RE: Lak za nokte (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

liliana -> RE: Lak za nokte (10.6.2013 17:03:29)

IZVORNA PORUKA: Cuftas

Imam neverovatno otkriće od laka, Aurin She Bunny, kupila zbog boje u DISu na kasi, za, čini mi se, 100 dindži i šokirala se. Stoji po 5 dana kao tek namazan...[sm=bravo.gif]

Eeee, ja njih kupujem u "lili-ju" (tj. svaki put kad sa Tinom uđem u "Lili", ona mi uzme po jedan onaj mini, i sva je važna-kupila e mami lak za notke![sm=smiley36.gif])
EXTRA su! Sve preporuke!

Maraj -> RE: Lak za nokte (10.6.2013 21:21:38)

stvarno, nisam probala, ja uzimam mejbilajn

Figaro88 -> RE: Lak za nokte (10.7.2013 23:32:26)

Ja imam par tih aurinih,i super su,svaki put kada idem u lili kupim po jedan.
Razmisljam da uradim geliranje noktiju,ali nisam to do sada radila,moji nokti su super,jaki su,ali nervira me da ih mazem svaki drugi dan,pa mi ovo deluje super.Zanima me kako se to radi na moje nokte-to je onda ojacavanje[sm=zmeden.gif].Sad su mi super duzine,a ne zelim da ih ostetim........

Jole84 -> RE: Lak za nokte (11.7.2013 12:06:31)

Figaro tako ja stavljam,samo gel na moje nokte,ali nemoj da misliš da se ne šteti tvoj nokat tako,jer svakako mora da ti se isturpija preko da bi stavili gel. Ja godinama stavljam frenč a danas sam se odlučila za crvenu boju,javljam kasnije kako je [sm=smiley36.gif] Nemam živaca da mažem lak svaki dan.

Figaro88 -> RE: Lak za nokte (12.7.2013 10:21:03)

Za dve nedelje cu i ja,mislila sam frenc,zato sto mi jedino on ide bas uz sve.Samo jos da zakazem[sm=smiley36.gif]Aj stavi slikicu[sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Lak za nokte (12.7.2013 15:38:51)

Ja već 4 godina nosim frenč,baš mi nešto dosadio,mada u pravu si,uklapa se uz sve. Sad su mi jarko crveni,baš su lepi,postaviću slikicu večeras [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Lak za nokte (15.7.2013 1:02:59)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Razmisljam da uradim geliranje noktiju,ali nisam to do sada radila,moji nokti su super,jaki su,ali nervira me da ih mazem svaki drugi dan,pa mi ovo deluje super.Zanima me kako se to radi na moje nokte-to je onda ojacavanje[sm=zmeden.gif].Sad su mi super duzine,a ne zelim da ih ostetim........

Molim za savet vas iskusne :)

I ja razmišljam da uradim geliranje, ali me zanima kako se to radi i koliko traje. Stvar je u tome što ja to želim samo sada da uradim, pred more, i na rukama i na nogama da ne bih morala stalno da lakiram nokte na moru (obično mi se od soli brže skine lak nego inače, jer puno plivam i bavim se sportom na plaži, tenis i sl.). Da li to geliranje traje i koliko? Da li posle mogu normalno da pustim svoje nokte, i da skinem taj lak, obzirom da ne bih više ponavljala jer se spremam za VTO, a to se ne preporučuje u postupku?

Trcosava -> RE: Lak za nokte (15.7.2013 7:32:36)

Dunja da razjasnimo - hoćeš GEL ili GEL LAK?

To su, ja mislim dve različite stvari.

Koliko znam, gel lakovi ne oštećuju nokte, i mnogo su postojaniji od naravno, klasičnih lakova. Nisam radila ni jedno ni drugo, ali mislim da se kod gel lakova ne turpija nokat, znam da se nanosi prajmer, pa lak pa pod UV lampu da se osuši.

EDIT: sad koliko vidim na netu, nokat se samo malo matira. Ali mislim da je to ništa spram klasičnog geliranja kao i nadogradnje.

Trcosava -> RE: Lak za nokte (15.7.2013 7:42:44)

IZVORNA PORUKA: Lu

Ko je imao problem listanja noktiju, koji lak stvarno pomaže?

Lu, jesi našla nešto protiv listanja? Meni su hvalili OPI nail envy sensitive and peeleing, naručila sam ga iz UK jer je bio najjeftiniji, a imaju neki free shipping za EU, međutim - izgleda da neko na pošti krade pakete i nije mi stiglo.

dunja RR -> RE: Lak za nokte (15.7.2013 10:20:48)

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Dunja da razjasnimo - hoćeš GEL ili GEL LAK?

To su, ja mislim dve različite stvari.

Eto, ja pojma nemam da ima raznih vrsta [sm=smiley36.gif]

Ja bih manje invazivnu metodu ako može, ali da bude iole postojana, bar tih 10 dana dok sam na moru. Tamo na popustima piše, da taj gel lak stoji do mesec dana, i kasnije se po potrebi rade korecije. Znači piše gel lak.

Trcosava -> RE: Lak za nokte (15.7.2013 10:27:57)

Koliko se ja sećam, gel lak je najmanje invazivna, samo malo se očisti površina nokta (matira), nanosi se primer i preko lak. Znam da stoji jako dugo i ne vidi se iz aviona da je gel. Znači nije onako debelo kao gel, već je više kao lak. Ja ga još nisam probala, videla sam na kumi.

Ono što ću ja da ti kažem je - traži salone koje imaju KVALITETNE gel lakove. Buhla je radila u nekom salonu preko onih popusta ili šta već - počelo da joj se kruni treći dan. Preporučujem OPI naravno. Imam oko za njih, sećam se da sam kumu pitala jel to opi, ona kaže jeste ali GEL LAK. Mislim da ih ima i na nogama.

dunja RR -> RE: Lak za nokte (15.7.2013 10:36:15)

Buhla je radila u nekom salonu preko onih popusta ili šta već - počelo da joj se kruni treći dan. Preporučujem OPI naravno.

Ok, pa i ja htela preko popusta, mada što kažeš možda onda i neću tako, nego platim redovno, ali da mi ok urade. Hvala na savetu, raspitaću se pa uradim sledeće nedelje, pred more :* I da, gel lak ću, ne volim ono debelo na loktima.

Trcosava -> RE: Lak za nokte (15.7.2013 10:38:30)

Nema na čemu draga :* :* :*

dunja RR -> RE: Lak za nokte (17.7.2013 20:58:18)

E sad, stavila bih sledeće nedelje taj gel lak, i na ruke i na noge, ali mi rekoše da nađem salon koji bi pre samog lakiranja uradio i manikir i sređivanje noktiju na nogama (znači ne kompletan predikir, to ću sama). Ali kao valja se da se ipak zanoktice lepo srede pre stavljanja laka.

Dajte preporuku za neki salon gde dobro stavljaju taj gel lak, a da dugo traje, ne bi da mi popuca na moru .. Ako može centar grada, ako ne, dajte bilo koju lokaciju, samo da dobro rade. Hvala!

Trcosava -> RE: Lak za nokte (17.7.2013 21:49:20)

Meni su hvalili OPI nail envy sensitive and peeleing, naručila sam ga iz UK jer je bio najjeftiniji, a imaju neki free shipping za EU, međutim - izgleda da neko na pošti krade pakete i nije mi stiglo.

Ispravljam se, stiao je paket! Sad čekam da isprobam pa ti kažem moje iskustvo Lu.

Inače, na blef sam uzela neki miss sport short nails ili tako nešto, on je kao za brži rast - i ima efekta, samo džaba mi brz rast kad se listaju.

@ Dunja - mila tu ti sada ne mogu pomoći. Imala sam devojku koja je radila nokte (kod nje sam godinama išla) ali sam skoro saznala da više ne radi nokte uopšte. Tako da sam ti ja tu slaba pomoć. To mora neka od ženica da ti javi. Ako imaš neke od starih forumašica na FB mislim da Tamara (zaboravih joj nick koji je bio... iz filma avatar je imala avatar D:) ide negde gde izgleda lepo.

Trcosava -> RE: Lak za nokte (17.7.2013 22:22:08)

Meni su hvalili OPI nail envy sensitive and peeleing, naručila sam ga iz UK jer je bio najjeftiniji, a imaju neki free shipping za EU, međutim - izgleda da neko na pošti krade pakete i nije mi stiglo.

Ispravljam se, stiao je paket! Sad čekam da isprobam pa ti kažem moje iskustvo Lu.

Inače, na blef sam uzela neki miss sport short nails ili tako nešto, on je kao za brži rast - i ima efekta, samo džaba mi brz rast kad se listaju.

@ Dunja - mila tu ti sada ne mogu pomoći. Imala sam devojku koja je radila nokte (kod nje sam godinama išla) ali sam skoro saznala da više ne radi nokte uopšte. Tako da sam ti ja tu slaba pomoć. To mora neka od ženica da ti javi. Ako imaš neke od starih forumašica na FB mislim da Tamara (zaboravih joj nick koji je bio... iz filma avatar je imala avatar D:) ide negde gde izgleda lepo.

Pogledala sam sad za taj salon (crk'o mi bio fejs), on je u Grockoj!! To ti je daleko, naravno

dunja RR -> RE: Lak za nokte (17.7.2013 23:21:48)

Jeste, to mi je baš, baš daleko .. hvala Trco!

Ana RR -> RE: Lak za nokte (17.7.2013 23:31:07)

Dunja, naša forumašica boka radi nokte, ja sam radila kod nje i extra su. Ali je u Zemunu, ne znam koliko ti to odgovara.

Ona je inače glavni edukator za Mystic nails, odlično radi. Ja sam radila trajni french i duuuugo mi je stajao, tek posle mesec i po ti je potrebna korekcija.

dunja RR -> RE: Lak za nokte (17.7.2013 23:34:42)

Anči, baš htedoh da te pitam za Boku, znam da radi, nego, da li mi pre toga treba manikir i pedikir (da li ima kod nje u salonu, i da li Boka radi nokte na nogama? Zemun mi nije problem ..

Ana RR -> RE: Lak za nokte (17.7.2013 23:35:26)

Super je što ti možeš njih normalno da lakiraš preko toga ako hoćeš da promeniš malo pa skineš acetonom.

Ana RR -> RE: Lak za nokte (17.7.2013 23:36:09)

Radi i na nogama, ali ne sećam se da li radi manikir i pedikir.. ne znam. Da ti pustim link na fb, pa je pitaj?

dunja RR -> RE: Lak za nokte (17.7.2013 23:37:01)

Hvala Anči, pitaću je, imam je na FB :)

Figaro88 -> RE: Lak za nokte (19.7.2013 15:52:56)

Kupila sam neki lorealov lak i odlican je[sm=bravo.gif]Na snizenju u Liliju je bio oko 400din,a trajao mi je celih 5 dana[sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Lak za nokte (19.7.2013 17:46:29)

Lorealovi su super i MF mada iskreno vecinom kupujem one po prodavnicama za 200 dince.

dunja RR -> RE: Lak za nokte (21.7.2013 12:17:35)

Ja na kraju odlučila da se sama sredim, nešto mi se nisu dopale priče da su nokat turpija, itd, i ne znam na šta će to da liči kada se skine (neke devojke mi rekoša da su im nokti kasnije bili očajni i listali se). Inače imam dobre nokte, pa mackaću ih na par dana, bića valjda ok. Pedikir sam sama uradila, doduše malko sam se iskasapila, ali proći će do petka, da ne peče od soli [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>