|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić-2. deo
8.9.2014 21:34:24   
Torbica
Anck, prelazak iz jaslica je u mladju vaspitnu, to je moj Djole bio prosle godine, sad je srednja vaspitna.
Branki, bice sve ok, bravo za pocetak ostavljanja, srecno!!!!!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1101
8.9.2014 21:39:24   
branki*
hvala,torbiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1102
8.9.2014 22:19:52   
lelaigor
Super branki! user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1103
8.9.2014 22:24:05   
Torbica
Jedno po jedno se lepo resava, dogodine ce ti sve ovo biti u dalekom secanju! I mi moramo da napadnemo pelenu ovih dana... Verujem da ce vrtic odraditi dobrim delom kao i do sad.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1104
8.9.2014 23:04:20   
dijana1*
Da se i mi prijavimo, danas prvi dan vrticauser posted image
Prosle nedelje smo upoznali tetu i par dana sam mu ispirala mozak o vrticu, tetama i drugarima.Jutros je jedva docekao da pozvoni na interfon i da mu dodje teta. Ma nije se ni okrenuo, trk ka sobiuser posted image
Trebao je da bude do 12 h ali sam rekla tetama ako bude dobar neka ostane i na spavanju. Zna on dobro sta je vrtic i necu da ga zbunjujem dva dana do 12 h pa treci dan ostaje na spavanju.....odmah puno radno vremeuser posted image
Teta ga je pohvalila da je bio dobar, da se javljao kada nesto uce, spavao je sat ipo vremena i ono neverovatno za mene pojeo je sam dva tanjira supe i dva tanjira makarona user posted image i prvi je sve pojeo. Teta odusevljena. Kaze da izgleda kao da je vec dugo isao u vrtic.
Danas me pitao da li vrtic sada radi, da li sada mozemo ici u vrtic. prica o njemu kao o igraonici kada prica. dete je odusevljeno. Ogromna razlika sada i pre godinu dana. A i vrtic je lepo sredjen a i tete su super. Do njegove grupe su jaslice 2013 godiste i pitao me da li moze da povede Kostu da bude sa njim, on ce ga pazitiuser posted image
Videcemo kako ce sutra biti.
Branki, Ljiso, Rosita srecnouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1105
8.9.2014 23:32:23   
Torbica
Dijana user posted image user posted image , svaka cast, momcina!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1106
9.9.2014 0:03:16   
Rosita
Pa Dijana, prva nagrada za naj adapterauser posted image . Bravo momcino!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1107
9.9.2014 6:03:31   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Torbica

Anck, prelazak iz jaslica je u mladju vaspitnu, to je moj Djole bio prosle godine, sad je srednja vaspitna.
Branki, bice sve ok, bravo za pocetak ostavljanja, srecno!!!!!

Torbice ovo je mislim od vrtica do vrtica. Jer mi imamo samo mesovitu jaslenu i mesovitu vaspitnu. Znaci malci i stariji. Nema mladje jaslene pa starije jaslene i td.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1108
9.9.2014 6:33:51   
dijana1*
Hvala vam drugariuser posted image
Svesna sam ja da ovo moze da potraje dan - dva pa da 15 dana bude plakanje ali isto tako moze da se desi kao sa Ljisinom D.
Srecno danas i da sei veceras hvalimo kako su nam deca divnauser posted image

Inace mi imamo problem kod samostalnog hranjenja. Zna sam da jede ali nece. U poslednje vreme smo se bas mucili ja necu da ga hranim a on nece da jede. To je trajalo i po 2-3 sata. A juce u vrticu sve sam pojeo i to duple porcije hahaha. Sinoc mu spremam veceru a on sam sebi nosi sve na sto, sam jeo a ja cudu user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1109
9.9.2014 7:56:18   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ma da znam ... to sam onako brzinski pisala user posted image , i moja T je prosle godine bila u toj grupi

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1110
9.9.2014 8:01:29   
branki*
hvala,zeniceuser posted image
boza jutros nije plakao,malo poceo da se kenjkavi,ali prestao i usao normalno bez suza.bila je ona druga vaspitacica,ona sto mi se cini bolja,moguce da i boza misli takouser posted image bez pampersa je,ima 4 para trenerki,ako nesto treba rakla sam da me zovnu.bitno da smo poceli,pa cemo negde stici valjda.
svim mamama nasim i decici da sto lepse i lakse preprode ovaj pocetakuser posted image

branki

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1111
9.9.2014 8:14:24   
pocahontas
ne volim da se hvalim, al sad moram, hocu da puknem od ponosa. moja devojcica ujutru sama ulazi u grupicu, ja je dovedem, skinemo se, odnesemo stvari do ormarica i ja je poljubim i otvorim joj vrata i ona udje bez problwma. ali nije samo to, sama jede, sama ode po nosu kad joj treba, pokusava sama da skine gace, kaze "fava" skoro svaki put kad joj nesto dajem...to je verovatno sve normalno, al eto ja se odusevljavam svaki put svim ovim, gledam je i ne mogu da verujem da ce za dva dana dve godine kako se rodila, a tako mi je vec velika...eto...morala sam da napisem user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1112
9.9.2014 8:16:35   
branki*
bravo,pocuser posted image i treba da budes ponosnauser posted image

branki

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1113
9.9.2014 8:18:33   
Peace*
Poc user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1114
9.9.2014 8:20:20   
Anck Su Nmaun
Poc user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1115
9.9.2014 8:51:20   
Torbica
Ljisho, u gradu je ovako, a mojoj drugarici iz Iriga je kao i kod vas.
Anck, nema teeee! user posted image
Poc user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1116
9.9.2014 8:56:28   
dijana1*
Poc , Brankiuser posted image
I mi smo jutros usli bez suza, malo se dvoumio ali teta je preduhitfila i rekla ajdeeee idemo da jedemo picu hahahaha. Dvojbe vise nije bilouser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1117
9.9.2014 11:27:03   
Misha i Ljisha
user posted image dijana ma on je momak i po.

Poc naravno da hoces da puknes od ponosauser posted image , normalno je i ja isto tako hahahhaha.... Jao zene moja D tamo JEDINA ne place. Jako mi je zao ovih malaca sto placu. Danas nije htela da ide kuci. user posted image Videla je svog brata u dvoristu da se igra i hop eto ti i nje njemu rame uz rame. Vaspitacice iz starije grupe se krstile kad su videle da je bez pelene a ja sva ponosnauser posted image . Al zeza ih moja D malo, svidjaju joj se wc solje pa hoce na wc svako malo hahahaha..Ajd dok izgustira nema veze. Sutra sam rekla vaspitacicama da donosim bučiće (sapunicu da duvaju balone) i to one velike da zanimaju malo decu. Inace moja D je danas jela u vrticu. Tacno sam znala da ne jede jer su oni hteli da je hrane i jutros kazem ostavite je sama ce ona, pa ona meni sama i supu jede, ma sve. I naravno lepo je ruckala. Ne voli moja D da se neko puno petlja oko nje hahahah...Jao Boze samo da sutra bude kako treba, ostaje na spavanju. Danas mi kaze vaspitacica da je D juce i zaspala ali se probudila dok joj je vaspitacica skidala patofne i onda me je trazila i kraj. Moguce da ce sutra biti slican scenario. Videcemo. Mene samo izludjuje sto ja ispred tako bezveze cekam i iskreno traumiram se i ja pored ostalih mama samo pokusavamo da skapiramo ko to place. Inace pola grupe nema, bolesni suuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1118
9.9.2014 11:48:23   
Sanjica26 RR
Sad vi meni recite da li sam ja ispala guska. Pre neki dan me je vaspitacica pitala da li sme da T lakira noktice. Lakirala je devojcicama koje su od pocetka u njenoj grupi. Rekla sam joj da sam protiv lakiranja noktica i da joj to ne dajem. Mm me je kritikovao jer ce biti crna ovca. Kako bi vi uradile?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1119
9.9.2014 11:52:35   
branki*
sanjice,jesi li ti bas drasticno protiv lakiranja?
malo mi bzv sto im lakira nokte u vrticu,kao da nema drugi nacin da ih animira..ali,devojcice su,ja bih dala.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1120
9.9.2014 12:00:06   
Sanjica26 RR
Protiv lakiranja sam devojcicama. Skroz mi je ruzno kad vidim tako malene a da imaju lakirane noktice. Ima vremena kad ce da mazu. Meni su stalno nalakirani nokti. T sam.objasnila da je mala i kad poraste moze da lakira. Ona je videla da imam bezbojan lak, pa trazi njega. Taj joj malkice namazem.cisto da joj mine zelja.
I bas mi je glupo da ih na taj nacin animiraju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1121
9.9.2014 12:05:38   
branki*
onda ok.ako teodora ne kuka i ne place,nego prihvati to kako treba,kakve veze ima sto samo njoj nece da lakira.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1122
9.9.2014 12:09:30   
Anoniman
U jaslicama su vaspitacice sminkale i lakirale nokte devojcicama u Uninoj grupi, znaci tada su imale oko 2 godine, ja nisam za to, ali U je videla od moje sveki i moje mame da se sminkaju, ja samo u specijalnim prilikama, pa to ona obozava, svako jutro stavljamo karmin *citaj labelouser posted image * kada krene u vrtic, i dezodorans deciji, je neophodan. Ja mislim da ima vremena za to, ali sta ces kada oni svi vide jedni od drugih...

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1123
9.9.2014 12:11:49   
Sanjica26 RR
Taman posla da kuka. Skroz je dobro prihvatila.Eto samo trazi taj bezbojan lakic.
Elem da se vratim na vrtic. Od kako je presla u stariju grupu redovno spava.
Juce su imali grozdje za uzinu. Pojela je jedan grozd. Mnogo se radujem posto je od starta kad smo krenuli sa cvrstom hranom gnjavila jen Jos mi kaze: " Mama, ja sad sve jedem i sve volim".user posted image
Eto podset_ila si me UM. Obavezno labelo maze i jedno vreme je nosila u vrtic.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.9.2014 12:13:40 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1124
9.9.2014 12:13:18   
pocahontas
isto sam protiv, ali bih u ovom slucaju popustila, da ne bude jedina...mada bih sigurno tako rekla i vaspitacicama, mi to kod kuce ne radimo jer ima milion drugih nacina da se igramo, ako vi to ovde praktikujete namazite i njoj da ne bude jedina nenamazana...mojoj je tetka jednom namazala nokte i od ttada samo pokazuje na nokte i vice lak, ali se ja pravim gluva..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here