|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
30.1.2013 12:47:55   
nata11
Sad sam tek videla Snezo hvala user posted image samipinjone inace obozavam ali nikad ih nisam stavljala u kesu za pecenje pa su me zanimali detalji.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 301
30.1.2013 14:21:13   
nina26

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Nina , moj ujak je kuvar i tako pravi te specije sa zecevima i divljac i tako to ( ja to ne volim i ne jedem , imam ozbiljne predrasude prema hrani user posted image ) ali zecetina se drzi u pacu ceo dan pre pripreme i on obavezno stavi jako puno slanine jer je kaze zecetina jako suva i mora tako

Sta je pac?
Da,procitala sam da se drzi od prethodni noci u nekoj kao marinadi...

mm, vec stavio, lepo mirise, pa videcemo kako je ispalo user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 302
30.1.2013 16:01:48   
Olga75
pac je marinada ( neko to zove i salamura mada mislim da u salamuru ide so a u pac i marinadu ne mora )
i tako dzaba tog mariniranja i zacina kad meni taj zec lici na oderanu macku user posted image
moje dete je izjavilo da hoce gibanicu tako da ce mama - ja to da pravi za veceru user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 303
30.1.2013 16:51:25   
lesica
Danas nisam nešto kreativna,đuveč na meniju (što volim one kese sa već spremnim povrćem user posted image ) ali sam zato napravila marcipan!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 304
30.1.2013 16:54:56   
nina26

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pac je marinada ( neko to zove i salamura mada mislim da u salamuru ide so a u pac i marinadu ne mora )
i tako dzaba tog mariniranja i zacina kad meni taj zec lici na oderanu macku user posted image
moje dete je izjavilo da hoce gibanicu tako da ce mama - ja to da pravi za veceru user posted image

joj Olga da znas i meni je bilo gadno, nisam dala muzu da mi ga pokaze dok ga je prao i sekao, rekoh lakse ce mi biti da ga pojedem gotovog i da se pretvaram da je pileuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 305
30.1.2013 16:57:31   
Lu
Nina26 pa jesi već jela zeca, kakav je bio?
Ja sma jela zeku prelivanog sa pivom tokom pečenja mmmmuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 306
30.1.2013 19:45:24   
Sanjica26 RR
Danas paprikas, a za sutra vec gotov kupus sa rebarcima. :)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 307
30.1.2013 19:54:21   
jole82
Pastu sa pilecim belim u pavlaci sa karijem i persunom user posted image
Ostalo i mm za sutra, posto idem ujutru da se porodim...ako mu ne smazem ujutru pre nego krenemo user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 308
30.1.2013 22:10:44   
Bebilina
E da nina, po kom ste receptu spremali, kako je ispao? user posted image
Jeste ovo sto kaze Olga za mariniranje, al to ima veze i dal je zec divlji ili "domaci". Domaci se ne mora marinirati, mekse mu je meso, al divlji je preporucljivo user posted image

Olga user posted image za odranu macku! Ti se ne bi snasla u Kini user posted image
Ja sam ti takav gurman da cu pojesti bilo sta i od bilo cega samo da je dobrog ukusa user posted image Puzevi, zablji bataci, pljeskavice od noja, zebre, ma samo da se jede user posted image

Veceras kod nas djuvec sa tri vrste ribe, a za dezert brownies user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 309
30.1.2013 22:21:29   
Torbica
Olga user posted image !
Kod nas je bila domaca testenina sa prelivom od sampinjona i mesanog povrca , paradajz supica. Sutra pileci sote sa kuvanim pirincem, za desert ce biti kroasani, cera narucila user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 310
30.1.2013 22:22:40   
Sesilija 83
danas nista bila sam kod mame na rucku ...a za sutra nemam idejuuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 311
30.1.2013 23:59:01   
sneza24

IZVORNA PORUKA: nata11

Sad sam tek videla Snezo hvala user posted image samipinjone inace obozavam ali nikad ih nisam stavljala u kesu za pecenje pa su me zanimali detalji.

Ja sam to jednom ubacila par komada da probam kako bi bilo i svidelo nam se.
Izvadila sam roštilj meso za sutra pa ću praviti pljeskavice ili ćevape i pomfrit i možda supu ako me ne mrzi.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 312
31.1.2013 13:11:53   
Sesilija 83
Malenoj junetina sa bundevom i prokeljom...a za nas ,svinjsko meso sa prahom iz kesice od supe sa pecurkama...i corbica od povrca...slatko nista,a za veceru palacinke...

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 313
31.1.2013 19:05:36   
nina26

IZVORNA PORUKA: Bebilina

E da nina, po kom ste receptu spremali, kako je ispao? user posted image
Jeste ovo sto kaze Olga za mariniranje, al to ima veze i dal je zec divlji ili "domaci". Domaci se ne mora marinirati, mekse mu je

kombinovali smo ovaj tvoj sa jos jednim koji je slican user posted image lepo je ispalo na kraju, samo smo trebali jos da pecemo, ali smo bili gladni pa nam je bilo meso maloo zilavije ali je moglo da se jedeuser posted image i mislim da bi bilo bolje da smo ga malo skuvali pa tek onda pekli,ali dobro znacemo za drugi putuser posted image

mi smo imali danas, corbu od pecuraka i makarone sa sosom i feta sirom, a za veceru kis lorenuser posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 314
31.1.2013 19:13:49   
sneza24
Ja sam na kraju ipak odustala od supe al sam zato pravila kifle sa džemom, pomfrit i ćevape.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 315
31.1.2013 23:08:27   
madre
prokuleuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 316
1.2.2013 7:28:25   
Lu
Kuha se bosanski lonac sa telećom koljenicom.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 317
1.2.2013 11:29:42   
Sesilija 83
Za bebu piletina i spanac,a za mene i mma(ako stigne na rucak) posna supa,riblje pljeskavice,makarone sa paradajz sosom...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 318
1.2.2013 12:52:21   
Torbica
Corbica od graska, spanaca i jos poneceg, spanac varivo, kolutici od lignji i kroasani od cokolade, cerkica narucila

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 319
1.2.2013 13:36:32   
nata11
Rolovani rolat od mlevenog mesa sa kuvanim jajima, prilog sargarepa, i lucene paprike.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 320
1.2.2013 13:40:48   
17 joka
Kuvani  kiseli  kupus  sa  suvim  mesom

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 321
1.2.2013 13:44:30   
Figaro88
Cevapi,salata,nemam vremena da kuvam,ali sam zato napravila sampitu,pola mere gotova za pola sata,Andrea sad prvi put probala i svidja joj se...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 322
1.2.2013 13:46:15   
17 joka
user posted image   super  sto  joj  se  svidjauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 323
1.2.2013 13:48:04   
Olga75
ajde Figaro , pliz , otvori temu za sampitu
ja je bas volim ali nemam pojma da je napravim a ono sto sam citala cini mi se nemoguce u mojoj kuJni user posted image
ja danas testo sa pavlakom , supa od povrca i imam neke bosanske lokume za desert ( misim petak je )
sto se mene tice , bozije user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 324
1.2.2013 13:48:11   
Ognjenka
Podvarak sa curetinom (iz zamrzivaca) i juneca corbica sa sargarepom (isto iz zamrzivaca). Moglo bi se reci da danas nisam nista pravila ;)

< Poruku je uredio Ognjenka -- 1.2.2013 13:51:09 >

Mame, radjajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepsi, nezamenljivi dar svakom detinjstvu.
Dusko Radovic

-Tetka, ja te VOLIM! 5. 2. 2013.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Najlepse ime za decaka?
BojanaLazovic

Najlepse ime za decaka?

Jakov (27%)

Jovan (35%)

Sava (15%)

Aksentije (2%)

Sergije (9%)

Aleksije (12%)

Ukupan broj glasova: 211

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here