Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.11.2011 17:20:30
|
|
|
|
soni
|
Evo ja preporucujem ovaj i nov je The Adjustment Bureau
< Poruku je uredio soni -- 10.11.2011 17:21:00 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.11.2011 18:20:41
|
|
|
|
Meisje
|
Ja gledala Immortals,3D,puno evekata,uloga Mickey Rourke mi se najvise svidela,ali generalno prazna prica,trebalo mi je puno vremena da dodjem sebi posto su efekti plus 3D stvarno prenaglaseni...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.11.2011 18:23:54
|
|
|
|
Meisje
|
E,da a toplo bih preporucila komediju Horrible bosses sa Kevin Spacey,znaci valjala sam se od smeha i pri tom svako moze da se pronadje u prici...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.11.2011 9:30:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ajde dajte neki horor, triler ... Imam ja preporuku The Astronaut's Wife
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.11.2011 12:52:32
|
|
|
|
vesnam
|
Ja sam ovih dana gledala filmove Guy Ritchie-a i super su mi za promenu, akcija, komedija, sve u jednom, Dve čađave dvocevke, Šerlok Holms, Rock'n' rolla, Snatch, extra su svi. A gledala sam i jako dobar triler KLIK pogledaj te, sigurno će vam se dopasti.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.11.2011 15:34:15
|
|
|
|
aster
|
Težina lanaca, baš interesantan film.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.11.2011 20:05:28
|
|
|
|
Anoniman
|
klik
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.11.2011 20:12:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ribizla, gledala sam, meni je super. Obozavam skandinavce i njihovu kinematografiju. Gledaj Festen ili na eng Celebration. Sigurno ce ti se dopasti.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.11.2011 20:13:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Hocu , ovaj mi se dopao bas
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 10:06:30
|
|
|
|
Anoniman
|
PE gledala Ring 1, 2?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 11:17:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh sad se setih Leptirice. Gledala sam je kao klinka i oduzela se. Imam je i sad na kompu ali se ne usudjujem da pogledam
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 11:21:23
|
|
|
|
Anoniman
|
A da, da Sava Savanovic ;) Scary ali dobar, i ja sam ga kao dete gledala
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 11:23:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel bi smela opet
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 11:27:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Smela bih, volim horore ;) Jbg, zenetina, sta ces?! :( Najvise volim trilere i muzicke, bas ide jedno uz drugo :) Ti?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 11:45:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa omiljni reditelj mi je LArs Von Trier, mos misliti onda. Volim dramu, volim evsropski film i nezavisne filmove. Volim i dobar SF. Slabo mi se sta svidja od novijih stvari, sve vise gledam stare majstore a odlicni su mi i filmovi koji dolaze sa istoka i iz Azije. Mislila sam da cu se u trudnoci razbiti od gledanja filmova i citanja knjiga. Knjige i nekako ali filmove sam slabije gledala. Imam 2 terabajta externi hard na kome samo skupljam, a slabo gledam Pokusali smo par puta da organizujemo filmsko vece, ali posto smo i mi zeneteine vise smo pricale nego gledale
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 11:46:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Mali MIšu ti si još tu??? Bolje ti lepo pogledaj neki dobar horor da potera tu tvoju malu lenštinu
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 11:48:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Idem danas kod dr u 15 pa ce valjda malo da procacka Ako je ne pokrene pustam Leptiricu!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 14:56:24
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 14:59:29
|
|
|
|
marica983
|
Nema jačeg horora od našeg domaćeg - TT sindrom. To sam gledala još odavno, nešto slično čini mi se kao variola vera.. ali gore..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 16:21:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je TT sindrom bio onako, bledunjav, a variola je bilo nesto najstrasnije pored leptirice sto sam gledala. Sad vise nije, ali kad sam bila klinka....
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 16:29:03
|
|
|
|
minavb
|
Meni je TT sindrom smesan. Variolu Veru obozavam. Film je stvarno odlican, a nikad ga se nisam plasila jer mi je tata od malih nogu pricao o njegovoj borbi sa variolom. Ybog njegovih epodemioloskih prica, dugo mi je omiljena knjiga Koste Todorovica Infektologija sa epidemiologijom. I dalje mi je najstrasniji film ikad Vestiva iz Blera. Inace, danas sam uzela tefter i skupila naslove koje su neke forumasice predlozile kao must see. Mnogo sam filmova propustila.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 17:43:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Uuuu da, da, ja sam ga sama gledala i bila sve vreme preznojana, ali nisam odustajala, njega smetnuh sa uma, a od SFa volim Osmi putnik I deo, i naravno Odiseja u svemiru ...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.11.2011 17:51:10
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb I dalje mi je najstrasniji film ikad Vestiva iz Blera. To je meni moj dragi pustio da me uplasi pa me onda smuvao na kvarnjaka tako poplasenu. To smo gledali pre nego sto smo se smuvali (bili smo drugovi pre toga). A ja se plasim i mraka pa ti vidi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....