Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 12:47:55
|
|
|
|
nata11
|
Sad sam tek videla Snezo hvala samipinjone inace obozavam ali nikad ih nisam stavljala u kesu za pecenje pa su me zanimali detalji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 14:21:13
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Nina , moj ujak je kuvar i tako pravi te specije sa zecevima i divljac i tako to ( ja to ne volim i ne jedem , imam ozbiljne predrasude prema hrani ) ali zecetina se drzi u pacu ceo dan pre pripreme i on obavezno stavi jako puno slanine jer je kaze zecetina jako suva i mora tako Sta je pac? Da,procitala sam da se drzi od prethodni noci u nekoj kao marinadi... mm, vec stavio, lepo mirise, pa videcemo kako je ispalo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 16:01:48
|
|
|
|
Olga75
|
pac je marinada ( neko to zove i salamura mada mislim da u salamuru ide so a u pac i marinadu ne mora ) i tako dzaba tog mariniranja i zacina kad meni taj zec lici na oderanu macku moje dete je izjavilo da hoce gibanicu tako da ce mama - ja to da pravi za veceru
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 16:51:25
|
|
|
|
lesica
|
Danas nisam nešto kreativna,đuveč na meniju (što volim one kese sa već spremnim povrćem ) ali sam zato napravila marcipan!
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 16:54:56
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pac je marinada ( neko to zove i salamura mada mislim da u salamuru ide so a u pac i marinadu ne mora ) i tako dzaba tog mariniranja i zacina kad meni taj zec lici na oderanu macku moje dete je izjavilo da hoce gibanicu tako da ce mama - ja to da pravi za veceru joj Olga da znas i meni je bilo gadno, nisam dala muzu da mi ga pokaze dok ga je prao i sekao, rekoh lakse ce mi biti da ga pojedem gotovog i da se pretvaram da je pile
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 16:57:31
|
|
|
|
Lu
|
Nina26 pa jesi već jela zeca, kakav je bio? Ja sma jela zeku prelivanog sa pivom tokom pečenja mmmm
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 19:45:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas paprikas, a za sutra vec gotov kupus sa rebarcima. :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 19:54:21
|
|
|
|
jole82
|
Pastu sa pilecim belim u pavlaci sa karijem i persunom Ostalo i mm za sutra, posto idem ujutru da se porodim...ako mu ne smazem ujutru pre nego krenemo
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 22:10:44
|
|
|
|
Bebilina
|
E da nina, po kom ste receptu spremali, kako je ispao? Jeste ovo sto kaze Olga za mariniranje, al to ima veze i dal je zec divlji ili "domaci". Domaci se ne mora marinirati, mekse mu je meso, al divlji je preporucljivo Olga za odranu macku! Ti se ne bi snasla u Kini Ja sam ti takav gurman da cu pojesti bilo sta i od bilo cega samo da je dobrog ukusa Puzevi, zablji bataci, pljeskavice od noja, zebre, ma samo da se jede Veceras kod nas djuvec sa tri vrste ribe, a za dezert brownies
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 22:21:29
|
|
|
|
Torbica
|
Olga ! Kod nas je bila domaca testenina sa prelivom od sampinjona i mesanog povrca , paradajz supica. Sutra pileci sote sa kuvanim pirincem, za desert ce biti kroasani, cera narucila
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 22:22:40
|
|
|
|
Sesilija 83
|
danas nista bila sam kod mame na rucku ...a za sutra nemam ideju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 23:59:01
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Sad sam tek videla Snezo hvala samipinjone inace obozavam ali nikad ih nisam stavljala u kesu za pecenje pa su me zanimali detalji. Ja sam to jednom ubacila par komada da probam kako bi bilo i svidelo nam se. Izvadila sam roštilj meso za sutra pa ću praviti pljeskavice ili ćevape i pomfrit i možda supu ako me ne mrzi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.1.2013 13:11:53
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Malenoj junetina sa bundevom i prokeljom...a za nas ,svinjsko meso sa prahom iz kesice od supe sa pecurkama...i corbica od povrca...slatko nista,a za veceru palacinke...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.1.2013 19:05:36
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina E da nina, po kom ste receptu spremali, kako je ispao? Jeste ovo sto kaze Olga za mariniranje, al to ima veze i dal je zec divlji ili "domaci". Domaci se ne mora marinirati, mekse mu je kombinovali smo ovaj tvoj sa jos jednim koji je slican lepo je ispalo na kraju, samo smo trebali jos da pecemo, ali smo bili gladni pa nam je bilo meso maloo zilavije ali je moglo da se jede i mislim da bi bilo bolje da smo ga malo skuvali pa tek onda pekli,ali dobro znacemo za drugi put mi smo imali danas, corbu od pecuraka i makarone sa sosom i feta sirom, a za veceru kis loren
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.1.2013 19:13:49
|
|
|
|
sneza24
|
Ja sam na kraju ipak odustala od supe al sam zato pravila kifle sa džemom, pomfrit i ćevape.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 31.1.2013 23:08:27
|
|
|
|
madre
|
prokule
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 7:28:25
|
|
|
|
Lu
|
Kuha se bosanski lonac sa telećom koljenicom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 11:29:42
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Za bebu piletina i spanac,a za mene i mma(ako stigne na rucak) posna supa,riblje pljeskavice,makarone sa paradajz sosom...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 12:52:21
|
|
|
|
Torbica
|
Corbica od graska, spanaca i jos poneceg, spanac varivo, kolutici od lignji i kroasani od cokolade, cerkica narucila
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 13:36:32
|
|
|
|
nata11
|
Rolovani rolat od mlevenog mesa sa kuvanim jajima, prilog sargarepa, i lucene paprike.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 13:40:48
|
|
|
|
17 joka
|
Kuvani kiseli kupus sa suvim mesom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 13:44:30
|
|
|
|
Figaro88
|
Cevapi,salata,nemam vremena da kuvam,ali sam zato napravila sampitu,pola mere gotova za pola sata,Andrea sad prvi put probala i svidja joj se...
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 13:46:15
|
|
|
|
17 joka
|
super sto joj se svidja
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 13:48:04
|
|
|
|
Olga75
|
ajde Figaro , pliz , otvori temu za sampitu ja je bas volim ali nemam pojma da je napravim a ono sto sam citala cini mi se nemoguce u mojoj kuJni ja danas testo sa pavlakom , supa od povrca i imam neke bosanske lokume za desert ( misim petak je ) sto se mene tice , bozije
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 1.2.2013 13:48:11
|
|
|
|
Ognjenka
|
Podvarak sa curetinom (iz zamrzivaca) i juneca corbica sa sargarepom (isto iz zamrzivaca). Moglo bi se reci da danas nisam nista pravila ;)
< Poruku je uredio Ognjenka -- 1.2.2013 13:51:09 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Najlepse ime za decaka?BojanaLazovicNajlepse ime za decaka?Jakov (
27%)
Jovan (
35%)
Sava (
15%)
Aksentije (
2%)
Sergije (
9%)
Aleksije (
12%)
Ukupan broj glasova: 211Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!