Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.2.2013 16:57:08
|
|
|
|
nata11
|
Zapecene makarone
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.2.2013 17:06:04
|
|
|
|
17 joka
|
krompirice i snicle
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.2.2013 18:35:14
|
|
|
|
Sanchy
|
Svekrva pravila zapecene makarone sa dimljenim kackavaljem i dimljenom piletinom,,,ja se razbolela nema spremanja do daljnjeg,Nina hvala za recept
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.2.2013 20:48:49
|
|
|
|
Adriana83
|
Podvarak od juce,klcano i salarice sa pekmezom od sljiva...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.2.2013 21:46:40
|
|
|
|
Bebilina
|
Moj dragi je kuvao juce i danas Juce jagnjetina sa slatkim krompirom i paskanatom i umak od mahunarki, graska, celera i praziluka. Danas slatko-kisela piletina sa paprikama i jos 16 vrsta povrca Ja sam umesila hleb i napravila cookies sa cimetom i orasima
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.2.2013 21:54:34
|
|
|
|
Bebilina
|
Nina ja ovo sa karfiolom pravim sa brokolijem i karfiolom na pari, al cesto dodam i sargarepu, mahunarke, bebi kukuruz ili sta god od povrca imam a kuva se jednako brzo Uz to panceta ili cak pecena sunka ili piletina ako je ostalo od nedeljnog pecenja da se iskoristi i besamel sos. Preko hleb pokidam na kockice od po 1.5cm i narendam parmezan ili chedar. Varijacija na temu ima bezbroj, ali je jako brzo i ukusno jelo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.2.2013 11:08:42
|
|
|
|
nina26
|
Bebilina, da i ja cu sledeci put da kombinujem povrce bas kao sto kazes, milion kombinacija
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.2.2013 11:42:56
|
|
|
|
mtajcica83
|
Verzot i slanina za rucak, psoel pravim kolac sa visnjama :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.2.2013 21:15:33
|
|
|
|
branki*
|
boranija sa mesom,supa,proja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 12.2.2013 21:23:04
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Bebilina, da i ja cu sledeci put da kombinujem povrce bas kao sto kazes, milion kombinacija Super nina E a nisam znala da je i JO dao taj recept. Ja sam ga pre 5.5god probala kod jedne prijateljice, na Pampered Chef prezentaciji. Njen recept je bio sa sunkom. Otad ga pravim kad god imam povrca da iskoristim ili nemam ideju sta da kuvam. Brzo, nije zahtevno, zdravo i ukusno Cera i ja smo jele u crkvi, a tati smo za veceru pravile palacinke posto je dan palacinki. I mi smo onda po koju slistile
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.2.2013 11:49:58
|
|
|
|
Torbica
|
Juce jagnjetina u sosu od luka, prilog pirinac sa worchester sosom, gibanica. Danas, cuftice od okare (ostatak mlevene soje od sojinog mleka) i posnog biljnog sira, prilog podvarak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.2.2013 11:56:45
|
|
|
|
Olga75
|
danas pocinje post po gregorijanskom kalendaru znaci po obicaju kokice i pekmezom leba
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.2.2013 13:20:26
|
|
|
|
Anoniman
|
danas turlu sa mesom (jer se mm pomalo mrsti na ovo jelo kad je bez mesa ). skratila sam sebi muke i istovremeno przila u dva tiganja, kao sto je neko pricao za pravljenje palacinki (i hvala na ideji)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 13.2.2013 14:04:53
|
|
|
|
Anoniman
|
krcka se sarma za rucak, a kasnije za dezert pravim nugat tortu-recept sa rr
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.2.2013 2:31:36
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama krcka se sarma za rucak, a kasnije za dezert pravim nugat tortu-recept sa rr ja dolazim kod tebe da pojedem sarmu i tortu njam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.2.2013 8:39:05
|
|
|
|
NadaR
|
Danas ce mm da me iznenadi . Odlicno mu idu paste i slicna jela pa me zanima hoce li se usuditi da proba nesto novo ili ce se drzati provjerenog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.2.2013 13:28:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: Unina mama krcka se sarma za rucak, a kasnije za dezert pravim nugat tortu-recept sa rr ja dolazim kod tebe da pojedem sarmu i tortu njam Jovice hajde cekam te
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.2.2013 13:45:24
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas jagnjeci but sa krompiricima u kesi za pecenje iz rerne, za desert srcolike cimetove rolnice, samo sto cu ja da ih filujem eurokremom. http://www.coolinarika.com/recept/srcolike-cimetove-rolnice/
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.2.2013 14:15:18
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Moze li neko da mi odgovori u temi Ferero roshe torta ??
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.2.2013 21:45:30
|
|
|
|
mtajcica83
|
pohovanu piletinu sa krompiricima ,za desert palacinke sa kremom i plazmom, a druge sa prekmezom od sljiva
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 14.2.2013 22:11:56
|
|
|
|
branki*
|
neke makarone sa sirom,brzinski!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 9:58:21
|
|
|
|
Figaro88
|
Za dorucak heljdinu pitu sa sirom,a za rucak ce biti musaka od pecuraka(krompir se isece na kriske pa se skuva,pecurke se izndistaju sa lukom,sargarepicom,dodaju se zacini,pa se stavi krompir,pecurke,pa krompir,ja pelijem samo jajetom,ali i bez njega je odlicno).Zdravo je,posno,i stvarno ukusno...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 11:05:55
|
|
|
|
Anoniman
|
pohovana piletina i bareni grasak sa kukuruzom secercem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 11:38:23
|
|
|
|
hanic
|
Juce bio burek, ima i za danas jos samo neka supica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 15.2.2013 11:41:10
|
|
|
|
nata11
|
Za dorucak pravila burek sa mesom koji nije bas ispao ( jos jednom se pokazala teza ne kuvati kada si nervozan), a za rucak ce biti lazanje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Anketa
Koje ime ce dobiti moja princeza???Tvoja sekaPomozite :)Natalija (
16%)
Masa (
23%)
Tea (
12%)
Milica (
18%)
Lena (
32%)
Ukupan broj glasova: 148Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!