Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.1.2013 19:22:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko moze Evo sada cu da ispisem recept : 4 jaja umutiti, pa dodati 120 g secera, pa dodati istopljen puter , i 200 g cokolde, ja stavim onu menaz, na karju dodati 120 g brasna ( samo sto sam ja ovaj put stavila plazmu orahe + 3 kasike brasna = 120 g) poredjati korpice u modlu za pecenje, sipati smesu u korpice i peci tacno 7 minuta na 250 stepeni...u sredini ostaju tecni ja ih sluzim uz sladoled
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 27.1.2013 19:30:16
|
|
|
|
17 joka
|
Predivno, joj ja bih sve to smazala ali nesmem
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.1.2013 16:47:27
|
|
|
|
sanjalica978
|
Cuftice i pire krompir, a slatkis limun pita
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.1.2013 22:29:01
|
|
|
|
Bebilina
|
Danas za dorucak razene palacinke, rucak corbica od bundeve i sargarepe, vecera en croute pileca prsa sa spanacem, belim lukom i krem sirom, peceni slatki krompir, na pari mange tout i asparagus i limun kocke. Malo li je?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.1.2013 22:31:57
|
|
|
|
Sanchy
|
Bebilina svaka cast,ja sa jednim detetom padoh na nos od kucnih poslova a kamoli jos preko dana da stignem i klopu da spremam...ali sad kad je zaspao smuckah projicu sa prazilukom jos je vrucaa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.1.2013 22:52:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja pola od ovoga sto je Bebilina napisala ni ne razumem a kamo li da spremam Ja lepo ceo dan na svom poslu i dodjem kuci a ono mama ili svekrva spremile i donele, milina, to mi je uvek omiljeni rucak, kad ga samo pojedem i strpam sudove u masinu
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.1.2013 23:30:52
|
|
|
|
Bebilina
|
Sanchy pokupila sam kroz godine kuhinjskim staza par caka tako da dosta toga pravim u isto vreme ili ranije. Recimo palacinke umutim vece pre jer su tako ujutru vazdusastije i imam 2 tiganja sto znaci da pecenje ide za cas. Corbicu pravim od povrca pecenog u ljusci, oljustim, u blender, zacini i gotova. En croute znaci da je umotano u lisnato testo, a posto mi je ostalo domaceg od pita pre neki dan to sam samo razmrzla. Pepeljuga meni je sveki na par stotina a mama na par hiljada kilometara tako da ako hocu da jedem po mom ukusu bice ili u mojoj ili u mm-ovoj izvedbi. Ne bih se zalila da mi neko donese al za sad sam presretna sto su mi deca zahvalna za cuvanje pa starije pomaze a mladje gleda i upija svaki pokret, a i sto imam muza koji je talenat u kuhinji. Oboje volimo da kuvamo i sve tip-top
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.1.2013 23:31:43
|
|
|
|
Sanchy
|
Slazem se ,i mene svekrva upropasti ,,danas mi je napravila posne paprike,,bruka koliko su dobre
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 28.1.2013 23:48:11
|
|
|
|
jovicaa
|
bebilina ja da zivim sa tobom, utrostrucila bih tezinu za mesec dana moras da prevedes nesto od tih stranih recepaata, zato sto vecinu kada gledam na netu, ne mogu da povezem sa nazivima nasih sastojaka, posto kod nas i nije toliki izbor.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.1.2013 11:40:59
|
|
|
|
nela79
|
Sarma se krcka (bas je rijetko pravim a volim da jedem), a kad se malci vrate iz vrtica smuckacu i fritule da imamo i nesto slatko. To mi u posljednje vrijeme i lako i brzo da napravim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.1.2013 19:04:43
|
|
|
|
nina26
|
Zene daj te neki recept za zecetinu Donela mi sveki zeca, a ja ga nikad nisam spremala, i sve mi zao, ali mm jedva ceka
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.1.2013 20:33:01
|
|
|
|
sneza24
|
Za natu pošto nemogu da odgovorim na pp. Ja sam tek sad videla da si mi slala pp pa zato izvini što ti tek sad odgovaram. Šampinjone sam oprala i isekla na listiće sa sve drkškama,nisam ih vadila, nisam dodavala ni ulje.Samo sam stavila šampinjone i piletinu i posula začinom koji ide uz kesu.Šampinjoni su ispali baš lepi kao u nekom sosu od one masnoće što piletina pusti dok se peče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.1.2013 20:59:20
|
|
|
|
Adriana83
|
Ispekla 4 pleha mafina sa vanilom i ananasom.Ostao je 1,a ja sama kuci sa decom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.1.2013 21:09:39
|
|
|
|
17 joka
|
krompirice i pljeskavice
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.1.2013 21:48:56
|
|
|
|
Torbica
|
Cureci bataci i pire krompir za klince, i jos kiseli kupus sa dimljenim mesom i jagnjetinom
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 29.1.2013 22:43:39
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: Adriana83 Ispekla 4 pleha mafina sa vanilom i ananasom.Ostao je 1,a ja sama kuci sa decom pa sto ne zoves
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 0:37:39
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa bebilina ja da zivim sa tobom, utrostrucila bih tezinu za mesec dana moras da prevedes nesto od tih stranih recepaata, zato sto vecinu kada gledam na netu, ne mogu da povezem sa nazivima nasih sastojaka, posto kod nas i nije toliki izbor. Ne bi, ne bi Jovice, i ti bi samnom jurila po celi dan za decijim i nasim obavezama, uvece na vezbanje i odose kalorije Nije problem da prevedem, al ko sto kazes- tamo nema svih sastojaka a recimo ovde su oni za nasu kuhinju skuplji. Recimo da treba da pravim punjene paprike jedna paprika mi je oko 1€. Niti se isplati, niti je zdravo jer ponekad je presla pola kontinenta Danas je mm kuvao, cekala nas vecera posle baleta: Jamie Oliver-ov jagnjeci tagine sa plavim patlidzanom i kuskusom: KLIK
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 0:47:41
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: nina26 Zene daj te neki recept za zecetinu Donela mi sveki zeca, a ja ga nikad nisam spremala, i sve mi zao, ali mm jedva ceka Nina jel mogu ja da dodjem na zecetinu? Ja obozavam cist ukus i teksturu zecetine i zato je spremam bez preteranog dodavanja kojecega osim povrca. Evo jednostavnog recepta: KLIK Uh, moracu uskoro da kupim i ja jednog trkaca
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 10:09:43
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Nina jel mogu ja da dodjem na zecetinu? Ja obozavam cist ukus i teksturu zecetine i zato je spremam bez preteranog dodavanja kojecega osim povrca. Evo jednostavnog recepta: KLIK Uh, moracu uskoro da kupim i ja jednog trkaca Bebilina, znala sam da ces mi ti odgovoriti Moze, moze izvolte, veliki je zeka, bice za sve Super je ovaj recept, jako jednostavan, ja sam gledala nesto sa onim malim lukom+paradajiz sos, belo vino itd...ali ovo mi je mnogo lakse. Da li bi mozda trebala malo da skuvam meso, da ne bude zilavo?
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 11:33:18
|
|
|
|
Olga75
|
danas ce da bude : supa od povrca i palacinke
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 11:35:08
|
|
|
|
Olga75
|
Nina , moj ujak je kuvar i tako pravi te specije sa zecevima i divljac i tako to ( ja to ne volim i ne jedem , imam ozbiljne predrasude prema hrani ) ali zecetina se drzi u pacu ceo dan pre pripreme i on obavezno stavi jako puno slanine jer je kaze zecetina jako suva i mora tako
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 12:00:49
|
|
|
|
hanic
|
Mislim da ce biti cevapi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 12:03:48
|
|
|
|
nata11
|
Grilovani pileci file i tursija
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 12:06:52
|
|
|
|
daca77
|
Podvarak i supa od povrca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile V deo 30.1.2013 12:09:22
|
|
|
|
sneza24
|
Nato jesi videla par postova iznad da sam ti odgovorila?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
ime za decakaSasa.PPomozite da se odlucimoStefan (
13%)
Filip (
17%)
Mateja (
23%)
Marko (
15%)
Aleksandar (
12%)
Luka (
20%)
Ukupan broj glasova: 223Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!