Ana RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (7.10.2013 13:11:19)
|
Kod nas je jutros prilično neslavno prošlo. Nije išao od 20.septembra jer se prehladio, bio je samo tri dana po sat i sat i po vremena. Nije ih ni upoznao ni zapamtio nešto posebno. Jutros smo došli, tu je bila jedna vaspitačica (jako mlada, tek je došla tu) i nije me pustila da uđem sa njim već ga je uvela a meni pokazala rukom da idem. To je u startu bila greška jer smo ga naučili da kad negde idem ja ili mm lepo se pozdravimo sa njim, kažemo brzo ćemo doći i to je onda ok. Ja sam ušla u auto i tu sedela sa mm, posle par minuta sam nejasno čula kako neko dete vrišti. I pre nego što sam izašla iz auta sam znala da je to Marko. Plače i kašlje u isto vreme, zacenio se, očekivala sam da će se ispovraćati. Očekivala sam da ću čuti vaspitačicu da ga smiruje ali sam je čula kako viče, nisam samo razumela šta viče. Ušla sam u hodnik i stajala ispred vrata i tu sam sve čula, njega kako jeca i traži mamu i tatu, nju kako kaže Nema mame, nije još krenula po tebe.. kako viče na Matiju (Nelinog) da prekine da plače (njega smo zatekli uplakanog kada smo došli), više puta je nekom detetu rekla da obuje patofne da ga ne bi polomila.. Marko i dalje plače a ona mu besno kaže Šta hoćeš, pustila sam ti crtani! Za to vreme dok sam ja bila ispred vrata ona je samo vikala i besno se obraćala deci. Tresla sam se od besa, kada je rekla Marku kako mama još nije krenula po njega tu sam zalupala na vrata. Iskontrolisala sam se da joj ne saspem sve u facu ali sam joj indirektno stavila do znanja da sam je čula. Sutra ću videti sa kim da razgovaram, ne ide mi u glavu takvo ponašanje.
|
|
|
|