Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 15:57:49
|
|
|
|
Maya21
|
pa udata za mafiju ne stvarno, zar nije bio neki tako film ili serija??
< Poruku je uredio Maya21 -- 8.8.2011 16:02:49 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 16:09:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 pa udata za mafiju ne stvarno, zar nije bio neki tako film ili serija?? Ja sam ubeđena da je Nastastja Kinski tu glumila, ček da pogledam
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 16:10:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Nađoh! Poslednji don! To je! A moguće da je kod nas bilo "udata za mafiju", u pravu si, Majo. Samo što je meni stalno u glavi zvonilo nešto tipa "pravila za mafiju" ili slično Hvala, Snele!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 16:15:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Maya21 pa udata za mafiju ne stvarno, zar nije bio neki tako film ili serija?? Ja sam ubeđena da je Nastastja Kinski tu glumila, ček da pogledam Ipak Mišel Fajfer, mada se ja ne sećam onda tog flima. Sećam se drugog sa Nastjom ali verovatno se drugačije zvao. Married to the Mob
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 16:20:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Deril Hana je meni jedna toliko neobično lepa žena... Da i meni, senzualna, mistična. Taj tip mi je baš i Nastja Kinski.
|
|
|
|
RE: Najbolji film (film za preporuciti) 8.8.2011 16:28:03
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nađoh! Poslednji don! To je! A moguće da je kod nas bilo "udata za mafiju", u pravu si, Majo. Samo što je meni stalno u glavi zvonilo nešto tipa "pravila za mafiju" ili slično Hvala, Snele! Pročitala sam ovo, i razmišljam: šta li je pravila za mafiju? Torte, kolače, oružje?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 20:53:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: verolino Gledajte The Painted Veil Obavezno! odlicna ljubavna prica OČARANA SAM POTPUNO!!!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.8.2011 11:57:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Sinoc sam gledala The Rite sa Entoni Hopkinsom. Baziran je na istinitoj prici, a radi se o isterivanju djavola. Preporucujem, mada nije mi bilo bas svejedno posle, trebalo mi je malo vremena da se smirim Pogledala sam juče taj film. stvarno je dobar, a Hopkins je legenda. Celu noć sam se tripovala da me od nekud vrebaju crvene magareće oči. Poskidali smo još trilion filmova, baš smo nešto u bioskop fazi.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.8.2011 11:59:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Juce sam naletela na neki film sa JLo dosta je bilo i bas mi se svideo,svo vreme je bilo napeto
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.8.2011 12:01:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nju ne podnosim. Ranije sam je obožavala, kad se tek pojavila, ali sad mi se nekako smučila. Ne volim te multi-praktik ličnosti što su i pevaljke, i glumice, i kreatorke, i parfemdžije, i brijači ...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.8.2011 12:03:33
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja je pre nisam volela
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.8.2011 0:57:57
|
|
|
|
World
|
Preporucujem Millenium trilogy, ako volite malo napetosti..... O filmu
< Poruku je uredio World -- 16.8.2011 0:58:46 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.8.2011 1:05:14
|
|
|
|
degu
|
" La bella mafia" i "Poslednji Don"- jako je stari filmovi, ali fenomenalni.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.8.2011 1:08:16
|
|
|
|
PoisonEve
|
" La bella mafia" Gledala, ali daaavno. Dobar je iako je niskobudzetan
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.8.2011 1:09:38
|
|
|
|
degu
|
I ja, jako davno, ali se sećam da sam preplakala pola filma.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.8.2011 19:21:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Our family wedding - simpatična komedijica KLIK
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.8.2011 19:24:21
|
|
|
|
Maya21
|
slucajno dospeo do mene 3 metros sobre el cielo dobar filmic
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.8.2011 13:50:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Gledala sam sinoć ovaj film sa mužem, hororčinu, i ljudi moji, još uvek mi nije dobro. Ceeeeelu noć sam imala loše tripove, ali je jaaako dobar horor. Ima par scena koje bih ja izbacila jer kvare dobar film, alio sve u svemu odličan 5 za OVO.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.8.2011 22:49:10
|
|
|
|
PoisonEve
|
Da li je neko gledao ART PUPIL? Deluje mi jako interesantno....
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 15:03:43
|
|
|
|
PoisonEve
|
Iaoko je dobio lose kritike, meni je sjajan film...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 21:49:26
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Gledala sam sinoć ovaj film sa mužem, hororčinu, i ljudi moji, još uvek mi nije dobro. Ceeeeelu noć sam imala loše tripove, ali je jaaako dobar horor. Ima par scena koje bih ja izbacila jer kvare dobar film, alio sve u svemu odličan 5 za OVO. Gledala sam ovaj film pre desetak dana,super je poceo,i ja sam se oduzela,ali su ga zeznuli kad je dosla ona ekipa i kad je trebalo da spasi sina,ali je kraj isto dobar.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 22:17:43
|
|
|
|
GRGA
|
Uf bas ste me zaintrigirale sa ovim filmom............S obzirom da sam totalno nepismena .moram da teram sestru da mi skine!!":)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 22:46:37
|
|
|
|
marija32
|
Gledala sam danas trejler za final destination 5 i jedva cekam da ga pogledam
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 22:47:37
|
|
|
|
GRGA
|
joj i mm zapeo da idemo da gledamo 3d-Ja sam pre za hari potera
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.8.2011 22:48:21
|
|
|
|
Brana
|
MARIJAA!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?