Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 18:44:49
|
|
|
|
Celeste
|
E Olga vec sam se zabrinula da cete sve to danas da pojedete mislim bez gostiju. Ja sam danas spremala domacu supu, karadjordjeve snicle, pomfrit i za dezert krempitu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 19:20:55
|
|
|
|
madre
|
paradajz corbu i povrce zapeceno u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.2.2013 12:52:10
|
|
|
|
nata11
|
Danaz ce biti tek vecera kod kuce sa nekim namazom od sira.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.2.2013 13:08:18
|
|
|
|
daca77
|
Zapecena boranija, ali mi nije nesto ispala ukusna
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.2.2013 13:55:24
|
|
|
|
Bebilina
|
Juce svedske cufte sa celerovim korenom, spanacem i u sosu i quinoa. Za dezert jos ima torte, jescemo je do prvog rodjendana izgleda
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.2.2013 14:04:00
|
|
|
|
Didy
|
Supica s graškom i šragarepom i oslić pečen u rerni preko krompira i pirinča. Zelena salata, dezerta nema.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.2.2013 14:12:04
|
|
|
|
Torbica
|
Ragu corbica od junetine i domace lisnato testo sa domacim pekmezom od kajsija
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.2.2013 14:16:16
|
|
|
|
Didy
|
Wow, Torbice! Svaka čast na tom "domaće". Kod mene se obično kupe gotove smrznute pogačice lisnatog testa punjene pekmezom, koji, naravno, nije domaći.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.2.2013 14:56:19
|
|
|
|
Torbica
|
http://www.coolinarika.com/recept/765663/ Didy, ovo je brzo i jako fino meko i pahuljasto testo, bez onih milion preklapanja, a lista se stvarno. Taman pored bebca, bez problema, e stavila sam i sliku tamo i komentar jer sam pravila sa maslacem, margarin ne koristim uopste. Pozz
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 5.2.2013 20:08:51
|
|
|
|
nina26
|
Torbice, napravila sam ovo testo, ali mi je bilo mnogooo lepoljivo niti je moglo lepo da se razvije, sve mi se rasturilo prostiji recept nisam pravila, ali eto nesto sam zeznula i nije mi uspelo...eno pece se sada, ali ne verujem da ce biti dobro..gde sam pogresila
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.2.2013 19:51:30
|
|
|
|
nata11
|
Danas sam padala od umora pa sam smuckala krem supicu u solji i pomfrit a sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.2.2013 20:02:48
|
|
|
|
Torbica
|
Nina, ja sam pravila sa 130 gr maslaca, 2 supene kasike pavlake i 150 gr belog brasna, zato sam i napisala da sam stavila sliku i komentar tamo pa da pogledas. Meni je uspelo ekstra, s tim da ako ti se lepilo - pise da testo treba da se stavi u frizider pola sata. Ja cak to i nisam uradila. Ne znam sta bih ti drugo rekla. Prvi put sam ga pravila sa sojinim maslacem, nije bilo lose, pisla sam i to u tim komentarima, ali ovaj put mi je bas uspelo. Nadam se da ces skontati u cemu je stos. Danas - corbica od krompira, sargarepe i tarane, cuftice od posnog sira i okare (ostatak od kuvanja sojinog mleka) i krompir i sargarepa u besamel sosu. Sutra gibanica! Mljac!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.2.2013 20:11:13
|
|
|
|
nina26
|
Torbice, meni se cini da je malo brasna, a puna margarina pa se zato i lepilo. I drzala sam pola sata u frizideru...Ispale su tvrdje i nisu narasle ali su jako ukusne, moracu opet da ih pravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.2.2013 20:24:33
|
|
|
|
Torbica
|
Nina, drago mi je! Probaj sa maslacem kao ja i razlistace se, ali da bi se listale ja ih stavim odmah na visoku temp, 220 stepeni. I nije mi bilo lepljivo! Mozda je i do brasna, ali ukus im je stvarno ekstra, moje su bili meke i vazdusaste, predivne, vidis po slici tamo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.2.2013 21:13:36
|
|
|
|
Cvrčko
|
Danas je bila domaća supica od ćurke i piroške od starog hleba
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.2.2013 21:39:38
|
|
|
|
Bebilina
|
Ovo KLIK
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 6.2.2013 21:41:42
|
|
|
|
Bebilina
|
A za sutra sam ceri ispekla pitu sa kupusom da ponese za rucak. Uz to grcki jogurt i nanin ajvar.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.2.2013 9:03:09
|
|
|
|
Olga75
|
ja jos uvek ne kuvam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.2.2013 14:13:35
|
|
|
|
17 joka
|
olga blago tebi kod mene danas Pasulj sa rebarca suva
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.2.2013 18:18:12
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Zapecena boranija, ali mi nije nesto ispala ukusna Daco i meni je ranije bila bljaks ali sad je obozavam, samo prelijem sa jajima, pavlakom i prezlama. Ja danas smuckala tortilje sa mladim sirom ali mi nisu bas nesto ukusne
< Poruku je uredio nata11 -- 7.2.2013 18:19:04 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.2.2013 18:38:28
|
|
|
|
sanjalica978
|
Pasulj i krofne
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.2.2013 19:30:54
|
|
|
|
jovicaa
|
kod nas sarma iz zamrzivaca i evo upravo se pece zadnja tura slanih stapica sa sirom njam njam, a narucili smo i picu, ko veli kad je bal nek je bal
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 7.2.2013 21:01:05
|
|
|
|
Bebilina
|
Jamie-v kari: Keralan Veggie Curry I australijske vanila kocke sa "passion" vocem: Vanilla slice with passionfruit icing ali po drugacijem receptu sa domacim lisnatim. Od istog lisnatog italijanske uvijene stapice sa parmezanom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.2.2013 22:16:39
|
|
|
|
Figaro88
|
Danas bili na rucku,sutra cu pasuljic,lucene paprike,lucene ljute papricice,i najverovatnije sam rolnice ako smislim kako da ih ispecem
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 8.2.2013 22:30:13
|
|
|
|
Bebilina
|
Opet Jamie Falafel wraps with grilled veg & salsa i jos guacamole.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Anketa
LAPAROSKOPIJAzvezdica009Zatrudnela sam nakon sto su mi laparoskopijom ocistili jajovode, a konstatovana je endometriozaDA (
34%)
NE (
66%)
Ukupan broj glasova: 283Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!