Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 13:51:17
|
|
|
|
17 joka
|
Ognjenka nemoj tako, bas je ok rucak kako kaze Olga petak je
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 16:11:22
|
|
|
|
madre
|
sos od pecuraka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 16:24:39
|
|
|
|
Ajla82
|
nista..... i pojma nema sta da pravim pa rekoh daj da procitam sta vrijede zene kuhaju...kad ono bas vrijedne, neke i za sutra skuhale a ja inace nisam vjesta pa sta god, kontam nice uspijeti mm dolazi za 2h pa odoh ......sto se mora mora se..... krompir na neki nacin mu ne gine
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 16:27:45
|
|
|
|
boba 11
|
Pasuljcina danas abogami i sutra Inace krompir stavis u tepsiju na kolutove isecen i u ciniji razmuis malo brasna i aleve paprike sa vodom ,prelijes i tutnes u rernu.Moze i nesto mesnato da se doda,prosto je bude slatko
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 21:38:28
|
|
|
|
Bebilina
|
Prvo za mm-a i kolege mu 22 pogacice sa kobasicama i slaninom i 4kom sa jajima za dorucak. Zbog toga mi je celi dan karma fenomenalna- kaze mm obozavalo me do rucka 13 inzenjera Onda ispekla "red velvet" tortu, ali posto je za sina onda je nasa bila "blue velvet" Za rucak ostalo dve pice od sinoc: havajska i sa pancetom i jajima. Za veceru teleci kofta kari sa pirincem, mahunarkama i graskom. I blue velvet torta Trenutno prezivam
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 21:45:56
|
|
|
|
nata11
|
Bebilina ti si moj idol na ovoj temi kako sve postize zeno svaka cast.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 22:20:19
|
|
|
|
sneza24
|
Pasulj iz zamrzivača. Juče sam crkla u kuhinji al zato sam danas odmarala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 22:26:04
|
|
|
|
Sanchy
|
Upravo se peku lepinjice ...i ja moram da primetim kad citam Bebilinine i Torbicine postove pomislim da sam trebala da se rodim kao musko ..posto ne da ne bih mogla da postignem sve to u toku 24h nego ne bih mogla ni cetvrtinu...realno..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 22:40:17
|
|
|
|
Bebilina
|
Nato i Sanchy u vezi kuvanja mogu samo reci da je Jamie Oliver sa njegovim "15/30 minute meals" moj heroj! Imam kuvare ali ga i na tv-u pustaju trenutno, tako da izjutra odgledam program, otvori mi apetit posle skole kupim sta mi fali i popodne to skuvam za veceru. A zaista treba 15min, osim za pirinac koji on koristi brzokuvajuci beli, a ja integralni pa mu treba duplo. Eto nikakva filozofija, samo cake da zivot bude laksi
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.2.2013 11:42:25
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam pravila przenice za dorucak, a kada to pravim obicno posle vise ne mozemo nista 2 dana da jedemO!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.2.2013 11:45:46
|
|
|
|
jovicaa
|
slazem se sa bebilinom stvar je samo u organizaciji... sto se svega tice.. ja svasta stignem, jako sam brza, ali brate uvece se onesvestim od umora... ali nema veze naspavacu se kad geknem
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 2.2.2013 17:14:52
|
|
|
|
nata11
|
Bebilina onda deli cake sa nama molim te Ja danas pravila testenine sa sirom. A za sutra planiram pzenice za dorucak (kradem ideju od Jovice ) a rucak cu zapecenu boraniju sa nekim mesom i zelenu salatu. Ako me ne bude mrzelo mozda izmutim i neki biskvit sa crvenim vocem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 15:16:26
|
|
|
|
Olga75
|
ne znam da li cete mi verovati , ni ja ne verujem ali : nedeljna supa , pohovano belo meso , przeni krompiri , podvarak sa pilecim batacima ,pileci paprikas , zapeceni pilav , keks rolat , vocne kocke i jos cu da pravim one mafine slane - carska ili spanska piti ili kako god i da ima da prokokodacemo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 15:23:33
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ne znam da li cete mi verovati , ni ja ne verujem ali : nedeljna supa , pohovano belo meso , przeni krompiri , podvarak sa pilecim batacima ,pileci paprikas , zapeceni pilav , keks rolat , vocne kocke i jos cu da pravim one mafine slane - carska ili spanska piti ili kako god i da ima da prokokodacemo Sve danas jedete, imate goste ili je nešto treće u pitanju? Mi danas domaću supicu, gulaš sa makaronima i kupus salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 15:25:26
|
|
|
|
Olga75
|
boze sacuvaj , to cemo da jedemo sigurno nedelju dana mozda malo manje jer imamo goste danas ali do cetvrtka - petka smo namireni
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 15:33:30
|
|
|
|
hanic
|
supa, peceni karfiol u rerni i pohovane snicle. valjda ce plan i da se ispuni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 16:15:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Domaca supa,sos od mirodjije,kuvano meso i krompir,pecene krmenadle i krompirici,salata od pecene paprike i pita od visanja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 16:19:49
|
|
|
|
17 joka
|
Zelenu boraniju sa junetinom! i domaci hleb
< Poruku je uredio 17 joka -- 3.2.2013 16:20:20 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 16:22:51
|
|
|
|
17 joka
|
Olga moram i ja da primenim ovu tvoju taktiku a za kokodakanje se nebrini
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 17:08:16
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam danas ispekla batake i krompirice u rerni, uz to spanac a za dezert puding
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 17:10:59
|
|
|
|
Maraj
|
Olga, svaka cast! Ja sa ovim mojim jelom umacala celu kuhinju, sve smo smazali odmah a tek treba da rasklanjam haos u kuhinji...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 17:23:09
|
|
|
|
Olga75
|
ah i moja kuJna je pokakana i to cu rasklanjati oako dan za dan pa kuvala sam majku mu za celu nedelju pa mogu i da spremam na rate
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 18:14:55
|
|
|
|
caca81
|
Olga, svaka čast.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 18:38:29
|
|
|
|
17 joka
|
Olga
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 3.2.2013 18:42:06
|
|
|
|
Lu
|
Draga Olga Ja sam juče za danas sarmu, pečenica i keške iz zamrzivača.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
:)eni26Do kad cete posecivati RR?Dok nas smrt ne rastavi (
39%)
Kad mi dete napuni 18 god (
12%)
Do Sutra,obecavam ! (
6%)
Dok mi ne crkne racunar (
8%)
Kad dodju novi,mladji clanovi (
7%)
Ostalo(navesti u komentaru) (
29%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!