RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 16:52:29)

super adulence.. stavi sliku da vidimo..
ne znam, valjda zavisi i od noktiju... meni brzo udje vazduh ispod gela.

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 19:09:15)

Pa onda ti nokte radi neko ne mnogo vest u tome, jer meni kad urade lose brso udje vazduh, kad se dobro odrade i sa kvalitetnim gelovima nema toga.
Mada ni ja ne volim kad neko puuno pusta da izraste, meni je to ruzno.
Kao ono kad se reklamiraju pa kao... nokti posle 6 nedelja, jao super.... ti vec 3 nedelje nosis nokte koji ti onako do pola stoje nalakirani [sm=zmeden.gif] ruzno mi je to.

Ja uvek , kad mi izraste isturpijam taj prelaz da se ne vidi i onda sama namazem neki lak i imam sveze nalakirane nokte do sledece popravke [sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 19:23:02)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nije neki novi gel, već se zove gel lak. Možete i same da kupite, kupite i lampu pa same stavljate. Sad ne znam koje novce dajete za manikiri i da li se isplati kupovati tu lampu.

Lampa je 27 eura a gel oko 3 eura, to je od ove marke essence koju sam ja kupila.

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 20:20:28)

tri razlicite devojke su mi radile i svaki put ista prica(tj videcemo sta ce sad biti, ali vec primecujem da malo ulazi vazduh). a nekim mojim drugaricama su radile te iste devojke i bilo im je ok. mislim da je to i do nokta.

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 21:05:29)

Lu gde ima gel lak za 3 Eura_ Ja sam najjeftiniji nasla za 900 dinara.

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 21:21:09)

jovice ne radi se tu samo o strucnosti neki nokti jednostavno ne prihvataju gel i to je normalno...a sta tebi rade na noktima,slikala sam telefonom ali ne mogu da prebacim preko telefona,hmmmm moracu prvo na komp...
no ukusi su razliciti meni posle cetiri nedelje na koliko idem na korekciju nisu predugacki nokti i nemam veliki izrastak daleko manji od pola nokta sto je neko napisao...i da nemam potrebe da turpijam jer mi nije uradjen debeo gel toga se jezim...

Janncica -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 21:29:36)

Meni se isto brzo digne gel,tj. udje vazduh.I znam da nije do njih,nego do mojih noktiju.Ima tu neka fora sa masnocom nokta i tako tim.

indy_25 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (9.11.2013 2:11:54)

Ja sam prije stavljala umjetne nokte jer su mi se moji listali. Onda sam dobila gljivice na jednom noktu jer mi je ulazila voda ispod tako da sam to prekinula. Kupila sve moguce preparate za ojacavanje noktiju i lijecila ih citav mjesec po uputama. Za to vrijeme su mi narasli lijepi i cvrsti prirodni nokti. Ali koliko god bili cvrsti ako ga udarim od nesto pukne mi i to gdje je meso sto me je bolilo uzasno. Onda se odluvim za gel lak i kupim svu opremu da kuci radim. On ti ojaca nokat ali ne kao i pravi gel. I radis ga nakon 14 dana zato sto se izrastak vec primjeti i neuredno je. Ja sam cak eksperimentisala i stavljala svoje lakove obicne samo bazu i top od gellaka. Posto mi to nije bilo dovoljno odlucila sam da upisem kurs za manicuru i nadogradnju. Uradila sebi nokte perfektno s tipsama prije dva mjeseca. Ovdje uopste ne turpijaju tvoj nokat do boli samo ga treba malo matirati blokom da bi se bolje vezao gel i tipsa. Kada hoces da blendiras tipsu sa tvojim noktom ne diras tboj nokat samo turpijas tipsu. Preko toga gel i gotovo. I tako sam ja pustala svoje nokte ispod tipse tako da su sada bas dugi narasli a tipse sam vec odsjekla samo sam radila dopunu da mi se ne vide prelazi. Sada imam svoje nokte koji su ojacani gelom.

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (9.11.2013 8:58:52)

IZVORNA PORUKA: nata11

Lu gde ima gel lak za 3 Eura_ Ja sam najjeftiniji nasla za 900 dinara.

Pa od ove marke što sam stavila sliku, ja sam sve njihovo uzela, essence.

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (9.11.2013 9:22:00)

Ja ostajem pri OPI [sm=smiley1.gif]

Stoji da je mnogo i do nokta. Bre mojoj sestri stoje oni za 100 dindži lakovi po više od nedelju dana, meni oni najkvalitetniji 3 dana. Ima prelepe nokte. Tako da je mnogo i do nokta. A na korekciju sam sa tim akrilom (valjda) išla na mesec dana. Sporo mi rastu nokti. Mogla bi da vam iskopam neku sliku da vidite kolike nokte sam ja puštala. Znam da su se u frimi čudili kako kucam [sm=jezicek.gif]

ivaMark -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (9.11.2013 9:35:10)

Trco, ima veze i kakvi su nokti, nekome je nokatna ploca masnija vise a nekome manje [sm=smiley1.gif] u pravu si Jancice
Radila sam u salonu par godina pa nesto i znam [sm=jezicek.gif]
Obozavam duge i lepe nokte, sada imam kratke prirodne pa nekada i njima ogrebem bebu, smotana sam pa to ti je.

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (9.11.2013 10:06:02)

pa da adulence nekome jednostavno sporije rastu, meni rastu brzo a i perfekcionista sam cim se tu nesto malo poremeti meni ide na zivce.
meni nije nesto bitna duzina, volim kada su malo pussteni, ovi sad mi vec lupaju po tastaturi jako, a ja sam puno za kompom zbog buduce profesije. tako da bi meni odgovarao taj gel lak makar samo da mi se ne skida brzo, kao obican lak i da malo ojaca nokat da se bas ne listaju jako. cekam da vidim kakvo ce lu imati iskustvo.. a i ne znam da li kod nas tako nesto uopste moze da se kupi.

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (9.11.2013 10:21:11)

I ja moje sama iskopam oko zanoktica cim krenu da rastu. Nervira me onaj deo koji mi izraste pa krenem sama da ga kopam i cackam. . i odose nokti.. Bas cu posle da skoknem do Lily da vidim da li ima essence gel laka.

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 11:20:06)

IZVORNA PORUKA: Lu

Ja sebi kupila ovo, nanijela na nokte i sad da vidim koliko će da traje.
Sviđa mi se što nema tipsi, nema turpijanja do bola, jednostavno samo ojačani nokti i uživancija je raditi s ovim...zvučim kao s reklame[sm=smiley36.gif]
Inače ja nemam strpljenja za salone ljepote, ni frizerske ni kozmetičke, nikakve, nego kad ja imam vremena i kad mi se hoće e onda žu da se uljepšavam[sm=smiley1.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/1106/ee8-Gewinn.jpg[/img]

Lu a cemu sluzi ovo pakovanje sa roze nalepnicom? Jel ono ide prvo?
Ja sam nasla kod nas ali se sve prodaje posebno pa neznam sta mi je stavrno potrebno.
Da li mogu da kupim samo ovaj zavrsni gel lak, da li ce imati efekta?
[img]http://www4.slikomat.com/13/1129/7uy-tn-292.jpg[/img]

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 14:43:29)

Ovo što si ti stavila to ne ide pod lampu, to je top coat za lak, kao i svaki drugi samoeto ima kao efekat gela, sjaji se. Znam jer sam i ja to gledala[sm=smiley1.gif]
Prvo se znači nokti isturpijaju sa tankom turpijicom na kojoj piše clean, znači to je samo čišćenje nokta, zatim se obrišu nokti s ovim u velikoj bočici pa se nanese to prvo u maloj bočici lila boje, to je da se primi gel. Zatim ide ovo sa rozom naljepnicom, to je bazni gel, e onda ima još i french gel po želji ili lak za nokte bilo koji. Završni gel ili top coat je ovo sa bijelom naljepnicom.
Svaki premaz gelom ili završnim gelom se poslije lampe obriše sa ovim cleanserom u velikoj bočici.

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 14:47:23)

Lu imam pitanjce a kako skidas o o sa noktiju,jer meni u salonu stavi nokte u nrku tecnost uvije ih u fliju i stoje tako pola sata i on se fino odlepi od nokta...mozda je i aceton ali ne bih da lupetam...

New Mom -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 14:51:00)

IZVORNA PORUKA: adulence

Lu imam pitanjce a kako skidas o o sa noktiju,jer meni u salonu stavi nokte u nrku tecnost uvije ih u fliju i stoje tako pola sata i on se fino odlepi od nokta...mozda je i aceton ali ne bih da lupetam...

Moja kozmetičarka mi stavi aceton, isti postupak.

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 15:04:44)

Može i tako a ja samo sa drvenim štapićem odgulim polako i ne oštetim nokat.
Inače rezultat trajnosti definitivno nije 15 dana, bar kod mene ne.
10 dana je maksimum, meni krene da se troši na vrhovima kao lak za nokte al ajd ja sam zadovoljna i stim s obzirom na izloženost mojih noktiju svemu.

viktori -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 15:08:51)

jeste adulence to je aceton [sm=jezicek.gif] i meni tako isto uradi, cak sam na yputube videla da je to standardni postupak skidanja. Meni traje kad je jedna boja, ali french nikako. Ja sam bas zadovoljna i mirna kad ga stavim. Inace zamerka mi ej samo sto meni brzo rastu nokti, pa polse dve eventualno tri nedelje mora da se menja al taman smislim neku novu kombinaciju [sm=smiley14.gif]

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 15:12:16)

Genijalna stvar je ovaj gel lak meni malo sporije raatu pa sam tri i po cetiri nedelje mirna...viktori pominjali smo te u sonomi...

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 15:15:53)

IZVORNA PORUKA: adulence

Genijalna stvar je ovaj gel lak meni malo sporije raatu pa sam tri i po cetiri nedelje mirna...

Vidiš, možda ja ne radim kako treba jer nije da mi izrastu nego mi na vrhovima krene da se troši kao izliže?
Možda stavim tanko, treba mi još prakse sigruno[sm=smiley24.gif]

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 15:19:00)

Koliko puta namazes ?

viktori -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 18:19:32)

maze s edva puta i iamedju lampa plus ona baza pa onaj sjaj npr preko ako ide uz tu boju...i plus namaze mi i krajeve nokta dodatno
ja sam bas zadovoljna i mirna ruke su mi uvek fine i uredne

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 20:34:24)

Ipak to nije to sto ja trazim [sm=smiley36.gif]
Kupila sam danas ovaj sjaj.

Inace ja trazim lak, obican lak i samo njega naneses i osusis u lampi i on izgleda kao gel. Skida se acetonom a traji od 15-30 dana. Znaci nema turpijanja, primera i ostalo. Samo kao klasican lak. Naravno nedostatak je sto je on skuplji a imas samo jednu boju. Javicu vam kada pronadjem.

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 20:38:21)

E nato i ja sam tražila lak i našla ali svejedno ispod njega ide bazni gel lak i preko top coat, tako da mi dođe na isto[sm=zmeden.gif]
Gledala sam i na youtube postupak..evo nek kažu ove cure što rade u salonima jel ide bazni lak prije ovog u boji gel-laka?

Evo Viktori je pisal iznad tebe.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>