RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

isidora88 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 20:46:56)

koliko kosta ta lampa? meni bi to trebalo, retko kad imam vremena da sedim 2 sata da mi se susi lak

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 20:54:37)

Viktori znam da tako ide po salonima,tako i meni rade nego pitah lu da li i ona maze dva puta,posto je rekla da joj je tanko...
IZVORNA PORUKA: viktori

maze s edva puta i iamedju lampa plus ona baza pa onaj sjaj npr preko ako ide uz tu boju...i plus namaze mi i krajeve nokta dodatno
ja sam bas zadovoljna i mirna ruke su mi uvek fine i uredne

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 21:01:25)

Ako sve to ide pa to mu dodje kao nalivanje a sav pribor vec imam, tako da [sm=smiley13.gif]

Ja sam lampu sa potrepstinama za nadogradnju (turpije, sekac za nokte, fatice, alkohol) kupila za 60 Eura. Lampa mi je super 24, ima cesto u oglasima a ako nenadjes pusti mi pp pa cu ti dati link da nereklamiram ovde[sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 21:24:27)

meni treba nesto najjeftinije, nisam profi i ne planiram da postanem [sm=smiley36.gif]
samo mi treba da turim nokte pod lampu i da mi se nokti osuse za par minuta, i da ne strahujem da ce mi se lak pokvariti ako zakacim nokat za nesto.

inace ja stavljam bazu, 2 sloja laka i preko providan lak(jako je gust), izgleda kao da su mi izliveni nokti, i traje oko nedelju dana, tek onda krece pomalo da se vidi na krajevima noktiju da spada lak.

Ivanka 75 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 21:27:58)

A gde ima da se kuoi taj gel lak? Ili samo kod kozmeticara...
Ajde da ne citam temu od pocetka....

Moiraina -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 21:48:29)

Moji nokti su groznog kvaliteta, tanki, savijaju se, pucaju, užas. Nijedan lak mi nije trajao duže od dva dana u najboljem slučaju, a probala sam svakakve, i jeftinije i skuplje. Najbolje mi se pokazao Max Factor Nailfinity (on mi je trajao dva dana). Pre nekog vremena kupim OPI, ujutru namažem, uveče je već krenuo da se skida na vrhovima, a nemam dugačke nokte. Dok jedna moja drugarica ima nokte bukvalno kao veštačke, nosi jedan isti lak bez skidanja i po dve nedelje, i tada ga skine jer joj dosadi boja, a ne zato što je počeo da se skida. Tako da, definitivno je do kvaliteta nokta. Nisam nikada išla da stavim gel, to bi mi sigurno rešilo problem, ali nikako da se nakanim.

Ivanka 75 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 21:53:08)

Moiraina, evo recept za jacanje noktiju, ja ovo povremeno radim otkako dam prestala da grickam nokte u 7 razredu nakn cega su bili losi, krti, bez zivota.

Malo soli rastvori u vodi i potopi prste, tj nokte na nekoliko minuta. Ovo mozes svaki dan dok ne ojacaju a kasnije po potrebi, jer je jod veoma bitan za nokte a u soli ga ima.

Moiraina -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 22:07:52)

Moraću ovo da probam. Inače, najbolji nokti su mi bili u trudnoćama, jedino tad nisu pucali.

Didy -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (29.11.2013 22:21:10)

Meni je sestra kozmetičarka pa odem s vremena na vreme da mi uradi nokte gel-lakom, ali meni on jako ošteti nokte.[sm=zmeden.gif] Posle njega mi budu baš krti i listaju se i pucaju, pa ga stavim, nosim oko 2 nedelje najduže (moji baš brzo rastu), odem da mi skine i onda napravim pauzu deset_ak dana i onda opet odem da mi stavi gel-lak.

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 7:32:20)

Ja cu verovatno danas da odem do salona da zakazem moj gel lak...

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 7:54:52)

IZVORNA PORUKA: adulence

Viktori znam da tako ide po salonima,tako i meni rade nego pitah lu da li i ona maze dva puta,posto je rekla da joj je tanko...
IZVORNA PORUKA: viktori

maze s edva puta i iamedju lampa plus ona baza pa onaj sjaj npr preko ako ide uz tu boju...i plus namaze mi i krajeve nokta dodatno
ja sam bas zadovoljna i mirna ruke su mi uvek fine i uredne

Mažem dva puta, bazni gel, lak pa top coat gel, oba puta pod lampu. Možda trebam probati deblji sloj ovog baznog[sm=smiley13.gif]

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 7:56:35)

IZVORNA PORUKA: Moiraina

Moji nokti su groznog kvaliteta, tanki, savijaju se, pucaju, užas. Nijedan lak mi nije trajao duže od dva dana u najboljem slučaju, a probala sam svakakve, i jeftinije i skuplje. Najbolje mi se pokazao Max Factor Nailfinity (on mi je trajao dva dana). Pre nekog vremena kupim OPI, ujutru namažem, uveče je već krenuo da se skida na vrhovima, a nemam dugačke nokte. Dok jedna moja drugarica ima nokte bukvalno kao veštačke, nosi jedan isti lak bez skidanja i po dve nedelje, i tada ga skine jer joj dosadi boja, a ne zato što je počeo da se skida. Tako da, definitivno je do kvaliteta nokta. Nisam nikada išla da stavim gel, to bi mi sigurno rešilo problem, ali nikako da se nakanim.

E ovakva je situacija kod mene, tek su mi sad po gelom malo narasli a valjda mi zbog kvalitete nokta ni gel ne drži koliko bi trebao.

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 7:58:24)

Lu meni stavljaju dva sloja laka

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 8:03:48)

Ma znaš, sigurno je stvar u tome što tebi radi profi a ja se tek učim[sm=smiley1.gif]
Ali naučiće lu, što je najbitnije sviđa mi se ovo raditi, ko zna možda i ja postanem profi[sm=jezicek.gif]

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 8:22:48)

Pa eto ja samo.mogu da ti prenesem sta meni rade...jeheh...

milicicak -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 10:28:55)

Devojke, da li neko ima iskustva sa akrilnom nadogradnjom? Proslo je vec skoro tri nedelje od kad sam stavila akril na nokte, valjalo bi ih skidati pa me zanima ima li neka iskustva sa tim? Mrzi me da idem do salona a devojka koja mi ih je stavila mi je objasnila proces skidanja. Da li je neka od vas to radila sama ili da ipak odem do salona?
Hvala unapred [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 10:46:37)

Moj savet ti je da odea do salona bolje nego da ti se ne daj Boze zacepi tvoj nokat ili tako nesto...

Misha i Ljisha -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 10:51:56)

milicicak moja drugarica to sama skida. Ja bih isto kao i adulence otisla do salona ali sve zavisi koliko si vesta

milicicak -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 10:58:44)

Hvala drage moje [sm=smiley1.gif]
stavila sam akril bas iz razloga sto se lako skida, natopljena vatica sa acetonom i alu folija bi trebalo da odrade posao, nema cupanja, turpijanja, nicega...
al je mozda ipak bolje da odem da mi to neko proesionalno skine...

Misha i Ljisha -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 11:01:24)

kaze mi drugarica to samo dugo treba da se drzi e sad ja nem pojma hehehe.. Mozda oni to brze odrade u salonu

adulence -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 11:01:34)

Tako.meni u salonu skidaju ovaj gel,ali ipak mora malo da se iaturpija bude hrapav nokat...

indy_25 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 11:24:24)

Milicicak odsjeci prvo nokte i malo isturpijaj akril sa turpinom. Natopi sa vati cama u odstranjivac za nokte sa acetonom ne bez acetona. Stavi folijece oko prstiju i drzi 15 min. Kasnije skini i onda ocisti fino nokat. Ako te mrzi da drzks sve to onda isturpijaj samo akril.

milicicak -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 11:31:03)

Indi, hvala [sm=smiley1.gif] probacu tako

indy_25 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 17:28:22)

IZVORNA PORUKA: isidora88

koliko kosta ta lampa? meni bi to trebalo, retko kad imam vremena da sedim 2 sata da mi se susi lak

Isi lampa ti nije za lak. Lak ne mozes osusiti u lampi. Ona sluzi samo za gel da bi ga ucvrstila.

Moji noktici

[img]http://www4.slikomat.com/13/1130/ujp-201311.jpg[/img]

Lu -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (30.11.2013 17:49:30)

Indy pričali smo o gel laku pa je Isidora pitala za njega, on ide pod lampu .
Ili možda griješim[sm=smiley36.gif]
Isidora za koji lak si pitala, kakva dva sata?
Gdje si ti inače [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>