RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 11:46:20)

[img]http://www.dodaj.rs/f/e/Bq/gYACgM0/img7583.jpg[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/3d/s1/4DDmycS7/img7579.jpg[/img]

Sad sam ih isturpijala na polukrug tako da kazem i premazala bebi rozim lakom, mnogo su lepsi [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 11:54:21)

ja na niktima imam gel lak,to je nesto najfenomenalnije sto je neko izmislio trenutno imam bordo gel lak i super je bas sam juce isla na korekciju...idem jednom u mesec dana nije mi neka obaveza a uvek imam sredjene nokte...

Janncica -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 12:12:33)

Adulence je l' se i za gel lak provede 2 sata u salonu?

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 12:17:55)

pa sad cu da ti kazem ja sam juce bila sat i 15 min,ali sa sve skidanjem prethodnog gel laka...

Torbica -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 12:19:20)

Anck, jako su ti lepi! [sm=smiley1.gif] Ja moje ne sredjujem, nema sanse da bih mogla po kuci i sa decom, ne znam, mozda je stvar navike. Ne bi preziveli moju kuhinju. [sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 12:22:22)

Torbice Pa malo smetaju ako su kockasti i dugi. Pa tako da sam ih sad zaoblila , bas mogu sve sa njima i oko kuce i dece, ne smetaju mi.
Meni kakko naidje, jedno vreme imam nokte , pa mi dosade, pa onda ih neko vreme nemam i tako [sm=smiley36.gif]

Dok sam bila devojka uvek sam ih imala i to moje bez gelova i cuda, ali sad tesko da bih mogla da ih ocuvam da ne puknu bez gelova.

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 12:22:27)

ja imam kratke nokte volim kratke i sredjene nokte,a i zgodni su za kucu i trpe decu....heheheh

Torbica -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 12:25:38)

Hm, pa dobro, za sad me to ne mami. Usavrsavam sminkeraj! [sm=jezicek.gif]

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 15:20:56)

mogla bi da nam odrzis kratak kurs...

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 18:08:13)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Jannice pa gel lakom, ali za njega moras imati aparat za susenje tj. lampu.

Jel to i izgleda kao lak za nokte ili se nanosi kistom kao onaj klaični gel?
Ovaj gel je kao lak za nokte samo gušći normalno, ako je i ovo tako onda bi ja mogla to potražiti.
Sad sam stavila lak i šljokice pa preko završni gel.
Sveukupno sam ostala pola sata, od čišćenja noktiju pa nadalje, nije loše za prvi put.
Janncice, u ovu lampu mogu i proizvodi drugih proizvođača mada oni tvrde da je najbolje ove iste koristiti, naravno.
Možda imaju i lampe drugih proizvođača[sm=zmeden.gif]
E a nisam vam rekla kako se skida, opet nema turpijanja do bola[sm=smiley20.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/1106/5sg-Entfer.jpg[/img]

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 18:24:06)

Evo , danas sam odradila manikir Tacki [sm=smiley36.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/2s/ao/2qZMWmXV/imag1352.jpg[/img]

hanici je slicno samo sa rozim cveticima!

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 18:27:12)

U biti to je to, jedno te isto, evo VIDEO kako se radi, ja sam isto tako radila.

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 21:40:16)

Gel lak koji ja stavljam u salonu,se maze kao nirmalan lak za nokte i tako i izgleda...

Misha i Ljisha -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 21:47:43)

znam na sta mislis adulence ima to svoje ime to je kao neki novi gel. Ja vec dve godine imam potkresane nokte do panja skoro. Katkad pustim pa kao nalakiram cisto da me zelja mine. Ali sve mi je lakse sa kratkim noktima iako se duzi nokti lakse odrzavaju da budemo iskreni (kad ti zadje crna zemlja ispod kratkog nokta veci je problem). Ja ne zelim dunju da slucajno ogrebem, a plus i dok sam se trudila oko noktiju vecito su mi pucali nakon odredjene duzine zbog mojih poslova po salasu, zimi zbog lozenja vatre (dvre ugalj i td) a leti zbog baste. Tako da ko zna kad cu ja sledeci put imati duge nokte. Deborine lakove sam obozavala i sad ih koristim (nozni prsti su mi obaveezno nalakirani pogotovo leti), nadogradnju vise u zivotu ne bih stavila ni gel iskreno jedva su mi se moji jadni nokti oporavili od toga, a za negu su najbolje AD kapi koje dajemo nasoj deciic, Svako vece pred spavanje utrljavala sam u koren nokta nisam imala ni zanoktice a nokti mi se nisu listali. Eto za 80 din vrhunska nega noktiju [sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 23:03:08)

i meni je devojka u salonu spomenula te gel lakove. ali kaze mora da se radi na 2 nedelje..
adulence kako je moguce da ti se ne vidi izrastak posle mesec dana, posebno ako su kratki nokti?

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (6.11.2013 23:10:55)

mene jos uvek pece zivot kako me je izdrndala turpijom juce, ali bas je dobro uradila, cini mi se najbolje do sad. ne vidim da bilo gde ulazi vazduh to se obicno vidi odmah, mali prolaz.
nadam se samo da me nije zarazila necim, prosto ne mogu da poverujem da ne sterilizuju u salonima, gde mi zivimo.
da super deluje ovaj lak koji se ne skida, ja prvenstveno zbog toga i radim nokte, zato sto kada god nalakiram skine mi se za 2 dana. nego mene zanima da li taj gel sluzi i kao ojacanje pa nokat moze i da izraste? posto su meni jako slabi nokti nema sanse bez gela da ih pustim.

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (7.11.2013 6:20:31)

Jovice naravno da služi kao ojačanje, već sam pisala moji su tanki i listaju se i nikad ne narastu upravo iz razloga koje je navela Misha i Ljisha radim sve što i ona ali eto ne odustajem od lijepih noktiju[sm=smiley36.gif]
Zato sam se i odlučila za ovo a prvenstveno zbog tog luđačkog turpijanja, toga ovdje nema samo blago očistiž nokat onom tankom turpijom.
Jedino što traju kraće ali kraći je i postupak i radiš kad tebi odgovara nema termina[sm=smiley1.gif]
Za sad mi se sviđa, još da vidim koliko će stvarno trajati.

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (7.11.2013 6:22:37)

Anck slatki su vam noktići, pravi manikir za curice[sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (7.11.2013 7:57:22)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

nego mene zanima da li taj gel sluzi i kao ojacanje pa nokat moze i da izraste?

Pa skoro je isto kao i ti gelovi, isto ti je nokat ojacan, isto ide pod lampu i dugo traje, jedino sto on traje 2 nedelje a ovi gelovi duze.

Torbica -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (7.11.2013 8:04:03)

Anck, mali noktici su med medeni! A za sminkeraj, cek da vidis na kafici da li ti se svidja![sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (7.11.2013 17:40:11)

Mene uhvati period kada imam non stop nokte, a imam i perioda kada mi prosto smetaju pa furam moje kratke. Inace ih sama sebi radim, zavrsila sam kurs, kupila opremu pa ih sama sredjujem. Treba naravno vise vremena da uradis sebi nego drugome ali odvojim celo popodne pa laganica.

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 7:39:16)

Jovice vidi mi se izrastak ali ne neki traumatican...mozda meni sporo rastu nokti...u svakom slucaju strava....i da ojacavaju tvoj nokat i ne lome se...

jovicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 12:37:40)

IZVORNA PORUKA: adulence

Jovice vidi mi se izrastak ali ne neki traumatican...mozda meni sporo rastu nokti...u svakom slucaju strava....i da ojacavaju tvoj nokat i ne lome se...

super! a da li je to ova tehnika koju je lu spomenula?
dobro je sto ti sporo rastu, meni jako brzo rastu, vec posle 2 nedelje za moj ukus bude ruzno koliko izrastu kada uradim..

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 12:54:39)

Nisam bas ispratila ali ovo sto jq radim izgleda kao lak za nokte obicni samio je gusci i susi se u onoj lampi i nema teorije da se skine kao obican lak...ja se u kuci ponasam kao da nemam nista na noktima ribam koristim i zicu za ribanje,a lnoktima nista i dalje sijaju kao prvi dan...

Trcosava -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (8.11.2013 13:16:49)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

znam na sta mislis adulence ima to svoje ime to je kao neki novi gel.

Nije neki novi gel, već se zove gel lak. Možete i same da kupite, kupite i lampu pa same stavljate. Sad ne znam koje novce dajete za manikiri i da li se isplati kupovati tu lampu.

Ja ostajem pri mojim OPI lakovima. Kupila sam i onaj đavo za krte i nokte sklone listanju. Na žalost, ne pridržavam se prepisanom tretnamu, ali moji nokti su bolji. MNOGO.
Dok sam bila u Bg 2 god sam neprekidno imala veštake. Prvo akril, posle nešto drugo, tad još gelovi nisu stigli - stigli su kad sam ja već skinula i spremila se za slo [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>