Modessty -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (25.2.2013 10:38:09)
|
IZVORNA PORUKA: lenn Imam sincica od 2 i po godine. Muz i ja radimo a zivimo sa njegovim roditeljima, sestrom, babom i dedom, tako da ga svi oni cuvaju.Ljetos je bilo ok, medjutim sada kad je zima oni svi sede u kuci, u jednoj sobi, skupe se oko njega, i on je stalno u centru paznje, Vec je postao razmazen, dok se igramo s njim dobar je, a cim nije nesto po njegovo pocne da place.Nema dece u blizini pa nema s kim da se igra, druzi se samo sa babama iz komsiluka. Takodje je poceo i da psuje (jer svi oni tako pricaju), govori ruzne reci. Mene to sve jako nervira, tako da su nam se i odnosi malo pogorsali poslednjih meseci, Razmisljam da ga posaljem u vrtic od proleca. Nekad mi se cini da bi to bilo najbolje, a opet nekada mi zao, mozda on tamo nece hteti da jede ili ce plakati, ne znam kako ce se uklopiti. moj ti je savet da ga daš u vrtić što pre. I moj sin je krenuo sa dev i po jesenas i bilo mi je mnogo teško, ali izborili smo se. Januara su ga čuvali moji jer je bio bolestan i odmah je počeo da se pekmezi, ljuti kad nije po njegovom itd. Čim smo opet kernuli u vrtić, već mu je ponašanje drugačije. Moji ga ne uče da psuje i zaista ga mnogo lepo čuvaju, ali definitvno mu mnogo popuštaju za sve! Zarad svog deteta budi jaka i upiši ga u vrtić. U početku će sigurno biti teško i predpostavljam da će svi bti protiv tebe - zašto da ide u vrtić kad ima ko da ga čuva, tamo će biti stalno bolestan, neće ništa da jede itd... Sve to prodje i onda vidiš da si u pravu, da je detetu potrebno društvo dece a ne odraslih
|
|
|
|