36:02
|
|
|
|
GRGA
|
Legendarni film-gledala ga -uf bezbroj puta
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.9.2011 23:22:19
|
|
|
|
minavb
|
Soylent GreenOvaj film sam gledala kao klinka, i jos onda sam bila sigurna da nas upravo to i ceka-nece biti prave hrane, voca i povrca, vec nekih briketa necega sa svim potrebnim sastojcima. Pogodite od cega se prave.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.9.2011 2:31:13
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb Soylent GreenOvaj film sam gledala kao klinka, i jos onda sam bila sigurna da nas upravo to i ceka-nece biti prave hrane, voca i povrca, vec nekih briketa necega sa svim potrebnim sastojcima. Pogodite od cega se prave. Ljudi? Nesto mi poznato ovo
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.9.2011 2:35:06
|
|
|
|
vukosava
|
Toplo preporucujem brazilski film Bossa Nova klikni
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2011 13:54:20
|
|
|
|
lesica
|
Opet sam gledala The Babies
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.9.2011 22:26:09
|
|
|
|
PoisonEve
|
lesice, sjajna preporuka! Hvala!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.9.2011 19:14:38
|
|
|
|
PoisonEve
|
I za sve ljubitelje dobrog horora...OMEN..upravo pogledala prvi deo. Odlican!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.9.2011 20:33:02
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Sinoc sam gledala The Rite sa Entoni Hopkinsom. Baziran je na istinitoj prici, a radi se o isterivanju djavola. Preporucujem, mada nije mi bilo bas svejedno posle, trebalo mi je malo vremena da se smirim Pogledali juče, mm ostao pod utiskom, a ja u fazonu - ma, važi Zanimljiva tematika, ali nije uopšte strašan, bar meni jer ne verujem u egzorcizam
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 6.9.2011 20:34:10
|
|
|
|
bea83
|
Neko je na prethodnim stranama preporučio The Blind Side i hvala mu na tome (iako nažalost ne mogu da se setim ko)...divan, poučan, emotivan film....
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.9.2011 23:22:50
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo moje preporuke i za Omen 2 i Omen 3
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.9.2011 17:23:31
|
|
|
|
Nina...
|
Opet gledala, i opet se odusevila : POLITIKI KOUZINA tj. A TOUCH OF SPICE.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.9.2011 17:39:16
|
|
|
|
vukosava
|
Just Go with It sa Adamom Sendlerom i Dzenifer Aniston
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.9.2011 22:48:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Neko je na prethodnim stranama preporučio The Blind Side i hvala mu na tome (iako nažalost ne mogu da se set_im ko)...divan, poučan, emotivan film.... Odoh da ga završim, do sada je divan:)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.9.2011 22:49:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Divan film. Dunjice, ocekujem komentar sta ces reci za film.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.9.2011 22:52:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Divan film. Dunjice, ocekujem komentar sta ces reci za film. Sanjice odgledala sam pola i predivan je, jedva čekam da nastavim - pa javljam utiske:)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.9.2011 9:12:18
|
|
|
|
viking
|
Deveruše (Bridesmaides), smešan je, neobavezan, slobodno pogledajte. Priča o ženskom prijateljstvu (i zlobi, naravno).
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.9.2011 9:22:30
|
|
|
|
Anoniman
|
sinoc smo gledali Unknown (2010) sa Lijamom Nisonom. dobar film.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.9.2011 18:51:24
|
|
|
|
bea83
|
Devojke treba mi neka preporuka za opuštajući film al da nije klasična komedija, volela bih da ipak ima neku priču slično Under the Tuscan Sun(ovo je jedan od mojih omiljenih) Sledeći vaše preporuke gledali smo Knocked Up - nije nam se dopao, bez smisla, nit je smešan, nit je ljubavni, nit je životni nego od svega po nešto a ništa, zatim An American Crime- mnoooogooo težak, mm je bio pod utiskom ceo dan i rekao mi da nisam normalna šta sam izabrala za nedeljno popodne, a meni je titralo u grudima ceo dan, tužan do besvesti....
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.9.2011 19:00:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Deveruše (Bridesmaides), smešan je, neobavezan, slobodno pogledajte. Priča o ženskom prijateljstvu (i zlobi, naravno). Bea, evo ti preporuka, gledala film, ok je.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....