Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 8:27:35
|
|
|
|
Cvrčko
|
Ko rano rani ... Bela čorba od karfiola i gomboce, a mom dragom ostale šnicle u belom vinu od juče
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 14:22:12
|
|
|
|
jovicaa
|
ovo KLIK pilecu supu i peceno belo meso
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 14:24:24
|
|
|
|
nata11
|
Punjene paprike po 100x
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 14:28:19
|
|
|
|
Anoniman
|
totalno nezdravo - pecene kobasice, przeni krompirici, salata od cvekle.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 14:37:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cokoladni mafini, ruska salata, punjeno pile, pileca corbuca, krompirici
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 18:27:53
|
|
|
|
nina26
|
Ksenci, imas cveklu, nije bas sve nezdravo Makarone sa karfiolom. Iako ne volim karfiol, ovako spremljen je bio prste da polizes A sad odoh da spremam opet Torbicino lisnato testo sa kremom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 18:55:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, cvekla ce nas spasti kako spremas makarone sa karfiolom? mm mrzi karfiol, mada ponekad uspevam da ga nagovorim da pojede malo corbe od karfiola koju ja obozavam. a danas sam slusala na tv da su karfiol, brokoli i kupus najbolje namirnice protiv raka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 19:28:22
|
|
|
|
Sanchy
|
I mene zanima recept za te makarone sa karfiolom ..ja danas nista nisam spremala,,lecim ruke,toliko su suve da su mi ispucale i bole me ,,pa kad me malo prodju onda..kupila sam danas sampinjone na pijaci pa jedva cekam da ih napravim sa belim vinom i pire,mljacc
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 21:10:00
|
|
|
|
Bebilina
|
Cufte od mesanog mesa u bolonjeze sosu, testenina od povrca, na pari brokoli i mahunarke. Za dezert meringue sa slatkom pavlakom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 22:23:55
|
|
|
|
Bebilina
|
E a za dorucak sam pravila "tortilju" od povrca, jaja i domace kobasice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 9.2.2013 23:23:47
|
|
|
|
Torbica
|
Evo i nas! Pileca supica za danas i sutra, spikovani cureci bataci sa slaninicom/sunkicom i belim lukom zajedno sa krompirom u onoj kesi za pecenje, mafini sa narandzama. Sutra pljeskavice besamel sos i pire, supu imamo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 15:02:07
|
|
|
|
Anoniman
|
domace pljeskavice, pomfrit iz rerne i kao dezert torbicino lisnato testo, krem, i po neki sa dzemom a mozda neki ostavim sa nadevom za picu da bude uni za veceru a i mami
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 15:04:04
|
|
|
|
Sanchy
|
Pitam se sto se moj m uopste ozenio samnom ..ja opet nista ,idem kod mojih na rucak ..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 15:09:04
|
|
|
|
Anoniman
|
sanchy bas te briga, uzivaj, ja ne volim kada mi drugi kuva , najvise volim da jedem ono sto sama spremim a mm svakako nije po nedelju dana kod kuce, pa uglavnom spremam meni i uni, uizvam da se time bavim, kada sam nervozna uglavnom mesim neka testa i pravim kolace
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 16:20:20
|
|
|
|
Torbica
|
ijao sto ste slatke!!!!!!!!! Torbicino lisnato testo!!! A ja pokupila recept, i kod mene je uvek u rezervnoj opciji, i slano i slatko, bas nam se svidja! Sutra cufte u paradajz sosu, pire i lenja pita sa visnjama, to mi se jede!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 16:41:27
|
|
|
|
Adriana83
|
Podvarak sa jagnjetinom! Mmmm..... Koliko sam skuvala,ima da ga jedemo cele nedelje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 16:57:13
|
|
|
|
Figaro88
|
Boranija,pilece belo,salatica i limun kapkejks.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 22:17:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Torbice , lisnato je odlicno hvala draga na receptu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 22:23:07
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Jutros gibanica za dorucak,a za rucak smo bili u trznom centru tako da su mi drugi spremili rucak(za maleni sam spremala bundevu i piletnu i ponela joj) hi ihi hi Savesna majka
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 22:24:18
|
|
|
|
nina26
|
Ksenci, Sanchy to je recept od JO, moglo bi da se kombinuje i sa brokolijem. Samo jedan savet, posolite malo pre nego sto stavite da se pece i dosta kackavalja i pavlaku slobodno i vise nego sto pise. KLIK Inace Torbice meni se toliko smucilo juce ono testo da mi nije bilo dobro povecala sam meru za 3x posto je mm ono bilo malo i stavila vise margarina i bas mi je zasmetalo....cini mi se da su drugi dan lepse, jer su mi vruce mnogo teske
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 22:26:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam danas stavila 80 g putera i dodala ostatak margarina, jer me mrzelo da idem u radnju, sa nadevom za picu su odlicni planiram ove nedelje mom muzu da pravim sa visnjama, javljam kakve suu ispale
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 10.2.2013 22:31:25
|
|
|
|
Torbica
|
UM Ajoj Nina, vruce testo je teskooo, huh, zao mi je sto ti nije bilo dobro. Ja se iskontrolisem pa cekam da se ohlade malko. Ali nije lako, priznajem, primamljive su.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.2.2013 11:45:55
|
|
|
|
Sesilija 83
|
za malenu spanac,sa junetinom,za mene i mm-a pileca supa ,piletima sa suvim vocem skoro sam je pravila i mmmm tolliko mi se dopalo da spremam bar s=jednom sedmicno, a za desert tiramisu vec gotov,... dupla mera bice i za sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.2.2013 12:00:31
|
|
|
|
Shishica
|
Nista! Mamina sarma od juce!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 11.2.2013 14:57:10
|
|
|
|
hanic
|
Bice: supa, gljive s piletinom i salata, deserta nema
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Zensko imelili84Koje ime vam se svidja?Lena (
34%)
Andjelina (
11%)
Mila (
32%)
Teodora (
22%)
Ukupan broj glasova: 90Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!