Peace* -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (7.10.2013 14:40:24)
|
Tuga Anči. [sm=smiley13.gif] Mislim da je to borba sa vetrenjačama. Nije ista situacija, ali ću u par reči. Luka je krenuo u školu, ima dva produžena boravka sa dve učiteljice i njih 95!!! U Lukinom boravku ih je 50. Ta žena non-stop urla. Opet, kada sam Luku pitala, on kaže "Ne viče, mama, ona na mene, ona mora da viče jer nas je puno i svi pričaju pa je ne čujemo", ali nije to tema. Nego... onda sam se ja naoštrila da odem da se svađam, pa me je starija koleginica malo primila, i rekla "Od toga nikakve vajde, bolje ponesi kafu i čokoladu". Kada sam razmislila, shvatila sam da je možda bolji pristup "dupeliz", da ja razumem da ona ima puno dece, jao jao kako joj je teško, pa ja sam došla da se konsultujem dal se primirio (dobili smo "ljubavno pismo" iz boravka kako on i još dva drugara ubeđuju ostalu decu da se beži iz škole [sm=smiley29.gif])... elem, da probam da joj stavim do znanja da on dobro reaguje na autoritet ali da na vikanje blokira... pa da probam tako... a naravno da budem spremna da ako ona tu igru ne prihvati, da onda pustim vampirske zube. Eto, razmislite o tome. Ne znam dal sam u pravu.
|
|
|
|