cockic -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (22.4.2013 12:33:06)
|
kod nas sa pekijem od kad sam se porodila bio je ok,kako se sad u martu vratio u vrtic krenuo je da udara,gura...drugu decu.mislim da ima veze sa sekom,lena je bila bebe do pre par meseci i sad ona hoda,uzima igracke....kad je prohodala gurao je stalno da padne.sad je to proslo,malko se smirio vidim i decu u parku mazi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ali vaspitacica meni u cetvrtak kaze,jao imacete vi probleme sa njim nemiran je.valjda seka nece biti kao bata.a njoj nemiran znaci hiperaktivan i nije koncetrisan za neke igre,sto je sad vec dijagnoza.ja je pitam kome se obratiti psihologu,pa kaze pratite.kakva mu je koncetracija kad se igra kuci?i vidite sta ce vam u vrticu reci.on sad pocetkom jula prelazi u vrtic.kaze one su strucnije od mene. meni je u cetvrtak bilo lose posle polaska kuci.e da kaze ona meni pratila ga je par dana.mene zanima sta ona vide za jedan sat cuvanja mog deteta.kad sam ga kupila oko 15h nekad malo ranije nekad kasnije.a ona je radila od rucka sto je 11:30-12-14 spavanje.i sta ona njega moze da prati za pola sata,sat cuvanja.ja ga pratila u petak napolju (nije isao u vrtic )i kuci ume da se zaigra.ne traje sad to po pola sata,ali igra se nekom igrackom neko vreme. a kad kaze koncetracija mislim da kad ona njima nesto prica on zeva okolo.mora da je tako.ali ja cu danas pitati popodnevnu vaspitacicu.kakva je njegova koncetracija bila danas od kad je ona dosla.to treba sve njegove vaspitacice da nas pozovu i kazu to to i to.proverite.a meni neko strucan mora reci kako treba da radim sa detetom,ako ima problem koncetracije sa 3 godine. ja se nadam da ce mi neko reci pre polaska u skolu,ako je stvarno tako.da do tad to popravimo.
|
|
|
|