Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2011 11:22:06
|
|
|
|
nina26
|
PE, stvarno nema bas sam sad i ja pogledala na VUZE, a tamo skoro sve ima... Next three days, fantastican film, glumi Russell Crowe.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 14:27:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Specijalno za Misha PRIEST (2011)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 14:32:31
|
|
|
|
isidora88
|
moze li preporuka za neku dobru komediju?nesto poput meet the fockers,treba mi nesto da pustim mozak na pasu
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 15:08:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo nekoliko: Hereafter Serenity The Gift Premonition Drag me to hell (ovo je najbolji horor koji sam gledala u poslednje vreme) Ja ne volim komedije...retko koja mi je zanimljiva. Volim one sa Ben Stilerom zato sto mi je on urnebesno smesan.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 15:15:38
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 moze li preporuka za neku dobru komediju?nesto poput meet the fockers,treba mi nesto da pustim mozak na pasu Death at the Funeral
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 15:17:28
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: BubaMira Fil se zove Vampires suck , luuuud jeee KLIK trejler E bas cu taj da gledam danas . Gledala sam Sumrak kod drugarice, ona odusevljena a ja je gledam i nista ne kontam... I ovaj sucks big time
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 15:22:46
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 moze li preporuka za neku dobru komediju?nesto poput meet the fockers,treba mi nesto da pustim mozak na pasu Easy Virtue
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 18:00:11
|
|
|
|
PoisonEve
|
verolino tebi je strasan drag me to hell??? Ma dobra je prica, ali je ipak dooosta nerealan! Pogledaj ti Last house on the left ili The orphan e posebno ovaj drugi! To je horor ali skroooz realan! Odlicna prica! Ja preporucijem svima i The Others sa Nikol Kidman
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 22:13:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nije mi strasan, ali mi je dobra prica...Ja ne volim horore sa motornim testerama i ljigavcima. Volim teme pakla, vampira....
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 22:15:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Pogledaj ti Last house on the left Po tvojoj preporuci odgledala, odličan
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.7.2011 23:38:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Trazim ga odmah. Kako si slatka, mislis na mene. A vidim da ima jos zadataka za domaci IZVORNA PORUKA: verolino Specijalno za Misha PRIEST (2011)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 9:29:14
|
|
|
|
nina26
|
Ko voli horore, neka obavezno pogleda PARANORMAL ACTIVITY Ja nisam smela posle da zaspim
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 9:39:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Trazim ga odmah. Kako si slatka, mislis na mene. A vidim da ima jos zadataka za domaci IZVORNA PORUKA: verolino Specijalno za Misha PRIEST (2011) Ja se mnooooooooooogo, ali mnoooooooooogo lozim na tog glumca..Od momenta kad sam ga videla u Da Vinchijevom kodu, postao je moja mastarija...Nije nista posebno, ali ima u sebi nesto krajnje je*o*vno
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 10:29:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Znaci Priest je dobar, da skidam? Nina ja sam pocela da gledam paranormal activity ali kako se 15-20 min nije nista desavalo ja sam odustala, ali vidim da ga po forumima mnogi preporucuju Verolino ni ja ne volim horore sa zombijima i puno krvi, glupi su mi. Mada sam uvek mnogo volela Halloween, ali kada sam pogledala ova dva rimejka, tako sam se razocarala... I onaj film "Duhovi u nama" sam pogledala tek pre neki dan. Po trejleru mi je iygledao glup, a svi su mi ga preporucivali, e a sad dok sam ga gledala par puta sam se posteno strecnula Odlicna prica!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 13:20:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa onako...Nije los....Ja volim tog glumca, zato sam ga i gledala...Ali nije bas nesto posebno..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 14:55:02
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Dead poets society
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 14:56:35
|
|
|
|
jovicaa
|
duhovi u nama , jako dobar film
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 16:11:29
|
|
|
|
Nina...
|
Love and other drugs... a glumac mi je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:01:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Odgledala Priest. Utisak je crkva je opasnija od vampira. Dobar je ovaj tvoj macan Verolino, i meni se dopao. Ja sam ga nedavno gledala u filmu The Tourist (zbog Dzoniske inace film nije ni vredan pomena)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:34:02
|
|
|
|
Anoniman
|
A da vidis samo kako je zgodan u sceni samokaznjavanja u Da Vinchijevom kodu
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:41:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam se nalozila na njega, evo skidam Legion, a skinucu i taj. To vise zbog njega, ne interesuju me nesto ti filmovi, mada su simpa za uspavljivanje
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:42:51
|
|
|
|
PoisonEve
|
Kad smo vec kod Da Vincijevog koda jel ima neko preporuku za nesto slicno?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.7.2011 23:48:24
|
|
|
|
Anoniman
|
I tata bi sine Ajmo zene ako neka zna nek preporuci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?