|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
9.2.2013 8:27:35   
Cvrčko
Ko rano rani ... user posted image user posted image
Bela čorba od karfiola i gomboce, a mom dragom ostale šnicle u belom vinu od juče

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 376
9.2.2013 14:22:12   
jovicaa
ovo KLIK pilecu supu i peceno belo meso

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Cvrčko)
Direktna veza do poruke: 377
9.2.2013 14:24:24   
nata11
Punjene paprike po 100x user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 378
9.2.2013 14:28:19   
Anoniman
totalno nezdravo - pecene kobasice, przeni krompirici, salata od cvekle. user posted image  

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 379
9.2.2013 14:37:51   
Ivanka 75
Cokoladni mafini, ruska salata, punjeno pile, pileca corbuca, krompiriciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 380
9.2.2013 18:27:53   
nina26
Ksenci, imas cveklu, nije bas sve nezdravouser posted image

Makarone sa karfiolom. Iako ne volim karfiol, ovako spremljen je bio prste da polizesuser posted image

A sad odoh da spremam opet Torbicino lisnato testo sa kremomuser posted image user posted image user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 381
9.2.2013 18:55:25   
Anoniman
Da, cvekla ce nas spasti user posted image
kako spremas makarone sa karfiolom? mm mrzi karfiol, mada ponekad uspevam da ga nagovorim da pojede malo corbe od karfiola koju ja obozavam. a danas sam slusala na tv da su karfiol, brokoli i kupus najbolje namirnice protiv raka.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 382
9.2.2013 19:28:22   
Sanchy
I mene zanima recept za te makarone sa karfiolom user posted image ..ja danas nista nisam spremala,,lecim ruke,toliko su suve da su mi ispucale i bole meuser posted image ,,pa kad me malo prodju onda..kupila sam danas sampinjone na pijaci pa jedva cekam da ih napravim sa belim vinom i pire,mljaccuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 383
9.2.2013 21:10:00   
Bebilina
Cufte od mesanog mesa u bolonjeze sosu, testenina od povrca, na pari brokoli i mahunarke. Za dezert meringue sa slatkom pavlakom.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 384
9.2.2013 22:23:55   
Bebilina
E a za dorucak sam pravila "tortilju" od povrca, jaja i domace kobasice. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 385
9.2.2013 23:23:47   
Torbica
Evo i nas! Pileca supica za danas i sutra, spikovani cureci bataci sa slaninicom/sunkicom i belim lukom zajedno sa krompirom u onoj kesi za pecenje, mafini sa narandzama. Sutra pljeskavice besamel sos i pire, supu imamo. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 386
10.2.2013 15:02:07   
Anoniman
domace pljeskavice, pomfrit iz rerne user posted image
i kao dezert torbicino lisnato testo, krem, i po neki sa dzemom user posted image a mozda neki ostavim sa nadevom za picu da bude uni za veceruuser posted image a i mami

(odgovor članu Cvrčko)
  Direktna veza do poruke: 387
10.2.2013 15:04:04   
Sanchy
Pitam se sto se moj m uopste ozenio samnomuser posted image ..ja opet nista ,idem kod mojih na rucakuser posted image ..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 388
10.2.2013 15:09:04   
Anoniman
sanchy bas te briga, uzivaj, ja ne volim kada mi drugi kuva , najvise volim da jedem ono sto sama spremim user posted image
a mm svakako nije po nedelju dana kod kuce, pa uglavnom spremam meni i uni, uizvam da se time bavim, kada sam nervozna uglavnom mesim neka testa i pravim kolace user posted image

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 389
10.2.2013 16:20:20   
Torbica
user posted image ijao sto ste slatke!!!!!!!!! Torbicino lisnato testo!!! A ja pokupila recept, i kod mene je uvek u rezervnoj opciji, i slano i slatko, bas nam se svidja!
Sutra cufte u paradajz sosu, pire i lenja pita sa visnjama, to mi se jede!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 390
10.2.2013 16:41:27   
Adriana83
Podvarak sa jagnjetinom! Mmmm..... Koliko sam skuvala,ima da ga jedemo cele nedelje user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 391
10.2.2013 16:57:13   
Figaro88
Boranija,pilece belo,salatica i limun kapkejks.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 392
10.2.2013 22:17:54   
Anoniman
Torbice , lisnato je odlicnouser posted image hvala draga na receptu user posted image

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 393
10.2.2013 22:23:07   
Sesilija 83
Jutros gibanica za dorucak,a za rucak smo bili u trznom centru tako da su mi drugi spremili rucak(za maleni sam spremala bundevu i piletnu i ponela joj) hi ihi hi Savesna majkauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 394
10.2.2013 22:24:18   
nina26
Ksenci, Sanchy to je recept od JO, moglo bi da se kombinuje i sa brokolijem.

Samo jedan savet, posolite malo pre nego sto stavite da se pece i dosta kackavalja i pavlaku slobodno i vise nego sto pise.
KLIK

Inace Torbice meni se toliko smucilo juce ono testo da mi nije bilo dobrouser posted image povecala sam meru za 3x posto je mm ono bilo malo i stavila vise margarina i bas mi je zasmetalo....cini mi se da su drugi dan lepse, jer su mi vruce mnogo teskeuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 395
10.2.2013 22:26:48   
Anoniman
Ja sam danas stavila 80 g putera i dodala ostatak margarina, jer me mrzelo da idem u radnju, sa nadevom za picu su odlicniuser posted image
planiram ove nedelje mom muzu da pravim sa visnjama, javljam kakve suu ispale user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 396
10.2.2013 22:31:25   
Torbica
UM user posted image
Ajoj Nina, vruce testo je teskooo, huh, zao mi je sto ti nije bilo dobro. Ja se iskontrolisem pa cekam da se ohlade malko. Ali nije lako, priznajem, primamljive su.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 397
11.2.2013 11:45:55   
Sesilija 83
za malenu spanac,sa junetinom,za mene i mm-a pileca supa ,piletima sa suvim vocem skoro sam je pravila i mmmm tolliko mi se dopalo da spremam bar s=jednom sedmicno, a za desert tiramisu vec gotov,... dupla mera bice i za sutrauser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 398
11.2.2013 12:00:31   
Shishica
Nista! Mamina sarma od juce! user posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 399
11.2.2013 14:57:10   
hanic
Bice: supa, gljive s piletinom i salata, deserta nema user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR

Anketa

Zensko ime
lili84

Koje ime vam se svidja?

Lena (34%)

Andjelina (11%)

Mila (32%)

Teodora (22%)

Ukupan broj glasova: 90

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here