Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 11:50:22
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Lu RR Ccccc, žene se bacaju na psiho-horore, gdje je nestala ljubav, emocije ... Kakve to veze ima sa filmom? Poslednji dobar ljubavni film koji sam gledala je "Mostovi okruga Medison". Bilo je jos par ok, ali sam zaboravila kako se zovu. Ono sto nazivaju ljubavnim filmovima u poslednje vreme, je totalno smece, i to necu da gledam. To ne znaci da ne umem da volim i da nemam emocije. Ja sam i pitala u vezi filmova, nisam rekla da živite u psiho-hororima Gledala sam mostove, Jesen u NY, Love story,Engl. pacijent, Poruka u boci...a ovaj P.S. Volim te nisam! Ja ustvari volim sve filmove osim akcionih (junaci poput Chucka Norissa), horora i SF.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 11:53:16
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja ustvari volim sve filmove osim akcionih (junaci poput Chucka Norissa), horora i SF. Chuck Noris moze da natera Lu da gleda akcioni film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 11:59:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja ustvari volim sve filmove osim akcionih (junaci poput Chucka Norissa), horora i SF. Chuck Noris moze da natera Lu da gleda akcioni film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 12:01:14
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: verolino P.S.Volim te je film uz koji sam ja najvise plakala....Ali prica je divna... i meni je divan film, a o suzama koje sam ronila dok sam ga gledala necu ni da pricam,ja se u sve filmove uzivim dok gledam i cela prica mi uvek deluje kao da se meni desava
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 12:03:15
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam plakala samo uz dva filma- "Covek slon" i "Ples u tami".
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 12:05:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam hiljadu puta plakala uz Pay it forward, nije ljubavni ali je dramčina sa porukom, onako baš, baš... Pogledajte.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 12:19:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ples u tami Odlican je njegov Kroz talase. Ako su ljubavni Jesen u NY i sl, ja to ne mogu da gledam, kao ni romanticne komedije, toga se uzasavam. A volim filmove o ljubavi. Preporucila sam skoro Lars and the Real Girl. Pogledajte, lep je. Osvezava nekako.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 12:20:35
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Jesen u NY Nemojte se ljutiti, ali ovaj film mi je posebno grozan.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 12:21:01
|
|
|
|
Jeca*
|
i meni...bas ga ne volim
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 12:24:10
|
|
|
|
minavb
|
The Painted Veil je meni divan ljubavni film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 12:29:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne volim taj film, ne volim ni sve Odbegle mlade, ne volim ni onaj Slatki novembar sa Kijanu Rivsom i onom plavom što umire, nekako su mi predvidivi. Meni je recimo Falling in love (stari film, Meril Strip i De Niro) lep film. Lep, ali težak mi je i Kramer protiv Karmera, nije ljubavni ali jedna porodična drama, baš onako... ne znam. Legenda o strasti (o jeseni) mi je isto dobar film, Nepristojna ponuda... Ali to su neki stariji, od novijih me ni jedan baš nije nešto oduševio.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 13:33:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb The Painted Veil je meni divan ljubavni film. To nisam gledala. Moracu pogledati.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 14:11:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Moj omiljeni aj da kažemo da je ljubavno-avanturistički je malo stariji ali predivan Moja Afrika
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.7.2011 14:18:54
|
|
|
|
Nina...
|
Najvise sam plakala, u stvari, jedino sam plakala uz P.S. I love you. Jesen u NY mi se bas nije dopao, valjda zato sto ne podnosim Ricarda Gira. The Piano mi je odlican.
< Poruku je uredio Nina... -- 25.7.2011 14:23:18 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.7.2011 11:10:37
|
|
|
|
PoisonEve
|
The Man Who Sued GodOvo je preporuka moje mame
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.7.2011 11:18:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Najvise sam plakala, u stvari, jedino sam plakala uz P.S. I love you. Jesen u NY mi se bas nije dopao, valjda zato sto ne podnosim Ricarda Gira. The Piano mi je odlican. I ja isto, volim taj film, i volim nju ...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.7.2011 11:22:46
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo jedan za verolina i ostale ljibitelje horora. Nisam gledala al mislim da je dobar THE CRAZIES
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.7.2011 11:27:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve The Man Who Sued GodOvo je preporuka moje mame Ja sam se pokidala od smeha ovom filmu...Odlican je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.7.2011 21:39:50
|
|
|
|
gagins
|
film koji me je odusevi pre neki dan,prelepa drama,istinita prica kod nas prevedena kao "MRTAV UGAO"(na HBO) http://www.youtube.com/watch?v=dJ3kwMq18-8
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.7.2011 21:52:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Za gledanje ovog cu sacekati mm da se vrati. IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: PoisonEve The Man Who Sued GodOvo je preporuka moje mame Ja sam se pokidala od smeha ovom filmu...Odlican je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.7.2011 22:48:52
|
|
|
|
marija32
|
Biutiful sa Javierom Bardemom, tezak film, a on briljira kao i uvek!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.7.2011 0:23:50
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo jednog uz koji se uvek iskidam od plakanja Lorencos oil. Po istinitom dogadjaju. Fantasticna gluma Nika Noltija i Suzan Sarandon
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.7.2011 13:35:34
|
|
|
|
Nina...
|
Sinoc smo gledali The sea inside. Bas je dobar film, ali sam ja nekako ocekivala vise...ipak, nisam se razocarala. Pogledajte, vredi. A Javier Bardem je fantasticno odglumio!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.7.2011 16:19:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Sinoc smo gledali The sea inside. Bas je dobar film, ali sam ja nekako ocekivala vise...ipak, nisam se razocarala. Pogledajte, vredi. A Javier Bardem je fantasticno odglumio! Njegova gluma u tom filmu i muzika su vrh
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.7.2011 16:23:06
|
|
|
|
Nina...
|
Da Dunja, mene je isto muzika odusevila i on. A i ona glumica, sad joj ne znam ime, plavusa, advokatica... nju znam iz Seranovih. I ona mi je super.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?