|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas pravile V deo
27.1.2013 19:22:35   
Anoniman
Joko mozeuser posted image user posted image

Evo sada cu da ispisem recept :

4 jaja umutiti, pa dodati 120 g secera, pa dodati istopljen puter , i 200 g cokolde, ja stavim onu menaz, na karju dodati 120 g brasna ( samo sto sam ja ovaj put stavila plazmu orahe + 3 kasike brasna = 120 g)

poredjati korpice u modlu za pecenje, sipati smesu u korpice i peci tacno 7 minuta na 250 stepeni...u sredini ostaju tecni

ja ih sluzim uz sladoleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 276
27.1.2013 19:30:16   
17 joka
Predivno,  joj  ja  bih    sve  to  smazala 
ali  nesmemuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
28.1.2013 16:47:27   
sanjalica978
Cuftice i pire krompir, a slatkis limun pita

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 278
28.1.2013 22:29:01   
Bebilina
Danas za dorucak razene palacinke, rucak corbica od bundeve i sargarepe, vecera en croute pileca prsa sa spanacem, belim lukom i krem sirom, peceni slatki krompir, na pari mange tout i asparagus i limun kocke. Malo li je? user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
28.1.2013 22:31:57   
Sanchy
Bebilina svaka cast,ja sa jednim detetom padoh na nos od kucnih poslova a kamoli jos preko dana da stignem i klopu da spremam...ali sad kad je zaspao smuckah projicu sa prazilukom jos je vrucaauser posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 280
28.1.2013 22:52:38   
pepeljuga
Ja pola od ovoga sto je Bebilina napisala ni ne razumem a kamo li da spremam user posted image

Ja lepo ceo dan na svom poslu i dodjem kuci a ono mama ili svekrva spremile i donele, milina, to mi je uvek omiljeni rucak, kad ga samo pojedem i strpam sudove u masinu user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 281
28.1.2013 23:30:52   
Bebilina
Sanchy pokupila sam kroz godine kuhinjskim staza par caka tako da dosta toga pravim u isto vreme ili ranije. Recimo palacinke umutim vece pre jer su tako ujutru vazdusastije i imam 2 tiganja sto znaci da pecenje ide za cas. Corbicu pravim od povrca pecenog u ljusci, oljustim, u blender, zacini i gotova.
En croute znaci da je umotano u lisnato testo, a posto mi je ostalo domaceg od pita pre neki dan to sam samo razmrzla. user posted image
Pepeljuga meni je sveki na par stotina a mama na par hiljada kilometara tako da ako hocu da jedem po mom ukusu bice ili u mojoj ili u mm-ovoj izvedbi. Ne bih se zalila da mi neko donese user posted image al za sad sam presretna sto su mi deca zahvalna za cuvanje pa starije pomaze a mladje gleda i upija svaki pokret, a i sto imam muza koji je talenat u kuhinji. Oboje volimo da kuvamo i sve tip-top user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 282
28.1.2013 23:31:43   
Sanchy
Slazem se ,i mene svekrva upropastiuser posted image ,,danas mi je napravila posne paprike,,bruka koliko su dobreuser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 283
28.1.2013 23:48:11   
jovicaa
bebilina ja da zivim sa tobom, utrostrucila bih tezinu za mesec danauser posted image
moras da prevedes nesto od tih stranih recepaata, zato sto vecinu kada gledam na netu, ne mogu da povezem sa nazivima nasih sastojaka, posto kod nas i nije toliki izbor.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 284
29.1.2013 11:40:59   
nela79
Sarma se krcka (bas je rijetko pravim a volim da jedem), a kad se malci vrate iz vrtica smuckacu i fritule da imamo i nesto slatko. To mi u posljednje vrijeme i lako i brzo da napravimuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 285
29.1.2013 19:04:43   
nina26
Zene daj te neki recept za zecetinuuser posted image

Donela mi sveki zeca, a ja ga nikad nisam spremala, i sve mi zao, ali mm jedva cekauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 286
29.1.2013 20:33:01   
sneza24
Za natu pošto nemogu da odgovorim na pp.
Ja sam tek sad videla da si mi slala pp pa zato izvini što ti tek sad odgovaram.
Šampinjone sam oprala i isekla na listiće sa sve drkškama,nisam ih vadila, nisam dodavala ni ulje.Samo sam stavila šampinjone i piletinu i posula začinom koji ide uz kesu.Šampinjoni su ispali baš lepi kao u nekom sosu od one masnoće što piletina pusti dok se peče.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 287
29.1.2013 20:59:20   
Adriana83
Ispekla 4 pleha mafina sa vanilom i ananasom.Ostao je 1,a ja sama kuci sa decom user posted image user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 288
29.1.2013 21:09:39   
17 joka
krompirice  i  pljeskavice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 289
29.1.2013 21:48:56   
Torbica
Cureci bataci i pire krompir za klince, i jos kiseli kupus sa dimljenim mesom i jagnjetinom

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 290
29.1.2013 22:43:39   
boba 11

IZVORNA PORUKA: Adriana83

Ispekla 4 pleha mafina sa vanilom i ananasom.Ostao je 1,a ja sama kuci sa decom user posted image user posted image

pa sto ne zovesuser posted image

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 291
30.1.2013 0:37:39   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: jovicaa

bebilina ja da zivim sa tobom, utrostrucila bih tezinu za mesec danauser posted image
moras da prevedes nesto od tih stranih recepaata, zato sto vecinu kada gledam na netu, ne mogu da povezem sa nazivima nasih sastojaka, posto kod nas i nije toliki izbor.

Ne bi, ne bi Jovice, i ti bi samnom jurila po celi dan za decijim i nasim obavezama, uvece na vezbanje i odose kalorije user posted image
Nije problem da prevedem, al ko sto kazes- tamo nema svih sastojaka a recimo ovde su oni za nasu kuhinju skuplji. Recimo da treba da pravim punjene paprike jedna paprika mi je oko 1€. Niti se isplati, niti je zdravo jer ponekad je presla pola kontinenta user posted image

Danas je mm kuvao, cekala nas vecera posle baleta: Jamie Oliver-ov jagnjeci tagine sa plavim patlidzanom i kuskusom: KLIK user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 292
30.1.2013 0:47:41   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: nina26

Zene daj te neki recept za zecetinuuser posted image

Donela mi sveki zeca, a ja ga nikad nisam spremala, i sve mi zao, ali mm jedva cekauser posted image

Nina jel mogu ja da dodjem na zecetinu? user posted image
Ja obozavam cist ukus i teksturu zecetine i zato je spremam bez preteranog dodavanja kojecega osim povrca. Evo jednostavnog recepta: KLIK
Uh, moracu uskoro da kupim i ja jednog trkaca user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 293
30.1.2013 10:09:43   
nina26

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Nina jel mogu ja da dodjem na zecetinu? user posted image
Ja obozavam cist ukus i teksturu zecetine i zato je spremam bez preteranog dodavanja kojecega osim povrca. Evo jednostavnog recepta: KLIK
Uh, moracu uskoro da kupim i ja jednog trkaca user posted image

Bebilina, znala sam da ces mi ti odgovoritiuser posted image

Moze, moze izvolte, veliki je zeka, bice za sveuser posted image

Super je ovaj recept, jako jednostavan, ja sam gledala nesto sa onim malim lukom+paradajiz sos, belo vino itd...ali ovo mi je mnogo lakse.

Da li bi mozda trebala malo da skuvam meso, da ne bude zilavo?

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 294
30.1.2013 11:33:18   
Olga75
danas ce da bude : supa od povrca i palacinke

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 295
30.1.2013 11:35:08   
Olga75
Nina , moj ujak je kuvar i tako pravi te specije sa zecevima i divljac i tako to ( ja to ne volim i ne jedem , imam ozbiljne predrasude prema hrani user posted image ) ali zecetina se drzi u pacu ceo dan pre pripreme i on obavezno stavi jako puno slanine jer je kaze zecetina jako suva i mora tako

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 296
30.1.2013 12:00:49   
hanic
Mislim da ce biti cevapi user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 297
30.1.2013 12:03:48   
nata11
Grilovani pileci file i tursija

(odgovor članu hanic)
Direktna veza do poruke: 298
30.1.2013 12:06:52   
daca77
Podvarak i supa od povrca.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 299
30.1.2013 12:09:22   
sneza24
Nato jesi videla par postova iznad da sam ti odgovorila?

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

ime za decaka
Sasa.P

Pomozite da se odlucimo

Stefan (13%)

Filip (17%)

Mateja (23%)

Marko (15%)

Aleksandar (12%)

Luka (20%)

Ukupan broj glasova: 223

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here