Ana RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (11.10.2013 13:35:22)
|
Ja danas idem na roditeljski [sm=smiley1.gif] Konačno petak, jedva sam čekala da se svi odmorimo. Od juče mu je opet nos slinav i zapušen [sm=smiley13.gif] Mnogo je vezan za mene, čitavo vreme je u paničnom strahu da ću ja izaći iz sobe i ne ispušta me iz vida, samo se gura uz mene. Igrao bi se ali ako idem i ja sa njim. Danas ga je teta uzela i rekla mu da mama ide da kupi keksić i da će on da bude tu da se igra, odmah je počeo da plače. Rekla sam mu ćao, brzo će mama doći i izašla. Plakao je i plakao i plakao... onda sam otišla u auto da ga ne bi čula [sm=smiley13.gif] Posle 40ak minuta su me pozvali da uđem, on sedi kod tete u krilu (meni okrenut leđima) i ona mu priča nešto i mazi ga, on je zagrlio i jeca, ali sve se trudi da bude hrabar. Pre nego što mu je rekla da sam došla, rekla mu je ajde da se ljubimo, on je zagrlio, poljubio i onda se okrenuo ka meni. Skočio je u vis od sreće [sm=smiley27.gif] pa se smeje a sve mu sizuce idu niz obraze. Ja donela grisine i kažem mu evo mama vam kupila da grickate pa je podelio sa drugarima. Plakao je dosta ali je bio mnogo bolji nego prethodnih dana, uspela je da ga smiri i uteši. Kaže ona da sada hoće kontakt, tražio je da ga uzme, treba mu uteha a ja nisam tu, onda se prepustio njoj. Malo je pišnuo u gaćice ali to ume da mu se desi kada je uznemiren. Sve u svemu, ona kaže da ide na bolje, oset_ljiv je (kaže, rekla bih na mamu, hihi), da budemo strpljivi i da idemo polako.
|
|
|
|