Torbica -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (25.3.2013 10:33:53)
|
Joj Bea, to je stvarno problem... Mi nemamo taj problem. Kad je moja mama kod nas, vodim ih za 7:45, i idem po njih u 14:30h. Tad je auto kod mene jer moja mama ostane sa bebom. Tako da nemam kontakta sa dezurnom sobom, samo sa njihovim vaspitacicama. E sad, kad mama nije tu (dve nedelje bude pa dve nedelje ne bude) mm ih vozi za 6:30, to mi je jako zao ali nemam izbora jer nemam kome bebu da ostavim. Bebac inace spava do 9 u proseku, probudi se oko 6 da siki i nastavlja.. E sad, mm ih pokupi u 15h jer radi do 14:45, i tad i ujutro idu u dezurne sobe. Uvek nam prenesu, pogotovo za jaslice - da li je jeo i da li je spavao. Bez obzira sto ima puno dece, mi smo u najvecem vrticu u NS, 700 dece ukupno, samo jaslenih grupa ima 10, znaci da se u dezurnu sobu slije poprilicno dece, uvek ih bude bar 30-tak, tako da to da ih je puno ne pije vodu kao izgovor. Kod nas je pravilo - ako je jeo i spavao - nema napomena, ali svaka promena u ove dve aktivnosti nam se prijavi. A cera mi ne spava jos od 3 god. Ne znam, pitati, pitati i pitati, to je tvoje pravo!
|
|
|
|