Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2011 17:39:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: vukosava The Sea Inside- Mar adentro(2004), Alejandro Amenábar, Spain Odličaaaan, hvala ti Sinoć sam dobar deo odgledala ali sam morala prekinuti zbog izlaska u grad ali uskoro nastavljam i jedva čekam da vidim šta će biti na kraju:)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2011 18:09:43
|
|
|
|
Nina...
|
Pogledajte film ''Hereafter''.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2011 20:49:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo sad smo odgledali, mnogo sladak film. Nije ljubavni ni romanticna komedija. Bas sam se pozelela da gledam nesto lepo Lars and the Real Girl
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 21:28:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Motamonovo prorocanstvo KLIK Meni je jako zanimljiva prica
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 21:31:13
|
|
|
|
Olga75
|
evo ga gledam na B92
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 21:32:27
|
|
|
|
GRGA
|
Sta znam ima opasnih filmova---mm voli horore,,,ali meni nijedan nije strsan,,,pogledajte HACIKOV(divan film),,,,onda rat mladi(komedija),,,,,onda kupoholicarka,...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 21:35:06
|
|
|
|
GRGA
|
Dali neko zna neki opasan horor film ali o duhovima i to da pretrnis film!!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 21:37:13
|
|
|
|
PoisonEve
|
evo ga gledam na B92 user posted image I jaa! Al sam ga gledala i pre
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 21:38:02
|
|
|
|
Maya21
|
meni su svi japanski horori strasni, zbog jednog umalo da umrem, ali ozbiljno, ostala sam bez vazduha na minut dva
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 21:38:11
|
|
|
|
PoisonEve
|
GRGA pogledaj Duhovi u nama
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 21:41:56
|
|
|
|
GRGA
|
gledala sam im li jos neki?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 21:42:55
|
|
|
|
GRGA
|
e gledala sam i ja japanske horore i jeste uplase te ,jedino sto mi se ne svidja na par filma tako oduze pricu da se smoris uplase te na smrt dva tri puta i to je to..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 22:55:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisam gledala ovaj film na RTS-u, samo bacih pogled - Largo Vinči. Što ovaj glumac ima fantastičan osmeh!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2011 23:06:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Napokon odgledah Montevideo! Kakav film! Ili mi je samo legao jer nisam film gledala već godinu dana!? Imala sam utisak da bih ga mogla gledati još satima da je trajao! Kaže mi mm da se snima drugi deo?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.7.2011 11:03:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: GRGA Dali neko zna neki opasan horor film ali o duhovima i to da pretrnis film!! grga, ima jedan film, nije bas horor, vise kao psiholoski triler o vudu magiji. zove se skeleton key. probaj da pogledas.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.7.2011 11:19:00
|
|
|
|
marija32
|
Ima onaj Paranolmal activity
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.7.2011 12:12:25
|
|
|
|
GRGA
|
Mislimd ssam ja o gldala igraonalepa plava poznat glumica!!!Ako neko zna ime neka mi pomogne!!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.7.2011 18:30:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Dajte neku svežu komediju, pleeeeaseee!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.7.2011 18:35:18
|
|
|
|
Nina...
|
Za sve ljubitelje psiholoskih trilera... CASE 39.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.7.2011 18:40:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Za sve ljubitelje psiholoskih trilera... CASE 39. Gledala. Dobar!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.7.2011 18:44:17
|
|
|
|
Lilla
|
A komedija "Just go with it"
< Poruku je uredio Lilla -- 23.7.2011 18:45:34 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.7.2011 22:48:25
|
|
|
|
PoisonEve
|
Lilla, ok je the Tourist, mada iskreno,nije me bas odusevio previse... Meni je jedna od boljih komedija La placard...placem svaki put kad je gledam!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.7.2011 17:31:14
|
|
|
|
Nina...
|
Za ljubitelje spanskih filmova: BIUTIFUL i FERPECT CRIME. P.S. Nisam pogresno ukucala nazive, stvarno se tako zovu
< Poruku je uredio Nina... -- 24.7.2011 17:33:26 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.7.2011 18:39:16
|
|
|
|
GRGA
|
Gledala,,,dobar je!!!!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.7.2011 19:01:01
|
|
|
|
dunja RR
|
BIUTIFUL i FERPECT CRIME IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Nina... Za sve ljubitelje psiholoskih trilera... CASE 39. Gledala. Dobar! Upravo ga gledam, tj. na kraju sam, već je zapalila svoju kuću, i meni je iskreno ovo Too much. Next tree days je neko ranije čini mi se preporučio evo i ja se pridružjem, odlična priča, gluma, drži pažnju svaki sekund.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?