Peace* -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (8.10.2013 8:40:50)
|
Evo mm je npr veceras odveo V u balon i ja sam sto puta usla u kameru da vidim sta radi, nije ni to dobro. Ako ja samu sebe naucim da ga imam stalno na oku sta cu kada poraste, kada ode u skolu u grad........zato je bolje dok su manji u vrtic ali kod dobrih teta da se uklope i nauce na kolektiv i mnoge druge stvari Da, meni se desilo sada slično. Ne ynam dal sam ovde negde pisala o tome, ili drugde. Kod Luke u vrtiću nije bilo kamera, ali sam uvek mogla da nayovem telefonom (npr, ujutru se žali da ga boli stomak, pa ja nazovem posle sat da vidim jel prošlo), ili da kada ga kupim dobijem kratak izveštaj šta se dešavalo, baš zaista sarađuju. I onda je otišao u školu... Ljudi, ja nemam pojma šta on radi od 8-14.30h (ili od 11-17h). Ništa ne znam, sem onoga što mi sam kaže. Pošto nisam imala potrebu da mnogo zapitkujem njega šta je bilo u vrtiću jer sam imala izveštaj od teta, nisam ga tome naučila. Jesam ja svaki dan pitala šta je bilo u vrtiću, ali nikada nisam dobila neki baš zadovoljavajući odgovor. Moj savet vam je da ih učite da vam pričaju šta se dešava u vrtiću (teta vam ispriča, a vi onda postavljajte pitanja tako da vam to dete ispriča, i da vremenom uživa u tome da vam priča). IZVORNA PORUKA: bea83 Ali je meni grozno što moraš da izigravaš idiota da bi neko radio svoj posao za koji je plaćen i školovan a pogotovo što taj posao uključuje decu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] One bi trebale da budu njihov uzor, primer dobrog ponašanja,neko na koga će se dete ugledati i ko na dete ima ogroman uticaj[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Slažem se, ali na kraju krajeva, tvoj cilj je da budu dobri prema tvom detetu, pa kojim putem ćeš do toga doći, ustvari nije bitno. kaze vaspitacica da je ceo dan sedeo sam i igrao se sa 3 kocke, kaze vaspitacica da jako pati i da je tuzan i da prica kako ce mama i tata doci po njega, dusica moja Iso, meni je jako tužno što ti je vaspitačica tako rekla bez da je rečenicu završila sa "Ali ne brinite, to će proći", jer hoće. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|